Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

...

Сутринта мернах един колега на "Опълченска" СА1810...
    Прикачени файлове
    Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
    Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

Аз тия дни видях 2ма колегиЕдиния с номер СА7810, не помня вече къде го видях, а другия с номер СА2215ХМ си беше паркирал пред блока на Герена, спрях до него да си купя сладолед
      Fiat Bravo 1.4 12v

Коментар

днес червена темпра ме задмина по пътя от Банкя за София в раиона на гара Иваняне имаше малък стикер отзад и беше с рег. М3145...аз го задминах и карах пред него малко по надолу няколко пъти включвах авариини
        Шофирай разумно, на пътя не си сам.
        Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
        Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
        Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Вчера на изхода на Пловдив на мебелна къща бе забелязан колегата със страното синио браво с сребристите обледала и греди
          with SGNote & HTC Wildfire 8G
          FIAT Bravo Club Plovdiv
          Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
          с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)

Коментар

Днес сутринта към 8.30 под моста на въздишките НДК светофара точно пред мен светло синьо браво с възможно всички стикери залепени :D ...номер 4461....или 6641 беше
            FIAT COUPE 1.8 16V - ex ---->FIAT BARCHETTA 1.8 16V-now

Коментар

Re: ...

karloson написа:
              Сутринта мернах един колега на "Опълченска" СА1810...
              Тоя колега не чете форума, аз пък го виждам къде паркира...
              Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.

Коментар

Снощи към 11 вечерта се засякох фронтално с едно светло синьо браво с лупи от Мареа и ксенон. Тъмно беше, но след като се разминахме ми се стори, че имаше от големите стикери.

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Коментар

gamencerista написа:
                    Аз тия дни видях 2ма колегиЕдиния с номер СА7810, не помня вече къде го видях, а другия с номер СА2215ХМ си беше паркирал пред блока на Герена, спрях до него да си купя сладолед
                    Аз съм с С 2215 ХМ В Суха-та Река живея
                    Браво 1.6 16v 1996
                    Рено Лагуна 2 1.9 dCI.

Коментар

deadairplane написа:
                      BolgAryan написа:
                      Снощи към 11 вечерта се засякох фронтално с едно светло синьо браво с лупи от Мареа и ксенон. Тъмно беше, но след като се разминахме ми се стори, че имаше от големите стикери.
                      Ако кажеш, че е и 1,9 JTD мисля че знам кой е
                      Не можах да видя какво е, но пък сега видях, че не съм спомоенал къде съм го видял Става дума за кръстовището на Каблешков и Братя Бъкстоун

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

svilens написа:
                        gamencerista написа:
                        Беше го паркирал, до блока веднага на кръстовището на Вл. Вазов. Спрях до теб, ама седях малко, за 10-на минути.
                        Fiat Bravo 1.4 12v

Коментар

Онзи ден към 18 часа на малкото НДК колега със сиво браво СА 6389.. или нещо такова ,а по късно на семинарията FIRE8V караше много умислен не ми обърна никакво внимание
                          MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                          "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                          R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

gamencerista написа:
                            svilens написа:
                            gamencerista написа:
                            Беше го паркирал, до блока веднага на кръстовището на Вл. Вазов. Спрях до теб, ама седях малко, за 10-на минути.
                            Да, обикновено гледам да паркирам под дърветата на сянка. Днес, в Левски-Г до блок 22 синьо Пунто с големия стикер на страничното стъкло. Забравих номера на колата - нещо СА 4422 НС или нещо такова.
                            Браво 1.6 16v 1996
                            Рено Лагуна 2 1.9 dCI.

Коментар

BolgAryan написа:
                              deadairplane написа:
                              BolgAryan написа:
                              Ако кажеш, че е и 1,9 JTD мисля че знам кой е
                              Не можах да видя какво е, но пък сега видях, че не съм спомоенал къде съм го видял Става дума за кръстовището на Каблешков и Братя Бъкстоун
                              Ооо, и аз съм го засичал това Браво. Няколко пъти, когато сме нямали ток в работата и съм бил на прозореца. Много здраво му свето ксенона на тъмно. Иначе аз преди 2 дни видях черния звяр на колегата kluchar. Беше паркиран пред една заложна къща на бул. Прага (мисля, че така се казваше булеварда).
                              NOW: ???
                              Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                              Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

....тука няк’ва лека сбирка се получи, около 13 часа на ул.Ивайло...кои са колегите...
                                Прикачени файлове
                                Fiat Bravo, 1.6 - 103 hp

Коментар

Working...
                                X