Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

deadairplane написа:
    fihi написа:
    Днес в 16.32ч. на излизане от враждебна бе засечен един Умрял самолет с Велико Търновска регистрация. Светльо, сори, че не сигнализирах но бях с пасата на колегата.
    Да аз бях Що се дегизираш така?
    Щот е на бачкане, а пасатът е на шефа му. Няма да си троши бравата да ходи на работа, я!
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

Не запомних номера, но... кой бе паркирал снощи (петък 26-ти) около 18 часа пред базар Поли в Суха река? Брава с прекрасен цвят лилаво-син металик и кръгъл стикер на форума на задното стъкло.
      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

...

Днес, при разходката ни в Младежкия парк в Русе, паркирах в една уличка, на която беше спрян този красавец:Имаше от стикерите на Phoenix на задното и на страничните стъкла, но незнайно защо аз го снимах само отпред
        Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
        Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

Вчера засекох един колега с Пунто МК1 с номер Са6518. Видях го на Ботевградско шосе към 9:25 , ама не му сигнализирах че бях под прикритие с една Фиеста :D :D
          Fiat Bravo 1.4 12v

Коментар

Re: ...

karloson написа:
            Днес, при разходката ни в Младежкия парк в Русе, паркирах в една уличка, на която беше спрян този красавец:Имаше от стикерите на Phoenix на задното и на страничните стъкла, но незнайно защо аз го снимах само отпред
            тоя и аз го засичах редовно докат неси взех и аз кола и аз съм със същото зелено право и черни стъкла

Коментар

гледам,заглеждам из овча купел и няма никой от клуба,има ли въобще някой от там?
              Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

Cepheus написа:
                гледам,заглеждам из овча купел и няма никой от клуба,има ли въобще някой от там?
                Има, ама не гледаш както трябва. Ако искаш може да дойдеш на някоя от срещите.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...er=asc&start=0

Коментар

Днес към 15.40 на Ботев посока Ц.Гара ми се мерна някъде много готино синя Брава ВТ 2507 ВА...(с готин стикер на Форума естествено)Колеги да ви кажа прави ми впечатление че като видя кола с номер различен от софийски никога не е мръсна, здъвкана, и изплюта винаги са едни лъскави, готини .А наще родни Софииски картинки... Гледаш някое БМВ с някой изтупан баровец вътре, а колата горката вода не виждала от 100 години...
                  ''Аз знам че нищо не знам, но има такива които и това не знаят.''

Коментар

kik73bg написа:
                    и още.Това го видях паркирано в Младост зад пицария Лъчони
                    Ходил съм да ям в Лъчони, затова и там си ме засякъл, колега. Аз немога да се сетя кога точно е било...
                    Fiat Bravo '98 1,6 16v - Jovani
                    www.dolni.org

Коментар

kaliopis написа:
                      Днес към 15.40 на Ботев посока Ц.Гара ми се мерна някъде много готино синя Брава ВТ 2507 ВА...(с готин стикер на Форума естествено)Колеги да ви кажа прави ми впечатление че като видя кола с номер различен от софийски никога не е мръсна, здъвкана, и изплюта винаги са едни лъскави, готини .А наще родни Софииски картинки... Гледаш някое БМВ с някой изтупан баровец вътре, а колата горката вода не виждала от 100 години...
                      Колега, аз бях това, но не съм те видял Отивах на работа Ти с какво си бил ? Аз в тоя участък точно минавам малко на зиг-заг, защото много ме дразнят повечето как не знаят на къде карат и не гледам мн мн за фиатки
                      Fiat Brava 1.4 12V

Коментар

Днес си махахме със един колега със сива Брава или Браво със габровска регистрация. Да си признава кой е>
                        FIAT Nuova Punto 1.2 8V
                        FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
                        ...and justice for all

Коментар

На 28-ми към 7 и 30 вечерта в Модерно предградие Излизах с една девойка, съседка на собственика на колата, ама него не го видях...
                          Прикачени файлове
                          www.CarProfi-BG.com
                          Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
                          Зареждане и ремонт на автоклиматици.
                          Най-атрактивните цени в София!

Коментар

AdViSoRa написа:
                            Днес си махахме със един колега със сива Брава или Браво със габровска регистрация. Да си признава кой е>
                            Виновен!

Коментар

Dandy написа:
                              kaliopis написа:
                              Колега, аз бях това, но не съм те видял Отивах на работа Ти с какво си бил ? Аз в тоя участък точно минавам малко на зиг-заг, защото много ме дразнят повечето как не знаят на къде карат и не гледам мн мн за фиатки
                              В момента изневерявам на Бравото, по стечение на обстоятелствата няма да си видя колата най-малко месец. Сега карам, по точно се боря с едно Ауди 80 та няма как да ти направя впечатление като не е FIAT-ка
                              ''Аз знам че нищо не знам, но има такива които и това не знаят.''

Коментар

Вчера около 19...20ч. колегата с мултиплата такси при стадиона.

Коментар

Working...
                                X