Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Кой е колегата с Браво зелен металик, който спира на Пушкин малко преди кръговото и бул. Царборис с номер 1688. Да се признае
    Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
    Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Lane Staley написа:
      В Петък малко около 11:30 в Пещера на бензиностанция Лукойл Брава с големия стикер на задното стъкло.
      Зареждах на Тъщата бутилката за котлона. Що не се обади да се видим? Я си признай какво правеше там.Половин час преди това на полицията в пещера видяхме сива Мареа комби със големия стикер. Номера беше 1731. След като се върнах от Лукойла я видях паркирала точно под детската градина. Даже видях после колегата как се качва в колата, но нямаше как да извикам защото бебешока спеше.

Коментар

fihi написа:
        Lane Staley написа:
        В Петък малко около 11:30 в Пещера на бензиностанция Лукойл Брава с големия стикер на задното стъкло.
        Зареждах на Тъщата бутилката за котлона. Що не се обади да се видим? Я си признай какво правеше там.Половин час преди това на полицията в пещера видяхме сива Мареа комби със големия стикер. Номера беше 1731. След като се върнах от Лукойла я видях паркирала точно под детската градина. Даже видях после колегата как се качва в колата, но нямаше как да извикам защото бебешока спеше.
        Ти ли беше бре? Не видя ли моя Фичо отстрани до газ колконката? Видях стикера в момента в който излизаше от бензиностанцията и вече беше късно да махам.Отивах на тиймбилдинг, но както тръгнах последен, така се оказа, че в Пещера съм първи и спрях да чакам охлювите
        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

туко що преди около 15минути.... на влизана в дружба 1 синьо пунто с рег. 3173.... някаква мадама я караше....свирнах и тя ме видя в огледалото, обаче ме изгледа много странно... Имаше стикер над чистачката от кръглите
          Продавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D

Коментар

Днес с колегата BolgArryan се засякохме на околовръстното на светофара на Драгалевския разклон. В понеделник към 9 сутринта засякох на същото това място едно зелено браво с големия стикер...свирих, свирих - не бях забелязана
            Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Потвърждавам! И също така много благородно ме пусна да се престроя

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Около 13ч. на паркина на Била в младост 1 една пунтара с номер СА 3173 с малкия стикер . Да се идентифицира
                Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
                Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

fihi написа:
                  Lane Staley написа:
                  Това е колегата sacheto. Той си е от Пещера
                  FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                  FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                  Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Ами колега следващия път като дойдеш на гости на тъщата обади се да се запознаем на ...кафенце или нещо по твърдо! :D
                    Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V 97г.с АГУ
                    Fiat Bravo SX 80 16V 99г. с ГИ АС

Коментар

SokOtPraskova написа:
                      Днес с колегата BolgArryan се засякохме на околовръстното на светофара на Драгалевския разклон. В понеделник към 9 сутринта засякох на същото това място едно зелено браво с големия стикер...свирих, свирих - не бях забелязана
                      Май, май ми се струва, че колегите нарочно минават по този участък на Околовръстното, за да те засичат То да беше един или двама... :P
                      www.CarProfi-BG.com
                      Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
                      Зареждане и ремонт на автоклиматици.
                      Най-атрактивните цени в София!

Коментар

sacheto написа:
                        Ами колега следващия път като дойдеш на гости на тъщата обади се да се запознаем на ...кафенце или нещо по твърдо! :D
                        Айде станахме трима пещерци във форума. :D За питието нямаш грижи, само дай няк’ви координати на ЛС. Най-вероятно се познаваме с теб.
                        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                        Ванга

Коментар

днес по обяд синйо 500 ме пусна да се включа в движението на кръговото на Иваняне (Банкя)мисля че имаше малък стикер отзад
                          Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                          Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                          Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                          Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Вчера привечер около 19:00, ямболско бронзово пунто ма задминъ на Траката посока Златни пясъци... Викам да го настигна да ми светна, ма много бързи тея мъници ей..... Да си признава кой беше и не се оглежда за колеги...

Коментар

Червена Пунта до 59 блок в Студентски град (до Сахаръ), номер ВТ 6739 тая вечер, даже още е там Има малък стикер на задния джам Да си признава кой е, защото е в моя блок май, а и от един град сме като гледам регистрацията :D
                              Fiat Brava 1.4 12V

Коментар

Аз не следя форумът в подробности напоследък и явно съм изтървал....., ама видях Явор към 18 часа да влиза в паркинга на Пикадили-център с една тъмнозелена Бургаска Мареа. Нова кола ли, що?
                                Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                                Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                                Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                                BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Working...
                                X