виждам толкова много фиатове по софия но не видях нито един със стикер-пък нали неви и познавам само се заглеждам, може да си изям боя някъде с това заглеждане
виждам толкова много фиатове по софия но не видях нито един със стикер-пък нали неви и познавам само се заглеждам, може да си изям боя някъде с това заглеждане
Съдейки по ника надали ще е точно бой
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Вчера правих реглаж (регУлаж :D ) в един сервиз в Плевен, и там се засякохме с един пич, който каза, че кара Браво (беше докарал Туингото на жена си(гаджето) за реглаж). Подарих му 2-3 стикерчета от тези на Anabolii. Да се надяваме, че влезе да разгледа форума
Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Това е от днес.Колегата беше спрял до мен на К.Величков и Стамболийски ,но чак като тръгнахме му видях стикера
Абе видяхте аз, че ми бибитна малко преди да влезна в Лукойла да зареждам А кога имаше време да ме снимаш? Клиентите не те ли питат защо така снимаш тези фиати?
www.CarProfi-BG.com Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Това е от днес.Колегата беше спрял до мен на К.Величков и Стамболийски ,но чак като тръгнахме му видях стикера
Абе видяхте аз, че ми бибитна малко преди да влезна в Лукойла да зареждам А кога имаше време да ме снимаш? Клиентите не те ли питат защо така снимаш тези фиати?
Фиата на crush обаче е същия като моя. Цветовете ни са напълно еднакви. Ейй че са ни хубавци Иначе по темата....и аз като rosi все зяпам по светофарите разни фиатки и все не виждам такива със стикери. Накрая и мен ще ме набият някъде
Ама не сте ли забелязали, че сме като няк’ва секта? И аз, откъдето минем, и мъжът ми, се оглеждаме като малоумни за стикери по фиатите. После сверяваме резултатите...
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Фиата на crush обаче е същия като моя. Цветовете ни са напълно еднакви. Ейй че са ни хубавци Иначе по темата....и аз като rosi все зяпам по светофарите разни фиатки и все не виждам такива със стикери. Накрая и мен ще ме набият някъде
Да вземем да ги запознаем някой ден освен
www.CarProfi-BG.com Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар