Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

На coupe 2000, виж няколко поста по нагоре.Пък ти недей гледа строго, като ти свирят от Punto-та.
    .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
    www.cyxap.com

Коментар

Malone написа:
      На coupe 2000, виж няколко поста по нагоре.Пък ти недей гледа строго, като ти свирят от Punto-та.
      Хаха, нека позная златисто пунто , извинявай колега не съм такъв по принцип не ви познах а и чаках едни приятелчета и водех доста ожесточен разговор по телефона
      Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
      Citroen Berlingo 1.4/8v (04)

Коментар

Вчера в Ямбол, по бул.Европа, после Димитър Благоев, карах първо зад, после пред едно бяло Пунто, сливенска регистрация, нещо от сорта на CH 5087 или нещо подобно... не съм сигурен, по памет го възпроизвеждам. Имаше кръгъл стикер на задното стъкло, долу вляво.Поогледах шофера, но беше доста замислен нещо и не му свирнах да не го стресна

Коментар

svetli4a написа:
          Хаха, нека позная златисто пунто
          Точно
          svetli4a написа:
          извинявай колега не съм такъв по принцип не ви познах а и чаках едни приятелчета и водех доста ожесточен разговор по телефона
          Няма за какво, нормално е, като ти свири непознат. А и видях, че беше напрегнат нещо.Поздрави.
          .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
          www.cyxap.com

Коментар

vesko.t вчера към 18.30 на кръстовището преди Трапезица до Билла?
            Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Вчера около 14:00 през тунела от Люлин за София мина синя Брава 1810, с 2 стикера, и зави към Западен парк. Аз докато се усетя какво става.... колегата замина. Нищо де, поне огласих тунела с клаксон и осветление. Ама май беше глас в пустиня.

Коментар

до всички фиатаджии, който са на почивка в Слънчев бряг.. Видяни сте от момчето с мотора, който има 2 зелени коша.

Коментар

Вчера и днес в Китен бяло Пунто 1 със стикер отзад спряло до една баничарница Номера май беше СА 8633 ...
                  Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

Днес в Банкя беше засечено ето това Пунто. Да си признава кой е колегата!
                    Прикачени файлове

Коментар

С ударена предна лява врата ли е ? Ако е, ще ти кажа кой е :PA и като гледам къде е паркирано май си е точно то ... ако не си признае, ще го посоча с пръст :D
                      Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

В локалното на Цариградско посока центъра паркирано светло синьо Браво. Номера започваше ВТ.
                        FIAT Nuova Punto 1.2 8V
                        FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
                        ...and justice for all

Коментар

Сиво Браво с пловдивска регистрация РВ 8803 СН в уличките под турското консулство, да си признава кой е
                          Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

А кой беше колегата дето днес говорихме в студентски до семейните с бравото 1.6 с ВТ рег от Свищов Ще ме извинява, но пак му забравих ника, просто главата ми беше на друго място Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 Yellow_Flash_Colorz_PDT_14
                            Fiat Brava 1.4 12V

Коментар

Dandy написа:
                              А кой беше колегата дето днес говорихме в студентски до семейните с бравото 1.6 с ВТ рег от Свищов Ще ме извинява, но пак му забравих ника, просто главата ми беше на друго място Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 Yellow_Flash_Colorz_PDT_14
                              Той е !

Коментар

Днес на обяд на Семинарията на спирката видях паркирано червено пунто МК-2 с ВТ ..... ,беше с кръглия стикер по средата на задния прозорец.Бях с клиенти и нямах време да го снимам :P Бързо да казва кой е
                                MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                                "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                                R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Working...
                                X