Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Multipla - Taxi срещу зала Универсиада днес следобяд...

Коментар

виждам толкова много фиатове по софия но не видях нито един със стикер-пък нали неви и познавам само се заглеждам, може да си изям боя някъде с това заглеждане

Коментар

Бяло Типо В1804КХ днес след обяд до Пикадили Център - бипнах ама бях със служебна кола :D
        Alfa Romeo Centocinquantasei

Коментар

rosi написа:
          виждам толкова много фиатове по софия но не видях нито един със стикер-пък нали неви и познавам само се заглеждам, може да си изям боя някъде с това заглеждане
          Съдейки по ника надали ще е точно бой
          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Коментар

lyubohar написа:
              Multipla - Taxi срещу зала Универсиада днес следобяд...
              Там доста често мога да бъда видян . Що не се обади .Ето и няколко засечени от мен.Това мисля беше на Ситняково и ако не се лъжа го караше колежка
              Прикачени файлове
              MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
              "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
              R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Това е от днес.Колегата беше спрял до мен на К.Величков и Стамболийски ,но чак като тръгнахме му видях стикера
                Прикачени файлове

Коментар

и още.Това го видях паркирано в Младост зад пицария Лъчони
                  Прикачени файлове

Коментар

...

Вчера правих реглаж (регУлаж :D ) в един сервиз в Плевен, и там се засякохме с един пич, който каза, че кара Браво (беше докарал Туингото на жена си(гаджето) за реглаж). Подарих му 2-3 стикерчета от тези на Anabolii. Да се надяваме, че влезе да разгледа форума
                    Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
                    Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

kik73bg написа:
                      Това е от днес.Колегата беше спрял до мен на К.Величков и Стамболийски ,но чак като тръгнахме му видях стикера
                      Абе видяхте аз, че ми бибитна малко преди да влезна в Лукойла да зареждам А кога имаше време да ме снимаш? Клиентите не те ли питат защо така снимаш тези фиати?
                      www.CarProfi-BG.com
                      Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
                      Зареждане и ремонт на автоклиматици.
                      Най-атрактивните цени в София!

Коментар

crush написа:
                        kik73bg написа:
                        Абе видяхте аз, че ми бибитна малко преди да влезна в Лукойла да зареждам А кога имаше време да ме снимаш? Клиентите не те ли питат защо така снимаш тези фиати?
                        Фиата на crush обаче е същия като моя. Цветовете ни са напълно еднакви. Ейй че са ни хубавци Иначе по темата....и аз като rosi все зяпам по светофарите разни фиатки и все не виждам такива със стикери. Накрая и мен ще ме набият някъде

Коментар

Ама не сте ли забелязали, че сме като няк’ва секта? И аз, откъдето минем, и мъжът ми, се оглеждаме като малоумни за стикери по фиатите. После сверяваме резултатите...
                          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                          Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                            Ама не сте ли забелязали, че сме като няк’ва секта? И аз, откъдето минем, и мъжът ми, се оглеждаме като малоумни за стикери по фиатите.
                            И аз така.Блея яко и дано да не стане беля.Едно на ум като карате и зяпате тия стикери .....
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Аз съм само пасажер, така че, няма страшно. :D
                              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                              Ванга

Коментар

No_Name написа:
                                crush написа:
                                kik73bg написа:
                                Фиата на crush обаче е същия като моя. Цветовете ни са напълно еднакви. Ейй че са ни хубавци Иначе по темата....и аз като rosi все зяпам по светофарите разни фиатки и все не виждам такива със стикери. Накрая и мен ще ме набият някъде
                                Да вземем да ги запознаем някой ден освен
                                www.CarProfi-BG.com
                                Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
                                Зареждане и ремонт на автоклиматици.
                                Най-атрактивните цени в София!

Коментар

Working...
                                X