deadairplane написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ? - част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Re: ...
karloson написа:Днес, при разходката ни в Младежкия парк в Русе, паркирах в една уличка, на която беше спрян този красавец:Имаше от стикерите на Phoenix на задното и на страничните стъкла, но незнайно защо аз го снимах само отпред
Коментар
-
fihi
Cepheus написа:гледам,заглеждам из овча купел и няма никой от клуба,има ли въобще някой от там?
Коментар
-
Днес към 15.40 на Ботев посока Ц.Гара ми се мерна някъде много готино синя Брава ВТ 2507 ВА...(с готин стикер на Форума естествено)Колеги да ви кажа прави ми впечатление че като видя кола с номер различен от софийски никога не е мръсна, здъвкана, и изплюта винаги са едни лъскави, готини .А наще родни Софииски картинки... Гледаш някое БМВ с някой изтупан баровец вътре, а колата горката вода не виждала от 100 години...''Аз знам че нищо не знам, но има такива които и това не знаят.''
Коментар
-
kik73bg написа:и още.Това го видях паркирано в Младост зад пицария ЛъчониFiat Bravo '98 1,6 16v - Jovani
www.dolni.org
Коментар
-
kaliopis написа:Днес към 15.40 на Ботев посока Ц.Гара ми се мерна някъде много готино синя Брава ВТ 2507 ВА...(с готин стикер на Форума естествено)Колеги да ви кажа прави ми впечатление че като видя кола с номер различен от софийски никога не е мръсна, здъвкана, и изплюта винаги са едни лъскави, готини .А наще родни Софииски картинки... Гледаш някое БМВ с някой изтупан баровец вътре, а колата горката вода не виждала от 100 години...Fiat Brava 1.4 12V
Коментар
-
www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
fihi
AdViSoRa написа:Днес си махахме със един колега със сива Брава или Браво със габровска регистрация. Да си признава кой е>
Коментар
-
Dandy написа:kaliopis написа:Днес към 15.40 на Ботев посока Ц.Гара ми се мерна някъде много готино синя Брава ВТ 2507 ВА...(с готин стикер на Форума естествено)Колеги да ви кажа прави ми впечатление че като видя кола с номер различен от софийски никога не е мръсна, здъвкана, и изплюта винаги са едни лъскави, готини .А наще родни Софииски картинки... Гледаш някое БМВ с някой изтупан баровец вътре, а колата горката вода не виждала от 100 години...''Аз знам че нищо не знам, но има такива които и това не знаят.''
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар