Днес около 9:30ч. на бул."Тодор Каблешков" на паркинга пред Алфабанк - сива брава с двата стикера. Номера нямаше как да го видя - имаше някакви храсталаци, нещокато жива ограда, които скриваха номера. Ако колегата или колежката се познае да пише.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ? - част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
fihi
-
Вторник към 18:00 часа червено браво с големия стикер на форума на ул. Хайдушка Поляна (при БТК центъра) в Красно село май се води квартала. Подсвирнах на колегата но бях с черен нисан микра и май не ми обърна много внимание. :DFiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
-------------------------------------
1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!
Коментар
-
infirm написа:Вторник към 18:00 часа червено браво с големия стикер на форума на ул. Хайдушка Поляна (при БТК центъра) в Красно село май се води квартала. Подсвирнах на колегата но бях с черен нисан микра и май не ми обърна много внимание. :DEx: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
floks
-
deadairplane
-
Geraka написа:infirm написа:Вторник към 18:00 часа червено браво с големия стикер на форума на ул. Хайдушка Поляна (при БТК центъра) в Красно село май се води квартала. Подсвирнах на колегата но бях с черен нисан микра и май не ми обърна много внимание. :DFiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
-------------------------------------
1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!
Коментар
-
maiska
fihi написа:Днес около 9:30ч. на бул."Тодор Каблешков" на паркинга пред Алфабанк - сива брава с двата стикера. Номера нямаше как да го видя - имаше някакви храсталаци, нещокато жива ограда, които скриваха номера. Ако колегата или колежката се познае да пише.
Коментар
-
maiska
Днес към 19:30 на Ботевградско точно преди ОМВ-то - сива Мареа С 9324 ** -- поздравихме се с колегата, но не разбрах кой е... да си каже
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар