SokOtPraskova написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ? - част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
fihi
-
silversony написа:fihi написа:SokOtPraskova написа:Хм, ето и от мен един заловен. Днес, пред Jumbo на Бул. България най-спокойно си беше паркирал тоя Бравчо Кооой бееше?Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
SokOtPraskova написа:silversony написа:fihi написа:SokOtPraskova написа:Хм, ето и от мен един заловен. Днес, пред Jumbo на Бул. България най-спокойно си беше паркирал тоя Бравчо Кооой бееше?
Коментар
-
Днес около 18:30 naskobg на светофара до НТСAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
1115 написа:Szandor написа:1115 написа:Szandor написа:На ул. "Добромир Хриз" в центъра на София са забелязани Пунто МК 2 и Браво със стикери на форума. Моля, собствениците да се обадят на първи коловоз! Може да измислим нещо по комшийски... а Пунтото да знае, че в Пловдив в събота се събираме пунтацитеСтояха зверчета
Около плета
В тях стреляха
И те умираха
Коментар
-
ура )) от 6 месеца съм в Перник и днес за първи път видях кола със стикера много симпатично браво цвят бордо с номер РК9275 дори бипнах на колегата и му махнах та и се видяхме остава да си признае кой е във форума вече сме трима (има още един ама засега само той ме е виждал) ...Колеги мисля че е време да направим среща в Перник какво ще кажете дори знам къде да я направим та хем да има място да направим някоя магарияRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Днес под кооперацията където живея мина черно натокано пунто с бургаска регистрация А 9321 -- и стикер на задния прозорец. Кой е - кажете ? Живея в кооперацията ( синьо - бялата) над ПИБанка и Еврофутбола малко след кметството в "Манхатън" по новия околовръстен към парка и битака.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
kiselo написа:ура )) от 6 месеца съм в Перник и днес за първи път видях кола със стикера много симпатично браво цвят бордо с номер РК9275 дори бипнах на колегата и му махнах та и се видяхме остава да си признае кой е във форума вече сме трима (има още един ама засега само той ме е виждал) ...Колеги мисля че е време да направим среща в Перник какво ще кажете дори знам къде да я направим та хем да има място да направим някоя магарияFiat Bravo SX 1.4 12V
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар