Колегата с Multipla-та на стоянката пред зала "Христо Ботев" преди малко. Жалко, че бързах, можеше да си полафим малко ама...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ? - част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
vaskoni_1980 написа:преди малко на Princo типото до нашия блок паркиранода не задяваш някоя съседка бе ..Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
svetli4a написа:Днес , .... т.е. вчера пред Вимес : http://picbg.net/u/5370/3055/325488.jpg , много бързах и я щракнах с тела набързо - красавица
Коментар
-
miro2177 написа:След колегата Junkey от вчера, днеска ново попадение :D На Цариградско към 9:00 колега с червено Браво 4746 мсиля че беше номера. Колегата ме забеляза и свирна, после пак се засякохме та кой е с тоя як номер :DFiat Uno 1.1 60SX 92г.
Fiat Bravo 1.9 TD100 97г.
VW Passat 1,9 TDI P.D. 2000г.
VW Caddy 1,6 BiFuel 2012г.
Коментар
-
z_sutrov написа:la squadra azzurra написа:Днес някой да е ходил на "Карфур" - 3103 му е номера, да се сеща....Хи-хи-хи!Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
-
loop написа:z_sutrov написа:la squadra azzurra написа:Днес някой да е ходил на "Карфур" - 3103 му е номера, да се сеща....Хи-хи-хи!Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
Явор Митев
Преди малко след Аспарухов мост посока центъра поздравих млада дама със синьо Купе. Лепнах се пред нея да ми огледа стикерите, защото ми се стори, че остана озадачена от бибитката и поздрава....Колата беше с Емов стикер, но регистрацията не видях......вероятно морска ще да е...
Коментар
-
Явор Митев
B1333KK написа:Днес сутринта на полиграфията, в посока към центъра черна мареа А11--АН свирна и махна за поздрав, но не видях никакъв стикер. Ако е някой от форума да си признае, за да не оставам, както се казва "в необрано лозе"
Коментар
-
днес в 12.10/ч. черно пунто на светофара (мисля, че улицата беше Сребърна) за наляво към Южен Парк с големия стикер отзад ! Да казва кой е ? На бул. България колежка със синьо Браво с регистрация Р....... нямаше стикери, ама аз да го отбележа!Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
mnpenchev
Вчера, 21.06 на паркинга пред едно хотелче в с. Свети Влас се бяхме събрали 3 Стило-та едното беше четириврато - с Бургаски номер, сив металик като моето, другото 3 врато светло синьо с панорамен покрив с Хасковска регистрация, и двете без стикери, ако колегите са ми видяли стикерите и са се прастрашили да влязат тук, нека пишат.ПП. трябва да си направим някакви стикери или визитки с адреса на форума, за да може да ги слагаме под чистачките.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар