Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги някои може ли да ме просветли каква е идеята на темата,че ми стана интересно :D
    Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Ей, много колеги видях във ВТ днес. Първо едно Пунто, сиво, с големия стикер на форума, странични затъмнение стъкла. След кратка справка разбрах, че става дума за uBoyСлед това видях, мисля, колегата sOOry или както му е никът. Колата беше паркирана пред някаква сграда до МЕТРО. Ако не е бил той, не знам, беше ХГТ и имаше стикер на десния страничен джам въпреки фолиото. След това едно бяло Браво с абартов спойлер. През целия ден бях с едно черно БМВ ВТ 0101, на братчеда. Даже си мисля, че колегата с бялото Браво ни поздрави по едно верме. А снощи се засякохме с един колега на ШЕЛ на Ябланица. Ама видях, че е от форума чак като тръгнахме. Номерът на червеното Пунто МК2 е ВТ 6739 ВК. Бяхме семейството с един бял мерцедес, на бензиностанцията Пунто беше пред нас. След това за наше съжаление бяхме на едно мястото на свирепа катастрофа, която затвори пътя преди Севлиево. Челно кола и ТИР. Колата беше размазана... Въпреки съмненията ми, дано да няма смърт...
      NOW: ???
      Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
      Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

svetkos_ написа:
        Челно кола и ТИР. Колата беше размазана... Въпреки съмненията ми, дано да няма смърт...
        За съжаление грешиш... http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=402122 Трима загинали, сред които дете на 13....

Коментар

Няма да коментирам горния пост,че...както и да е.Днес в 12.45 радарите ми неволно засякоха тъмносиньо пунто с рег.номер СА 6699 НХ и големия стикер на задното стъкло.Профуча покрай кафе "Феникс" в "Овча купел" 2. Шофьорът бе на видима възраст 20-22,3,4,5 години. След бърз доклад от моя страна към осведомен източник, се оказа,че е бил колегата Чепеус (да ме прощава,ако не съм изписала правилно ника).Та въпросът ми е:Накъде се беше запътил,чадо мое?
          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
          Ванга

Коментар

ogi28b написа:
            svetkos_ написа:
            Челно кола и ТИР. Колата беше размазана... Въпреки съмненията ми, дано да няма смърт...
            За съжаление грешиш... http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=402122 Трима загинали, сред които дете на 13....
            Друга е катастрофата, за която говори той... Тир и такси... Момчето от таксито на място. Познат беше....
            Fiat Brava 1.4 12V

Коментар

svetkos_ написа:
              Ей, много колеги видях във ВТ днес. Първо едно Пунто, сиво, с големия стикер на форума, странични затъмнение стъкла. След кратка справка разбрах, че става дума за uBoyСлед това видях, мисля, колегата sOOry или както му е никът. Колата беше паркирана пред някаква сграда до МЕТРО. Ако не е бил той, не знам, беше ХГТ и имаше стикер на десния страничен джам въпреки фолиото. След това едно бяло Браво с абартов спойлер. През целия ден бях с едно черно БМВ ВТ 0101, на братчеда. Даже си мисля, че колегата с бялото Браво ни поздрави по едно верме. А снощи се засякохме с един колега на ШЕЛ на Ябланица. Ама видях, че е от форума чак като тръгнахме. Номерът на червеното Пунто МК2 е ВТ 6739 ВК. Бяхме семейството с един бял мерцедес, на бензиностанцията Пунто беше пред нас. След това за наше съжаление бяхме на едно мястото на свирепа катастрофа, която затвори пътя преди Севлиево. Челно кола и ТИР. Колата беше размазана... Въпреки съмненията ми, дано да няма смърт...
              Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

svetkos_ написа:
                Kакто казах в търновските срещи...бялото Браво съм аз, а МК2-то е братовчедка ми

Коментар

Онзи ден до "Кошарите" или както се казва сега заведението видях спряно черно Bravo с рег.№ СА 3279...нещо си, не успях да запомня точно със форумски стикер на задното стъкло.
                  Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
                  Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
                  Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
                  Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

Търси се..

