Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

la squadra azzurraВидян преди около 30-40 мин "In the hood"
    Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

Айде да си признае кой е този пазарджишки колега, който към 18ч. и 50мин. на излизане от Пловдив, точно на кръстовището да "Чадърите" най-нахално ме засече отдясно, та набивах спирачки и таман да почна да псувам, и да го догонвам, гледам големия стикер на задния прозорец и като ми стана едно мило и драго викам айде няма да е! П.П. Колата май беше с четири затъмнени прозорци! Yellow_Flash_Colorz_PDT_43 Yellow_Flash_Colorz_PDT_50 :D Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
      MB 280 S W108 67' - pickUp
      MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
      ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
      Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
      office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

Suppish написа:
        Айде да си признае кой е този пазарджишки колега, който към 18ч. и 50мин. на излизане от Пловдив, точно на кръстовището да "Чадърите" най-нахално ме засече отдясно, та набивах спирачки и таман да почна да псувам, и да го догонвам, гледам големия стикер на задния прозорец и като ми стана едно мило и драго викам айде няма да е! П.П. Колата май беше с четири затъмнени прозорци! Yellow_Flash_Colorz_PDT_43 Yellow_Flash_Colorz_PDT_50 :D Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
        Така както го изрисува, май няма да си признае кой е.

Коментар

преди малко се видяхме и поздравихме с колега, който беше на Милеви скали и ядохме филийки с ягоди , а той кара сиво Стило, ама като не му запомних ника Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 срааааааам ме е ама това е !
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
          Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

kosta написа:
            преди малко се видяхме и поздравихме с колега, който беше на Милеви скали и ядохме филийки с ягоди , а той кара сиво Стило, ама като не му запомних ника Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 срааааааам ме е ама това е !
            Пешо!!!

Коментар

kosta написа:
              Сигурно е бил "GTipo"...
              Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
              Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
              Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
              Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

Търси се..

Коментар

Inessita написа:
                kosta написа:
                Пешо!!!
                Благодаря, колежке !
                Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Inessita написа:
                  Пешо!!!
                  Пешо кара черно ,това e GTipo
                  MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                  "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                  R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Добре де обърках се!!! Не исках да ви казвам, че имам далтонизъм. Коста връщам си думите назад. Подвела съм те. Ял си филийки със Жоро - GTipo. Извинявам се много на всички засегнати.

Коментар

Suppish написа:
                      Аз знам кой е! Ще получи едно мъмрене от мен!
                      Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V 97г.с АГУ
                      Fiat Bravo SX 80 16V 99г. с ГИ АС

Коментар

Преди малко на кръстовището на Коперник и Шипченски проход бе засечен колега със сиво Браво СА69хххх (или нещо такова не можах да го видя в огледалото), беше поздравен, но дали разбра за какво става въпрос . Поздрави колега.
                        Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Явор Митев написа:
                          B1333KK написа:
                          Днес сутринта на полиграфията, в посока към центъра черна мареа А11--АН свирна и махна за поздрав, но не видях никакъв стикер. Ако е някой от форума да си признае, за да не оставам, както се казва "в необрано лозе"
                          Виж горния пост.... Мареята беше зелена...Имам същият стикер като твоя.....
                          Много се извинявам, но съм голям заплес. Те и други колеги от форума са ми казвали, къде са ме засичали, ама аз въобще не гледам.Наистина не съм видяла нито цвета на колата, нито стикера.Вероятно ще се видим на някоя от следващите срещи, за да се извиня лично Добре, че е тази тема, иначе...
                          Fiat Punto S 1.1
                          Fiat Coupe 2.0 16V

Коментар

Inessita написа:
                            Добре де обърках се!!! Не исках да ви казвам, че имам далтонизъм. Коста връщам си думите назад. Подвела съм те. Ял си филийки със Жоро - GTipo. Извинявам се много на всички засегнати.
                            За нищо Inessita, важното е че ме разбрахте с кой съм се видял преди аз да разбера !

Коментар

Днес към 7 без нещо се засякохме с един колега до Бизнес Парка. Караше черно врачанско Браво с лупи от Мареа и ксенон. Аз бая се зазяпах по колата и гледах за стикер, какъвто всъщност нямаше, но колегата ме поздрави Ако чете тук, нека каже кой е

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Днес към 13:15 на OMV на изхода за София, много гадно засякох един колега с тъмносиня Марея уикенд.Извинявам се!
                                Alfa 159 SW 2.4 Ti
                                Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                                "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Working...
                                X