Аз тия дни видях 2ма колегиЕдиния с номер СА7810, не помня вече къде го видях, а другия с номер СА2215ХМ си беше паркирал пред блока на Герена, спрях до него да си купя сладолед
днес червена темпра ме задмина по пътя от Банкя за София в раиона на гара Иваняне имаше малък стикер отзад и беше с рег. М3145...аз го задминах и карах пред него малко по надолу няколко пъти включвах авариини
Шофирай разумно, на пътя не си сам. Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Днес сутринта към 8.30 под моста на въздишките НДК светофара точно пред мен светло синьо браво с възможно всички стикери залепени :D ...номер 4461....или 6641 беше
FIAT COUPE 1.8 16V - ex ---->FIAT BARCHETTA 1.8 16V-now
Снощи към 11 вечерта се засякох фронтално с едно светло синьо браво с лупи от Мареа и ксенон. Тъмно беше, но след като се разминахме ми се стори, че имаше от големите стикери.
Аз тия дни видях 2ма колегиЕдиния с номер СА7810, не помня вече къде го видях, а другия с номер СА2215ХМ си беше паркирал пред блока на Герена, спрях до него да си купя сладолед
Снощи към 11 вечерта се засякох фронтално с едно светло синьо браво с лупи от Мареа и ксенон. Тъмно беше, но след като се разминахме ми се стори, че имаше от големите стикери.
Ако кажеш, че е и 1,9 JTD мисля че знам кой е
Не можах да видя какво е, но пък сега видях, че не съм спомоенал къде съм го видял Става дума за кръстовището на Каблешков и Братя Бъкстоун
Аз съм с С 2215 ХМ В Суха-та Река живея
Беше го паркирал, до блока веднага на кръстовището на Вл. Вазов. Спрях до теб, ама седях малко, за 10-на минути.
Онзи ден към 18 часа на малкото НДК колега със сиво браво СА 6389.. или нещо такова ,а по късно на семинарията FIRE8V караше много умислен не ми обърна никакво внимание
MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!! R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Аз съм с С 2215 ХМ В Суха-та Река живея
Беше го паркирал, до блока веднага на кръстовището на Вл. Вазов. Спрях до теб, ама седях малко, за 10-на минути.
Да, обикновено гледам да паркирам под дърветата на сянка. Днес, в Левски-Г до блок 22 синьо Пунто с големия стикер на страничното стъкло. Забравих номера на колата - нещо СА 4422 НС или нещо такова.
Ако кажеш, че е и 1,9 JTD мисля че знам кой е
Не можах да видя какво е, но пък сега видях, че не съм спомоенал къде съм го видял Става дума за кръстовището на Каблешков и Братя Бъкстоун
Ооо, и аз съм го засичал това Браво. Няколко пъти, когато сме нямали ток в работата и съм бил на прозореца. Много здраво му свето ксенона на тъмно. Иначе аз преди 2 дни видях черния звяр на колегата kluchar. Беше паркиран пред една заложна къща на бул. Прага (мисля, че така се казваше булеварда).
NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар