Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ето я снимката на въпросния колега който видях преди няколко дни на технополис - младост и още не си е признал какво си е купил
    Прикачени файлове
    Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
    BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
    BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

BolgAryan написа:
      Днес към 7 и 30 на околовръстното при Боянското уширение се засякох с едно светло синьо Браво и големия стикер. За съжаление много бързах, а и заради слънцето не можах да му видя и запомня хубаво номера. С 35... нещо сиТа... кой беше :D
      3695 Колега . Ти си 8881 нали, много бързаше нещо :П Много върви на гас Кой ти прави настройките
      Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
      Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Хахахаха, върви като и стъпиш на ушите иначе не Точно се бях прибрал от работа когато осъзнах, че ключовете са ми останали в един колега, а след 15 минути чаках гости и трябваше да максимално бързо да стигна до Младост за да ги взема та за това малко по така се юрках Иначе газовата и настройките са на Фобос.

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Ама ти си 1.2 Мойта да не да и има нещо Аз пък се прибирах от работа към младост Другия пък ше почерпиш
          Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

kiselo написа:
            ето я снимката на въпросния колега който видях преди няколко дни на технополис - младост и още не си е признал какво си е купил
            То това не беше ли на Авео, Линеята, която е продаде..?
            Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

Преди малко беше засечено светло синьо Браво ВТ 5278 с големия стикер паркирано на Жулио Кюри Та кой ни е бил на гости
              Brava 103HP
              ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

В сухата река днес по обqд мейду поли-то и блок 18 , паркирана бража с малкиq стикер отзад и рег. номер - СА 8907 АТ
                Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Emzo,днес към 18 часа до шесто основно и продължи надолу към Еконт
                  Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                  Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                  Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Malone написа:
                    Жълто [златисто Punto, Giallo exploit].Реших да ти направя път, че иначе от тъпанари нямаше да можеш доста време да слезеш бавничко от високия бордюр.Поздрави.
                    Предположих ,че си ти ,но колега защо неидваш на срещите в Русе? Не ядем хора
                    fiat coupe 2.0 16V

Коментар

Punto MKIIb с N5662 стои пред блока в сухата река?
                      1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

Коментар

coupe 2000 написа:
                        Предположих ,че си ти ,но колега защо неидваш на срещите в Русе? Не ядем хора
                        Ще се възползвам от поканата, благодаря, при първа възможност.Само да ми се случи да съм си в къщи по него време, че с това пътуване и аз не знам вече къде живея.
                        .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                        www.cyxap.com

Коментар

Тъмно синьо Браво СО0725АВ паркирано на "Монтевидео" днес в 8.00ч.

Коментар

Само за протокола : Днес пак се засякохме с колегата BolgAryan на околовръстното към 18:40ч. Побъбрихме си през прозорците и те така
                            Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Сребристо браво Т 5596 хх на ботевградско шосе?
                              1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

Коментар

На кой е тази хубавица, огледах си я обстойно :D .... беше в дружба 3 :
                                Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
                                Citroen Berlingo 1.4/8v (04)

Коментар

Working...
                                X