u_bo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ? - част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
parvo se izvinqvam za latinicata, no pisha ot telefona(ako reshat adminite da go iztriqt). Vchera edin kolega mi svirna i se pozdravihme v raiona na sever ot kragovoto na 4 km. Kolegata beshe sas zeleno tipo s golemiq stiker. Sashto taka vidqh i bejovo bravo s malkia stiker v dolen lqv agal na zadnoto staklo s registracia BT pred VTU-to v Sofia. Ima li nqkoi da e student tam osvem men?Fiat Bravo SX 1.4 12V
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Коментар
-
topuzko написа:parvo se izvinqvam za latinicata, no pisha ot telefona(ako reshat adminite da go iztriqt). Vchera edin kolega mi svirna i se pozdravihme v raiona na sever ot kragovoto na 4 km. Kolegata beshe sas zeleno tipo s golemiq stiker. Sashto taka vidqh i bejovo bravo s malkia stiker v dolen lqv agal na zadnoto staklo s registracia BT pred VTU-to v Sofia. Ima li nqkoi da e student tam osvem men?Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
topuzko написа:parvo se izvinqvam za latinicata, no pisha ot telefona(ako reshat adminite da go iztriqt). Vchera edin kolega mi svirna i se pozdravihme v raiona na sever ot kragovoto na 4 km. Kolegata beshe sas zeleno tipo s golemiq stiker. Sashto taka vidqh i bejovo bravo s malkia stiker v dolen lqv agal na zadnoto staklo s registracia BT pred VTU-to v Sofia. Ima li nqkoi da e student tam osvem men?Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
NIK_THE_FLASH написа:Снощи към 20:30 бяло Браво с големия стикер на задното стъкло, но не видях номера. Беше спряло на аварийки на спирката след кръстовището на Слатинска и Гео Милев Мисля че и преди съм го виждал в района.
Коментар
-
deadairplane
-
ogi28b написа:NIK_THE_FLASH написа:Снощи към 20:30 бяло Браво с големия стикер на задното стъкло, но не видях номера. Беше спряло на аварийки на спирката след кръстовището на Слатинска и Гео Милев Мисля че и преди съм го виждал в района.Fiat Bravo 1.8 16V
Fiat Bravo II 1.9 Multijet
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар