Кой е колегата с Браво зелен металик, който спира на Пушкин малко преди кръговото и бул. Царборис с номер 1688. Да се признае
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ? - част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
fihi
Lane Staley написа:В Петък малко около 11:30 в Пещера на бензиностанция Лукойл Брава с големия стикер на задното стъкло.
Коментар
-
fihi написа:Lane Staley написа:В Петък малко около 11:30 в Пещера на бензиностанция Лукойл Брава с големия стикер на задното стъкло.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
туко що преди около 15минути.... на влизана в дружба 1 синьо пунто с рег. 3173.... някаква мадама я караше....свирнах и тя ме видя в огледалото, обаче ме изгледа много странно... Имаше стикер над чистачката от кръглитеПродавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D
Коментар
-
Днес с колегата BolgArryan се засякохме на околовръстното на светофара на Драгалевския разклон. В понеделник към 9 сутринта засякох на същото това място едно зелено браво с големия стикер...свирих, свирих - не бях забелязанаEx'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
fihi написа:Lane Staley написа:В Петък малко около 11:30 в Пещера на бензиностанция Лукойл Брава с големия стикер на задното стъкло.FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Коментар
-
SokOtPraskova написа:Днес с колегата BolgArryan се засякохме на околовръстното на светофара на Драгалевския разклон. В понеделник към 9 сутринта засякох на същото това място едно зелено браво с големия стикер...свирих, свирих - не бях забелязанаwww.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
sacheto написа:Ами колега следващия път като дойдеш на гости на тъщата обади се да се запознаем на ...кафенце или нещо по твърдо! :D"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
днес по обяд синйо 500 ме пусна да се включа в движението на кръговото на Иваняне (Банкя)мисля че имаше малък стикер отзадШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
bubachko
Вчера привечер около 19:00, ямболско бронзово пунто ма задминъ на Траката посока Златни пясъци... Викам да го настигна да ми светна, ма много бързи тея мъници ей..... Да си признава кой беше и не се оглежда за колеги...
Коментар
-
Аз не следя форумът в подробности напоследък и явно съм изтървал....., ама видях Явор към 18 часа да влиза в паркинга на Пикадили-център с една тъмнозелена Бургаска Мареа. Нова кола ли, що?Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар