Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Днес около 17:00 засякох черно Браво с малкия стикер на задния прозорец и номер СА 8354 пред Техномаркет на Владимир Вазов ( до Баумакс)
    Фиат Типо 1.4 2017г.

Коментар

deadairplane написа:
      ...Това беше за BolgAryan 2 дена след като ти ме засече, ме засече и той а пък аз него на следващия ден . Иначе не знам къде е Junkey просто на срещата в дружба в понедлник ми каза, че се познавате отдавна и е видял, че си ме засякал. Обади се някой път аз съм в 9та зграда на 3тия етаж. Ще ти пратя служебния е-маил на лично да ме намериш в комуникатора, че те моите смени не са много като вашите.
      Тук ме хвана неподготвен Нямам спомен за нито една от двете случки. Ако са се развили сутрин - оправданието ми е същото като на lud_vaso Все пак за кои дни става въпрос?

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

kosta написа:
        Днес на бул. Дундуков ми свирна едно светло сиво браво с големия стикер отзад ... кой/коя беше, че ми се видя колежка?
        Аз, аз Много съсредоточен беше в тея маневри.. :D
        RIP Притежателка на горда Panda RIP
        Bravo 1.2 16V

Коментар

Коментар

Даниел Спасов написа:
            Днес около 17:00 засякох черно Браво с малкия стикер на задния прозорец и номер СА 8354 пред Техномаркет на Владимир Вазов ( до Баумакс)
            It’s me :P :P :P Най-накрая да ме види и мен някой
            Fiat Bravo 1.4 12v

Коментар

Видях колегата с Аквариума. Калинка, много хубаво спиш. Надявам се, че не ти се е схванал врата. /бях в 2-ката тролея точно преди колелото на пазара Борово/
              NOW: ???
              Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
              Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Да се идентифицира колегата със сива Брава TX 6803 TX. Около 15 мин се врях зад него да разбера дали надписа на задното му стъкло е форумския и едва след, като го разминах и ми свирна разбрах, че явно е от нашите Поздравихме се и всеки по пътя ))
                Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
                Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Loop-е, Венци, събуди се бре!!! Два пъти вече ме подминаваш като едното нищо. Ааааа, другият път ша ти скоча на капака :D
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                  Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                  Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

bachev написа:
                    Да се идентифицира колегата със сива Брава TX 6803 TX. Около 15 мин се врях зад него да разбера дали надписа на задното му стъкло е форумския и едва след, като го разминах и ми свирна разбрах, че явно е от нашите Поздравихме се и всеки по пътя ))
                    аз съм колега баш ми е драго аз майтап няма ама малко преди това мн се накефих че се бяхме наредили две брави две бравота и една панда от новите една след друга по пътя и после и теб видях аз видях че се озърташ и се усетих бързо
                    Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                    BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                    BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

kiselo написа:
                      bachev написа:
                      аз съм колега баш ми е драго аз майтап няма ама малко преди това мн се накефих че се бяхме наредили две брави две бравота и една панда от новите една след друга по пътя и после и теб видях аз видях че се озърташ и се усетих бързо
                      Тези изброените не съм ги видял А ти по работа ли си тук или по-принцип
                      Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
                      Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

bachev написа:
                        kiselo написа:
                        bachev написа:
                        Тези изброените не съм ги видял А ти по работа ли си тук или по-принцип
                        АМИ може да се каже и двете...в София съм заради работата ми...и ще съм там поне година така че ще се засичаме напред назад
                        Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                        BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                        BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Тази сутрин по Слатинска около 8:20 се движеше едно Браво със големия стикер иномер РК 1293 или нещо такова. Да си казва кой е.
                          Фиат Типо 1.4 2017г.

Коментар

iceflame написа:
                            Днес към 10 без 20 малко след гара Пионер посока Семинарията колега с тъмно Браво с номер ЕН 9984 ВВ с големия стикер.Около 1 на светофара на семинарията с ляв завой колега с Браво (сиво-бежово) с кръглия стикер от ляво на задния прозорец с номер ВН 7778 ХХ.Идвамата със сигурност не сте ме видяли, защото бях в 94. Та кои са те?
                            EH 9984 съм аз. Бях на мач на Герена и се прибирах към вкъщи.
                            Bravo TD100

Коментар

la squadra azzurra написа:
                              Loop-е, Венци, събуди се бре!!! Два пъти вече ме подминаваш като едното нищо. Ааааа, другият път ша ти скоча на капака :D
                              Мятай се! Напоследък нещо немога да се наспивам и съм доста заспал през цялото време...
                              Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

IGG написа:
                                iceflame написа:
                                Днес към 10 без 20 малко след гара Пионер посока Семинарията колега с тъмно Браво с номер ЕН 9984 ВВ с големия стикер.Около 1 на светофара на семинарията с ляв завой колега с Браво (сиво-бежово) с кръглия стикер от ляво на задния прозорец с номер ВН 7778 ХХ.Идвамата със сигурност не сте ме видяли, защото бях в 94. Та кои са те?
                                EH 9984 съм аз. Бях на мач на Герена и се прибирах към вкъщи.
                                еее най-накрая някой дет съм видял да се познае
                                FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                                FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                                Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Working...
                                X