Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Здравейте.Ако някой колега се познае, в събота вечерта от Люлин за към центъра се засякохме с него, нека си признае кой беше.Бравото беше може би тъмно синьо и на задния капак пишеше ГТ ниво.Аз бях с една Либра, просто за протокола.Поразмърдахме си заедно буталцата малко на старите кошници Wink
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

В неделя вечерта към 18:30 едно светло синьо браво в студентски град... поздравихме се с колегата, но кой беше - никаква идея... не мога да кажа и къде точно се засякохме, понеже не знаех къде се намирам

Коментар

Днес kluchar-я на светофара на бул. Вардар мина до мен и спря малко по напред на светофара.. аз със стикер на задното стъкло .. номера на вратите.. свирнах ама нямаше отговор! Простено му е щото беше с жена и дете!
        ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
        // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Към 9.20 колегата kluchar на басейна Мадара. Бях спряк там, и като го видях в огледалото свирнах 2-3 пъти, но едва ли ме е чул, а какво остава да ме е видял - профуча с 200-а. :D
          NOW: ???
          Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
          Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

На 14.02. "Executor"-а беше видян в кв."Лозенец" - Бойното Типо беше спряно срещу бензиностанцията на ул."Криволак"...
            Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
            Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
            Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
            Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

https://www.fiat-uno.org/

Коментар

Днес към 18 :15 на бул"Янко Сакъзов" видях Мареа (сив металик) СА 72..МХ с голям стикер на задното стъкло. Свирнах на колегата. Да си казва кой е :D
              FIAT Marea ex
              FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
              Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

FIRE 8V написа:
                На 14.02. "Executor"-а беше видян в кв."Лозенец" - Бойното Типо беше спряно срещу бензиностанцията на ул."Криволак"...
                В тоя район може да бъда видян сравнително често! Днес видях колегата kocta.. aз бях пешак и той направи десен завой и тръгна по Стамболийски!Типото има готина стойка, ама му е малко богата сместа ми се струва!
                ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Днес видях двама колеги - единия 2 пъти в бизнес парка - сиво браво с номер 8818 - мина точно покрай мен на бариерата пред 9-та сграда към 6 часа.Аз отивах към колата Другия по раковска и след това по Дондуков - свирнах му като минах покрай него - не знам дали разбра
                  Браво 1.6 16v 1996
                  Рено Лагуна 2 1.9 dCI.

Коментар

wazmo написа:
                    Днес към 18 :15 на бул"Янко Сакъзов" видях Мареа (сив металик) СА 72..МХ с голям стикер на задното стъкло. Свирнах на колегата. Да си казва кой е :D
                    Аз бях, извинявай колега, но се бях замислил и докато се усетя и свирна, беше дръпнал напред.
                    Фиат Типо 1.4 2017г.

Коментар

svilens написа:
                      Другия по раковска и след това по Дондуков - свирнах му като минах покрай него - не знам дали разбра
                      Разбра те.А днес на Цариградско ме "совирка" и колежката Heraldita, ако не се лъжа ( но не се лъжа ).
                      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

svilens написа:
                        Днес видях двама колеги - единия 2 пъти в бизнес парка - сиво браво с номер 8818 - мина точно покрай мен на бариерата пред 9-та сграда към 6 часа.Аз отивах към колата Другия по раковска и след това по Дондуков - свирнах му като минах покрай него - не знам дали разбра
                        този по Раковска и Дондуков с каква кола беше ?
                        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                        Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Днес в паркинга на Метро Пловдив забелязах червено (бордо) Браво с номер РВ 3029 с кръгъл стикер на задния прозорец.Някой познава ли си го?Щракнах му и едно фото.

Коментар

Lane Staley написа:
                            Разбра те.А днес на Цариградско ме "совирка" и колежката Heraldita, ако не се лъжа ( но не се лъжа ).
                            Не се лъжеш, колега, аз бях ....отдавна не съм те засичала по тоз’ маршрут .
                            Punto ELX, 75к.с., 1.2MPI, '94г.+газ

Коментар

Здравейте, колеги днес около 16.20 ч. по бул.Рожен "освирках" една колежка с малкия стикер на задното стъкло с новото пунто цвят бордо и номер СА 4351 даже я изпреварих, поздравих с мигачите и се наместих пред нея да се покажа с големият стикер, но ме изгледа доста странно и май не разбра за какво иде реч :P. Коя е колежката която изплаших днес :Д
                              Fiat Bravo 1.8GT 16V 113hp '99

Коментар

deadairplane написа:
                                blagun написа:
                                Вчера бяло типо - "форумско" с номер 2524 или нещо такова, преди Горни Богоров и след това, искам да се оплача от него и карането му с превишена скорост, натоварен догоре с багаж!!!
                                Най после те хванах, при това мина на светофара на жълто и червено Номера се вижда перфектно, чакам си наградата дето беше обявена
                                На снимката ясно се вижда как съм спрял... виж стоповете В същност каква беше наградата?! Според мен, тази снимка е направена на фотошоп... Аз там, където си снимал не минавам
                                BMW E90 320D
                                ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                                ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                                ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Working...
                                X