Колеги някои може ли да ме просветли каква е идеята на темата,че ми стана интересно :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ? - част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ей, много колеги видях във ВТ днес. Първо едно Пунто, сиво, с големия стикер на форума, странични затъмнение стъкла. След кратка справка разбрах, че става дума за uBoyСлед това видях, мисля, колегата sOOry или както му е никът. Колата беше паркирана пред някаква сграда до МЕТРО. Ако не е бил той, не знам, беше ХГТ и имаше стикер на десния страничен джам въпреки фолиото. След това едно бяло Браво с абартов спойлер. През целия ден бях с едно черно БМВ ВТ 0101, на братчеда. Даже си мисля, че колегата с бялото Браво ни поздрави по едно верме. А снощи се засякохме с един колега на ШЕЛ на Ябланица. Ама видях, че е от форума чак като тръгнахме. Номерът на червеното Пунто МК2 е ВТ 6739 ВК. Бяхме семейството с един бял мерцедес, на бензиностанцията Пунто беше пред нас. След това за наше съжаление бяхме на едно мястото на свирепа катастрофа, която затвори пътя преди Севлиево. Челно кола и ТИР. Колата беше размазана... Въпреки съмненията ми, дано да няма смърт...NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
svetkos_ написа:Челно кола и ТИР. Колата беше размазана... Въпреки съмненията ми, дано да няма смърт...
Коментар
-
Няма да коментирам горния пост,че...както и да е.Днес в 12.45 радарите ми неволно засякоха тъмносиньо пунто с рег.номер СА 6699 НХ и големия стикер на задното стъкло.Профуча покрай кафе "Феникс" в "Овча купел" 2. Шофьорът бе на видима възраст 20-22,3,4,5 години. След бърз доклад от моя страна към осведомен източник, се оказа,че е бил колегата Чепеус (да ме прощава,ако не съм изписала правилно ника).Та въпросът ми е:Накъде се беше запътил,чадо мое?"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
ogi28b написа:svetkos_ написа:Челно кола и ТИР. Колата беше размазана... Въпреки съмненията ми, дано да няма смърт...Fiat Brava 1.4 12V
Коментар
-
svetkos_ написа:Ей, много колеги видях във ВТ днес. Първо едно Пунто, сиво, с големия стикер на форума, странични затъмнение стъкла. След кратка справка разбрах, че става дума за uBoyСлед това видях, мисля, колегата sOOry или както му е никът. Колата беше паркирана пред някаква сграда до МЕТРО. Ако не е бил той, не знам, беше ХГТ и имаше стикер на десния страничен джам въпреки фолиото. След това едно бяло Браво с абартов спойлер. През целия ден бях с едно черно БМВ ВТ 0101, на братчеда. Даже си мисля, че колегата с бялото Браво ни поздрави по едно верме. А снощи се засякохме с един колега на ШЕЛ на Ябланица. Ама видях, че е от форума чак като тръгнахме. Номерът на червеното Пунто МК2 е ВТ 6739 ВК. Бяхме семейството с един бял мерцедес, на бензиностанцията Пунто беше пред нас. След това за наше съжаление бяхме на едно мястото на свирепа катастрофа, която затвори пътя преди Севлиево. Челно кола и ТИР. Колата беше размазана... Въпреки съмненията ми, дано да няма смърт...Пунтак 1.1 с лека измама под капака
Коментар
-
svetkos_ написа:Ей, много колеги видях във ВТ днес. Първо едно Пунто, сиво, с големия стикер на форума, странични затъмнение стъкла. След кратка справка разбрах, че става дума за uBoyСлед това видях, мисля, колегата sOOry или както му е никът. Колата беше паркирана пред някаква сграда до МЕТРО. Ако не е бил той, не знам, беше ХГТ и имаше стикер на десния страничен джам въпреки фолиото. След това едно бяло Браво с абартов спойлер. През целия ден бях с едно черно БМВ ВТ 0101, на братчеда. Даже си мисля, че колегата с бялото Браво ни поздрави по едно верме. А снощи се засякохме с един колега на ШЕЛ на Ябланица. Ама видях, че е от форума чак като тръгнахме. Номерът на червеното Пунто МК2 е ВТ 6739 ВК. Бяхме семейството с един бял мерцедес, на бензиностанцията Пунто беше пред нас. След това за наше съжаление бяхме на едно мястото на свирепа катастрофа, която затвори пътя преди Севлиево. Челно кола и ТИР. Колата беше размазана... Въпреки съмненията ми, дано да няма смърт...
Коментар
-
Онзи ден до "Кошарите" или както се казва сега заведението видях спряно черно Bravo с рег.№ СА 3279...нещо си, не успях да запомня точно със форумски стикер на задното стъкло.Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
-
както ми е тръгнало, до преди 1 месец, никой, никъде не бях засичал и съответно и мен никой,докато клегата wazmo повлече крак в добирят смисъл, а днес 2ма номер 1: светло сиво пунто МК2 по пулевард Ситняково при новостроящия се мол към 11:00-11:10, с голямия стикер в доната част на съклото. аз докато се усетя и ме изпревари набързо. подсвирнах и аз след това но не знам колегата дали ме чу . Поздрави номер 2: бяло пунто МК1 ( СА 6277 НК ) на кръстовището на Асен йорданов и Цветан Лазаров. няколко пъти го усвирках. по едно време го изпреварих и пак подсвирнах да ми види стикерите но колегата говореше по телефона и не знам дали разбра за какво става въпрос. странното беше че пишеше "FIAT FORUM BULGARIA" на задното затъмнено стъкло но с много остранен шрифт. може и да не е колега от форумаФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
deadairplane
-
Dandy написа:ogi28b написа:svetkos_ написа:Челно кола и ТИР. Колата беше размазана... Въпреки съмненията ми, дано да няма смърт...NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Ewing написа:както ми е тръгнало, до преди 1 месец, никой, никъде не бях засичал и съответно и мен никой,докато клегата wazmo повлече крак в добирят смисъл, а днес 2ма номер 1: светло сиво пунто МК2 по пулевард Ситняково при новостроящия се мол към 11:00-11:10, с голямия стикер в доната част на съклото. аз докато се усетя и ме изпревари набързо. подсвирнах и аз след това но не знам колегата дали ме чу . Поздрави ....)
Коментар
-
svetkos_ написа:Dandy написа:ogi28b написа:svetkos_ написа:Челно кола и ТИР. Колата беше размазана... Въпреки съмненията ми, дано да няма смърт...Fiat Brava 1.4 12V
Коментар
-
Ichkin написа:Днеска засякох колегата с таксито 3-седеалково Разбира се паркирал в тип "Ichkin" да си лафи с колегите ... да знаеш, че тия дет киснат там кат ме запушат другия път кат спирам до банката че ги изтепамFiat Brava 1.4 12V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар