Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

deadairplane написа:
    Вчера към 19 часа на изхода на Бизнес парка на бариерата на Холидей Ин, Браво с големия форумски стикер с номер 8818. Да си признава кой беше!!!

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

На 24.07 беше засечен колега с номер СА7486МН с черно браво на параклиса м/у Стойките и См.езера. Спрях и се завъртях ама не видях хора и неможахме да се запознаем. Да си признава кой е.
      Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
      Ex.Opel Astra

Коментар

Една марийка с номер 1196 малко преди София беше спряла на магистралата
        1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

Коментар

Вчера кой беше спрял пред ключаря (прага)? Brava с номер ЕН и големия стикер отзад? Или той не се е похвалил че има ново возило ?
          ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
          // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

в Бургас на на околовръстното за Меден Рудник, вчера вечерта е забелязано тъмносиньо браво с номер A7173 или 7371, с големия стикер. Тръгна да наказва един голфаджия, аз тръгнах след него, изпреварих го и му свирнах, той обаче явно си помисли че искам да се гоним
            Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
            Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Днес, бул. Цветан Лазаров, Типо 1.6 с големия стикер. Съжалявам, че не сигнализирах, но имам причина
              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

черно браво с големия стикер отзад и тъмно задно стъкло А 6133 или 3166 не помня днес на обяд на Бургаската гара...
                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

На Никола Вапцаров около София Ленд се разминахме със габровско Браво но не успях да запомня номера. Имаше и двата стикера.
                  FIAT Nuova Punto 1.2 8V
                  FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
                  ...and justice for all

Коментар

Днес към 18:10 на бул."В.Левски" (м/у БСФС и ректората), видях бяло Пунто МК2 , с голям стикер на задното стъкло. Май беше колегата Ichkin, но не съм сигурен, бях далече . Ама той ще си признае Yellow_Flash_Colorz_PDT_08
                    FIAT Marea ex
                    FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                    Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

AdViSoRa написа:
                      На Никола Вапцаров около София Ленд се разминахме със габровско Браво но не успях да запомня номера. Имаше и двата стикера.
                      Сигурен ли си че е било браво. И към колко часа беше това?

Коментар

wazmo написа:
                        Днес към 18:10 на бул."В.Левски" (м/у БСФС и ректората), видях бяло Пунто МК2 , с голям стикер на задното стъкло. Май беше колегата Ichkin, но не съм сигурен, бях далече . Ама той ще си признае Yellow_Flash_Colorz_PDT_08
                        Признавам абсолютно ... не знам ти къде си бил, че не съм те видял ама бях умрял от нерви и даже не издържах задръстването и се обърнах да го бягам ... направо по някой път ми се такова таковинката от нерви И ако си ме видял да правя нарушение - не ме издавай, че ще обжалвам в съда ... без снимков материал не признавам нищо
                        Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ichkin написа:
                          wazmo написа:
                          Признавам абсолютно ... не знам ти къде си бил, че не съм те видял ама бях умрял от нерви и даже не издържах задръстването и се обърнах да го бягам ... направо по някой път ми се такова таковинката от нерви И ако си ме видял да правя нарушение - не ме издавай, че ще обжалвам в съда ... без снимков материал не признавам нищо
                          Аз бях пеша,защото си оставих колата от другата страна на университета.Сега разбрах, защо изведнъж изчезна и следа нямаше от теб
                          FIAT Marea ex
                          Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

wazmo написа:
                            Аз бях пеша,защото си оставих колата от другата страна на университета.Сега разбрах, защо изведнъж изчезна и следа нямаше от теб
                            Да се обадиш другия път, че да не намериш някой ден марчето пред блока със една голяма нарисувана панделка Знам те аз, Андрешкооо
                            Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

donnna написа:
                              черно браво с големия стикер отзад и тъмно задно стъкло А 6133 или 3166 не помня днес на обяд на Бургаската гара...
                              аз съм аз съм :P :Pп.с. бравото е тъмно синьо :P
                              Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                              Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Ichkin написа:
                                wazmo написа:
                                Да се обадиш другия път, че да не намериш някой ден марчето пред блока със една голяма нарисувана панделка Знам те аз, Андрешкооо
                                Очаквах да те хване светофара пред "Ялта", но ти се изпари
                                FIAT Marea ex
                                Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Working...
                                X