Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ха сега да си казва кой ни беше на гости в Бургас със софийска Брава СА 1740 МВ. Свирнахме си , ама бях със Сузи-Черното комби, сигурно сме се разбрали, де...
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
    Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
    Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

la squadra azzurra написа:
      Ха сега да си казва кой ни беше на гости в Бургас със софийска Брава СА 1740 МВ. Свирнахме си , ама бях със Сузи-Черното комби, сигурно сме се разбрали, де...
      Ти все с някакви такива се разкарваш! Изневеряваш на марката, а..?
      Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

loop написа:
        Ти все с някакви такива се разкарваш! Изневеряваш на марката, а..?
        Тихо де, сега като си от махалата и всичко ще кажеш...
        Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Тази сутрин към 8.00ч видях 2 коли с кръглия стикер по Житница посока Овча купе-Красна поялна1. Светло синьо браво - ТХ 1368 ....нещо подобно...2.Тъмно синьо браво- 0528...не съм много сигурна за номерата, но са нещо подобно Кои са колегите?
          FIAT COUPE 1.8 16V - ex ---->FIAT BARCHETTA 1.8 16V-now

Коментар

Xaxa аз ви бях на гости прибирах се от Лозенец, открихме сезона В първия момент като ми свирна се оглеждах за отбивката за МакДоналдс и те погледнах, не те познавам съответно но другите викат абе на нас свири, и като бипнах и аз и ти отговори, викам ясна работата, някой колега се е дегизирал с друга кола :DМежду дургото добре ли изглеждат стикерите на фона на черното фолио :D
            Brava 103HP
            ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

miro2177 написа:
              Xaxa аз ви бях на гости прибирах се от Лозенец, открихме сезона В първия момент като ми свирна се оглеждах за отбивката за МакДоналдс и те погледнах, не те познавам съответно но другите викат абе на нас свири, и като бипнах и аз и ти отговори, викам ясна работата, някой колега се е дегизирал с друга кола :DМежду дургото добре ли изглеждат стикерите на фона на черното фолио :D
              Изпъква много добре надписа и се вижда отдалече, то и затова те фиксирах още на Екото Ето кой зарежда по устава
              Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Я да си признава колегата със сиво Браво РВ6932ВС в събота на излизане на Магистралата от Пловдив към Ст.Загора го изпреварих и свиркам ли свиркам ама той никва реакция.Другия който беще хванат в неделя на паркинга на мола в Ст.Загора със Стило с номер СН4668 също да си признава кой е.
                Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                Ex.Opel Astra

Коментар

С пловдивското Браво е бил колегата Моралийски. Вчера като ме пита се усъмних, но сега съм сигурен. Пиша си с него в скайпа, и той те е видял.

Коментар

z_sutrov написа:
                    Я да си признава колегата със сиво Браво РВ6932ВС в събота на излизане на Магистралата от Пловдив към Ст.Загора го изпреварих и свиркам ли свиркам ама той никва реакция.Другия който беще хванат в неделя на паркинга на мола в Ст.Загора със Стило с номер СН4668 също да си признава кой е.
                    Признавам си аз съм с РВ6932ВС но що се отнася до клаксона не съм го чул грам ....
                    Фиат БРАВО 1200 куб.см. 59kW 2001 Г.И. Stilo GAS

Ситроен Берлинго 1.6 HDi 2009

Коментар

Изпъква много добре надписа и се вижда отдалече, то и затова те фиксирах още на Екото Ето кой зарежда по устава
                      Естествено на Еко :D аз сега включвам, след него на един от светофарите се объркахме и влязох в лява лента (която е само за наляво) и по ’’софийски’’ минах най-отпред за направо за това си ме стигнал толкова далече :D
                      Brava 103HP
                      ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

Dandy написа:
                        Червена Пунта до 59 блок в Студентски град (до Сахаръ), номер ВТ 6739 тая вечер, даже още е там Има малък стикер на задния джам Да си признава кой е, защото е в моя блок май, а и от един град сме като гледам регистрацията :D
                        Вишнево Путно! На братовчедка ми е!Лепнах и стикер! Приятеля й е регистриран във форума, но не пише!

Коментар

Боби, ко е т’ва путно, бре? kik73bg - засечен си в 10.55 на Руски паметник. :D

Коментар

днеска на цариградско посока орлово мост на окръжна засекох.. едно тъмно синьо браво СО..... имаше някакъв надпис над дръжката на багажника.... Свирнах му докато го изпреварвах( мисля че ме видя) Имаше залепен големия стикер на клуба на задното стъкло. След като се засекохме аз продължих надоло а той зави към кръговото... После се засекохме с мацката ДЕССИ... Сирнах докато се зразминавахме на житница... :Д
                            Продавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D

Коментар

fihi написа:
                              Боби, ко е т’ва путно, бре? kik73bg - засечен си в 10.55 на Руски паметник. :D
                              MK2 Знае какво да си купи каката

Коментар

shikito написа:
                                ... После се засекохме с мацката ДЕССИ... Сирнах докато се зразминавахме на житница... :Д
                                Да потвърждавам, само където този отпред ти махна вместо мен
                                FIAT COUPE 1.8 16V - ex ---->FIAT BARCHETTA 1.8 16V-now

Коментар

Working...
                                X