Тя и още може, ама по тоя път ме е шубе, че като гледам какво става... Така че бавничко с 90 - 100 А, това че Бравата е на три цилиндъра изобщо не се разбра Ако не бързах да взема малкия щях да те последвам за да се запознаем
Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Тя и още може, ама по тоя път ме е шубе, че като гледам какво става... Така че бавничко с 90 - 100 А, това че Бравата е на три цилиндъра изобщо не се разбра Ако не бързах да взема малкия щях да те последвам за да се запознаем
То на него и Ферари да му дадат - ще се оплаква, че му работи на 11 цилиндъра!
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
От доста време гледам една синя Брава (номер 1810) спряна на паркинг в Бели Брези, София Колегата да се идентифицира да го питам защо едното око на бравата е деформирано))
Днеска бях засечен от колега с софийска Мареа 6248 май беше. Към 6 часа преди Билата в Люлин ме подмина с клаксон и после момчето до него ми махаше за атракция за останалите около нас :D
Brava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Днеска бях засечен от колега с софийска Мареа 6248 май беше. Към 6 часа преди Билата в Люлин ме подмина с клаксон и после момчето до него ми махаше за атракция за останалите около нас :D
Колега ние бяхме с колегата 1115 ... отивахме към AXM да пазаруваме, аз ти махнах. Малко кат хабитюренти бяхме, но важното е да е весело.
'08 Alfa Romeo 147 Q2
ex. Modified '02 FIAT Stilo 1.9 JTD powered by Garrett GT2256V
В неделя на хижа Приста до дунава край Русе видях един пич да разхожда едно светло-синьо браво и му подарих малко кръгло стикерче на форума. Ако е регистриран и случайно прочете темата да пише кой е за да се запознаем, че тогава много бързах и само му тикнах стикера в ръцете и той едва успя да разбере това какво е.
Днес по обяд видях едно сиво Типо 1.6 с големия стикер, залепен в долна част на прозореца. Колата беше паркирана до Бизнес Парка в Младост на излизане от тунела.
Благодаря на колежката с червен Фиат 500, която ме пропусна днес на "Коперник" в големия дъжд (бях с Поло-то на жената) - софийски номер 9383 или 8393!
Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар