Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колегата с Multipla-та на стоянката пред зала "Христо Ботев" преди малко. Жалко, че бързах, можеше да си полафим малко ама...
    Прикачени файлове
    FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
    FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

преди малко на Princo типото до нашия блок паркиранода не задяваш някоя съседка бе ..
      Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
      FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

vaskoni_1980 написа:
        преди малко на Princo типото до нашия блок паркиранода не задяваш някоя съседка бе ..
        Бащата снощи ходи там до един колега да ядат рибка в некво заведение и го остайл там.Иначе там ни е старата махала :D
        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

svetli4a написа:
          Днес , .... т.е. вчера пред Вимес : http://picbg.net/u/5370/3055/325488.jpg , много бързах и я щракнах с тела набързо - красавица
          Тази красавица си е моята!!!

Коментар

miro2177 написа:
            След колегата Junkey от вчера, днеска ново попадение :D На Цариградско към 9:00 колега с червено Браво 4746 мсиля че беше номера. Колегата ме забеляза и свирна, после пак се засякохме та кой е с тоя як номер :D
            Даммм.. аз бях. е нямаше как да не свирна.зарадвах се като видях стикера ти
            Fiat Uno 1.1 60SX 92г.
            Fiat Bravo 1.9 TD100 97г.
            VW Passat 1,9 TDI P.D. 2000г.
            VW Caddy 1,6 BiFuel 2012г.

Коментар

Днес някой да е ходил на "Карфур" - 3103 му е номера, да се сеща....Хи-хи-хи!
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
              Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
              Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

kristo0o_m написа:
                колеги засякох Fiat marea с регистрационен номер ВН7002..... в една от уличките зад мак драйф
                сигурен ли си за номера колега

Коментар

la squadra azzurra написа:
                  То това Браво все е там. Аз писах, че съм го видял ама никой май не се обади , че е негово.
                  Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                  Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
                    То това Браво все е там. Аз писах, че съм го видял ама никой май не се обади , че е негово.
                    Ц-цц..обадих се..или просто си мислех, че съм се обадил
                    Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

loop написа:
                      z_sutrov написа:
                      Ц-цц..обадих се..или просто си мислех, че съм се обадил
                      Май само си си мислил. Даже в петък бях паркирал до тебе ама реших да не пиша пак, че съм те видял.
                      Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                      Ex.Opel Astra

Коментар

Преди малко след Аспарухов мост посока центъра поздравих млада дама със синьо Купе. Лепнах се пред нея да ми огледа стикерите, защото ми се стори, че остана озадачена от бибитката и поздрава....Колата беше с Емов стикер, но регистрацията не видях......вероятно морска ще да е...

Коментар

Днес сутринта на полиграфията, в посока към центъра черна мареа А11--АН свирна и махна за поздрав, но не видях никакъв стикер. Ако е някой от форума да си признае, за да не оставам, както се казва "в необрано лозе"
                          Fiat Punto S 1.1
                          Fiat Coupe 2.0 16V

Коментар

B1333KK написа:
                            Днес сутринта на полиграфията, в посока към центъра черна мареа А11--АН свирна и махна за поздрав, но не видях никакъв стикер. Ако е някой от форума да си признае, за да не оставам, както се казва "в необрано лозе"
                            Виж горния пост.... Мареята беше зелена...Имам същият стикер като твоя.....

Коментар

днес в 12.10/ч. черно пунто на светофара (мисля, че улицата беше Сребърна) за наляво към Южен Парк с големия стикер отзад ! Да казва кой е ? На бул. България колежка със синьо Браво с регистрация Р....... нямаше стикери, ама аз да го отбележа!
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                              Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Вчера, 21.06 на паркинга пред едно хотелче в с. Свети Влас се бяхме събрали 3 Стило-та едното беше четириврато - с Бургаски номер, сив металик като моето, другото 3 врато светло синьо с панорамен покрив с Хасковска регистрация, и двете без стикери, ако колегите са ми видяли стикерите и са се прастрашили да влязат тук, нека пишат.ПП. трябва да си направим някакви стикери или визитки с адреса на форума, за да може да ги слагаме под чистачките.

Коментар

Working...
                                X