Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Значи аз не съм видял хубаво номер то те видях през 2 коли и ми блестеше слънцето Значи теб за 2ри ден подред те засичам, утре да не е да те засека пак ))

Коментар

Днес бях паркирал на бул. Хр. Ботев и едно типо с рег. СТ....... ми свирна, а пък аз му отговорих със същото, ако е от форума (защото нямаше стикери или поне аз не видях) да се покаже ведддднааааааагааааааааааааааа!
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
      Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

coko написа:
        Значи аз не съм видял хубаво номер то те видях през 2 коли и ми блестеше слънцето Значи теб за 2ри ден подред те засичам, утре да не е да те засека пак ))
        Интересното е, че и двата пъти аз не разбрах, че си ме видял....ако днеска ме видиш надуй тоя клаксон :D
        Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Зе един колега от бургас с фиат пунто синю с рег А 8340 другото незнам,а бе пич където те хвана ще ядеш бухалки не се пресича на светофар от крайна лява на крайна дясна и не се отнема предимсвто като излизаш от бензиностанция 3 човека се удариха заради те.гОЛЯМ ПЕРДАХ ТЕ ЧАКА АКО ГО НАПРАВИШ ПАК ХОРАТА НЯМА ЗАРАДИ ТЕБ ДА СИ ПЛАЩАТ.И когато трагваш трагвай напред а не в насрещаната лента.
          "Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
          Fiat Grande Punto FIAT 500 RiegeR Fiat Freemont

Коментар

кой е колегата с черно браво петък вечерта в 21:30 на светофара на Хр.Ботев и Патриарх Евтимийс големия стикер го видях и загледах ама не го познах бях с едно рено коч една кола след него
            Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
            FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Черно или тъмно синьо ?Вчера лепнахме на едно тъмно синьо ТД100 стикер, ама колегата не влиза във форума.
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Вчера в Люлин към 16.00ч. в близост до околовръстното бе засечен колега с рег. номер СА4021 или нещо подобно .
                Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

maiska написа:
                  А на връщане от Варна, малко преди Ябланица се засякохме с колегата mapamop (май така се пишеше) и се прибрахме до София заедно
                  Поздрави от слънчева Атина
                  ex '96 Bravа 1.6 16V LPG

Коментар

Junkey написа:
                    Вчера в Люлин към 16.00ч. в близост до околовръстното бе засечен колега с рег. номер СА4021 или нещо подобно .
                    аз .. , но нищо не съм видял.. толкова бях заблеян вчера ..

Коментар

emzo написа:
                      Черно или тъмно синьо ?Вчера лепнахме на едно тъмно синьо ТД100 стикер, ама колегата не влиза във форума.
                      ами беше късно и тъмно може да е било и тъмно синьо
                      Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                      FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Tapamop написа:
                        maiska написа:
                        А на връщане от Варна, малко преди Ябланица се засякохме с колегата mapamop (май така се пишеше) и се прибрахме до София заедно
                        Поздрави от слънчева Атина
                        Кога пък стигна до Атина :D браво на теб.... И да пуснеш снимките от Каварна, обещал си

Коментар

Да си признава колегата със сиво Браво - СА2446МР май беше ... преди 4 мин на светофара на обувния завод ... сетках свирках плезих се ... колегата ме изгледа малко така ... ама май щот не ме познава Да вдига виновно ръка ...
                          Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Търновска Мареа Викенд 8668 май беше, на светофара на Равда преди два-три дни. Колегата ме изгледа странно, все пак бях със Сузуки
                            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                            Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                            Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Преди около половин час, Ключаря бе засечен в Овча Купел - на бул./ул."Монтевидео."

Коментар

la squadra azzurra написа:
                                Търновска Мареа Викенд 8668 май беше, на светофара на Равда преди два-три дни. Колегата ме изгледа странно, все пак бях със Сузуки
                                Съдейки по описанието, би трябвало да е другаря Славчев (Торнадо). Не за друго, ами щото се похвали, че ще ходи на море, има Мареа уикенд с търновска регистрация. А случайно да видя дали беше дизел? Ако е имал и ремарке - значи той е бил, мръсникът!
                                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X