Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Коментар

deadairplane написа:
      maiska написа:
      Днес към 19:30 на Ботевградско точно преди ОМВ-то - сива Мареа С 9324 ** -- поздравихме се с колегата, но не разбрах кой е... да си каже
      Ти какво правиш по нашия квартал без да се обадиш на по кафе ?
      Ми имах среща с един колега от форума Айде сега интригата Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Коментар

Днес следобяд към 17:30 по бул.Тодор Александров видях един колега с тъмно зелено Типо с номер С 4268 или нещо такова... По скоро той ме видя първи и махна, но веднага фиксирах стикера отзад. След това и двамата завихме по Константин Величков. Кой беше?
        Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

Охоо, на моренце в Равда Бяло пловдивско Браво 5044, май...
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
          Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
          Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Вчера видях колега с червена Брава на светофарите на Мол-а, мисля, че имаше от кръглите стикери на задния прозорец в средата.А преди малко имаше едно Браво 3166 ( мисля.. ) на Омв-то на Мираж-а. Оглеждах се за колегата, но не успях да го видя.П.П.:
            la squadra azzurra написа:
            Охоо, на моренце в Равда Бяло пловдивско Браво 5044, май...
            Ти с алфата ли се подвизаваш сега..!?
            Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

noriaga написа:
              Днес следобяд към 17:30 по бул.Тодор Александров видях един колега с тъмно зелено Типо с номер С 4268 или нещо такова... По скоро той ме видя първи и махна, но веднага фиксирах стикера отзад. След това и двамата завихме по Константин Величков. Кой беше?
              Аз!! Тасовете отзад са ти малко излезнали.. да не ги загубиш!!
              ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
              // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

днес сутринта два пъти се разминахме на оковръсното в Зорница със синята птица А 4035

Коментар

Executer написа:
                  noriaga написа:
                  Аз!! Тасовете отзад са ти малко излезнали.. да не ги загубиш!!
                  О не те са хванати към джантата с едни планки, но толкова са се изкривили вече, при паркиране и срещи с бордюра, че ...... не ми се занимава да ги свалям и изправям
                  Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

Suppish написа:
                    Абе гледам едно дебелогуместо браво викам ааааааааааа бате БуХи ама се оказа татю му :
                    тоя пак по гумите ме познал,познаи ме по откачената броня п.п. вчера за пореден път видях едно жлълто хгт с меню на вратата,ако собственика му е некаде тука да земе да доиде някоя неделя на срещата
                    Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

BUH написа:
                      п.п. вчера за пореден път видях едно жлълто хгт с меню на вратата,ако собственика му е некаде тука да земе да доиде някоя неделя на срещата
                      Последния път, като пътувах за Пловдив и аз го видях това жълтото. Кара срещу мен и помислих, че се гедам в огледало! До сега не бях засичала жълто Пунто. Това ми приличаше на Спортинг обаче. А пък Вие си правите там страхотни срещички... по-предната Неделя таман минавах покрай сборния Ви пункт и даже се поспрях, обаче нямах време да мина - бързах да се прибирам за София, а и бях с познат и не вървеше. Имаше едно много лаченко Пунто, черничко такова, май беше Спортинг, спряло беше така малко напреки по средата - поздравления за собственика!В прочем, кой беше колегата, дето ме питаше дали съм била аз в Плд? И къде, аджаба, ме видя?
                      Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Ichkin написа:
                        Абе днеска в една успоредна на Иван Асен 2ри май мернах Пунто 2ка ама не съм сигурен дали беше нашият стикер :D
                        Стига бе - странна работа и аз те видях с бяло пунто като мина, но интересното беше, че освен пунтото пред него имаше марея с всичко стикери, типо с големия стикер и едно стило. Всичките бяха подредени едно зад друго - как видя само пунтото?

Коментар

1115 написа:
                          Ichkin написа:
                          Абе днеска в една успоредна на Иван Асен 2ри май мернах Пунто 2ка ама не съм сигурен дали беше нашият стикер :D
                          Стига бе - странна работа и аз те видях с бяло пунто като мина, но интересното беше, че освен пунтото пред него имаше марея с всичко стикери, типо с големия стикер и едно стило. Всичките бяха подредени едно зад друго - как видя само пунтото?
                          Аз търсех един адрес и се бях съсредоточил в номерата на къщите .. мернах го съвсем бегло ... после като направих левия завой видях една мареа ама нямаше никви стикери ... простете ме ... другия път метнете нещо по мене да ви видя та белкем се запознаеме ... доста съм отвеян като цяло ... А вие някаква сбирка ли сте били заформили ?П.С. Пунтото явно ми е фанало окото щот стикера беше доло и го видях точно кат го задминавах и даже не бях сигурен нашия стикер ли е :P
                          Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ichkin написа:
                            .....А вие някаква сбирка ли сте били заформили ?.....
                            хахахахане не е сбирка - като изключим стилото, другото е моя автопарк.Просто живея там.

Коментар

SokOtPraskova написа:
                              BUH написа:
                              п.п. вчера за пореден път видях едно жлълто хгт с меню на вратата,ако собственика му е некаде тука да земе да доиде някоя неделя на срещата
                              Последния път, като пътувах за Пловдив и аз го видях това жълтото. Кара срещу мен и помислих, че се гедам в огледало! До сега не бях засичала жълто Пунто. Това ми приличаше на Спортинг обаче. А пък Вие си правите там страхотни срещички... по-предната Неделя таман минавах покрай сборния Ви пункт и даже се поспрях, обаче нямах време да мина - бързах да се прибирам за София, а и бях с познат и не вървеше. Имаше едно много лаченко Пунто, черничко такова, май беше Спортинг, спряло беше така малко напреки по средата - поздравления за собственика!В прочем, кой беше колегата, дето ме питаше дали съм била аз в Плд? И къде, аджаба, ме видя?
                              Той май говори за жълто Bravo HGT и ако е много лачено дори знам на кой е А аз вчера гледам едно черно Punto HGT на кръстовището на Praktiker зави към КАТ около 19:10....?
                              MB 280 S W108 67' - pickUp
                              MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
                              ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
                              Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
                              office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

maiska написа:
                                Днес към 19:30 на Ботевградско точно преди ОМВ-то - сива Мареа С 9324 ** -- поздравихме се с колегата, но не разбрах кой е... да си каже
                                Аз бях. Извинявам се ,но докато зацепя вече завихте към ОМВ. Все пак радвам се че се видяхме
                                FIAT Marea ex
                                FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                                Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Working...
                                X