Коментар

както ми е тръгнало, до преди 1 месец, никой, никъде не бях засичал и съответно и мен никой,докато клегата wazmo повлече крак в добирят смисъл, а днес 2ма номер 1: светло сиво пунто МК2 по пулевард Ситняково при новостроящия се мол към 11:00-11:10, с голямия стикер в доната част на съклото. аз докато се усетя и ме изпревари набързо. подсвирнах и аз след това но не знам колегата дали ме чу . Поздрави номер 2: бяло пунто МК1 ( СА 6277 НК ) на кръстовището на Асен йорданов и Цветан Лазаров. няколко пъти го усвирках. по едно време го изпреварих и пак подсвирнах да ми види стикерите но колегата говореше по телефона и не знам дали разбра за какво става въпрос. странното беше че пишеше "FIAT FORUM BULGARIA" на задното затъмнено стъкло но с много остранен шрифт. може и да не е колега от форума
                    Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
                    182A4.000 IAW49F
                    LPG - Lovato EasyFast
                    ----------------------------
                    "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Коментар

Dandy написа:
                        ogi28b написа:
                        svetkos_ написа:
                        Друга е катастрофата, за която говори той... Тир и такси... Момчето от таксито на място. Познат беше....
                        Да, съвсем за друго място ставаше въпрос. Надявах се, да е извадил късмет, но колата беше много лошо ударена. Освен съболезнования към познатите и близките, друго не може да се каже. Направи ми впечатление обаче, че по обиколния път за ВТ - до самия град изпреварванията бяха рядкост, както и скоростта. Явно всички бяха в шок. А гледката наистина беше ужасна!
                        NOW: ???
                        Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                        Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Днеска засякох колегата с таксито 3-седеалково Разбира се паркирал в тип "Ichkin" да си лафи с колегите ... да знаеш, че тия дет киснат там кат ме запушат другия път кат спирам до банката че ги изтепам
                          Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ewing написа:
                            както ми е тръгнало, до преди 1 месец, никой, никъде не бях засичал и съответно и мен никой,докато клегата wazmo повлече крак в добирят смисъл, а днес 2ма номер 1: светло сиво пунто МК2 по пулевард Ситняково при новостроящия се мол към 11:00-11:10, с голямия стикер в доната част на съклото. аз докато се усетя и ме изпревари набързо. подсвирнах и аз след това но не знам колегата дали ме чу . Поздрави ....)
                            Колегата не те чу, но те мерна ама бързаше както винаги .

Коментар

svetkos_ написа:
                              Dandy написа:
                              ogi28b написа:
                              svetkos_ написа:
                              Да, съвсем за друго място ставаше въпрос. Надявах се, да е извадил късмет, но колата беше много лошо ударена. Освен съболезнования към познатите и близките, друго не може да се каже. Направи ми впечатление обаче, че по обиколния път за ВТ - до самия град изпреварванията бяха рядкост, както и скоростта. Явно всички бяха в шок. А гледката наистина беше ужасна!
                              Братле, българина е глупав човек.... Той не се стресира от такива неща (с малки изключения), защото всеки разсъждава че на него не може да се случи. Повечето в момента са наплашени от радарите и акциите на МВР, както и то това, че явно не познават обиколния път според мен. Но това е предмет на разговор на друга тема, да не се отклоняваме повече.
                              Fiat Brava 1.4 12V

Коментар

Ichkin написа:
                                Днеска засякох колегата с таксито 3-седеалково Разбира се паркирал в тип "Ichkin" да си лафи с колегите ... да знаеш, че тия дет киснат там кат ме запушат другия път кат спирам до банката че ги изтепам
                                Тия 3 неща: колега с такси, банка и запушване свързвам с Булбанк в Студентски град, където правят пътя ? Или греша
                                Fiat Brava 1.4 12V

Коментар

Working...
                                X