Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

V.Vencislavov засечен в Раднево.Сигурно на панаира ще да е ходил :P
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Никито сикса на кръстовището на Бенковска и Кракра към 8 тая вечер.....или той или жена му.Не съм сигурен, че беше малко странично зад мен....Той не, че ще прочете......ама заслужава да го споменаваме от време на време!!!!!!!!!!
      Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
      Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
      Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
      BMW X3 3.0D Aut

Коментар

bachev написа:
        Преди малко на булевард Андрей Ляпчев посока Младост до автомивката засечено вишнаво пунто с номер ВТ 6739 и малкия стикер в средата на задния прозорец. Кой е колегата да си признае
        Колегата продължава да си стои там...
        Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
        Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Joro написа:
          Преди малко се засякохме с reter. Добре че ми свирна, колега, понеже маневрирах, пък имах и помощник шофьор в мен и можеше да не те забележа :P
          гледам аз няква синя темпра, викам тва ако не е жоро
          Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
          Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

вчера на светофара пред кино Арена колега с браво с номер 0852...хубава си беше колицата аз си пушех отпред в очакване на прожекцията на Последен изход 4 Между другото филма не е никакъв ужас а по скоро евтина комедия...аз не видях нищо страшно в него...
            Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
            BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
            BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

durex_a написа:
              Inessita написа:
              durex_a написа:
              синя брава с големия стикер ... пред барчето "Мадлен" до у-ч Йовков към 15 днес кой беше
              Кой не знае бате Ники, кой не е чувал за niko_ymn
              хм видях че слезе някой и пресече на отсрешни тротоар но него познах
              Това е било когато отчаяно се опитвах да открия отворена каса на интернет доставчика, който във всички възможни квартали има обедна почивка по едно и също време. Хубаво нещо е стикера значи, радвам се, че най-накрая и мен някой ме е мернал. Бях се отказал да проверявам вече (то не беше Част1, Част2 ...) ... светът е малък. Добре, че други хора от форума ми казаха, че съм бил видян, та да се сетя да отворя темата ...
              Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
              http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

niko_ymn написа:
                durex_a написа:
                Inessita написа:
                durex_a написа:
                синя брава с големия стикер ... пред барчето "Мадлен" до у-ч Йовков към 15 днес кой беше
                Кой не знае бате Ники, кой не е чувал за niko_ymn
                хм видях че слезе някой и пресече на отсрешни тротоар но него познах
                Това е било когато отчаяно се опитвах да открия отворена каса на интернет доставчика, който във всички възможни квартали има обедна почивка по едно и също време. Хубаво нещо е стикера значи, радвам се, че най-накрая и мен някой ме е мернал. Бях се отказал да проверявам вече (то не беше Част1, Част2 ...) ... светът е малък. Добре, че други хора от форума ми казаха, че съм бил видян, та да се сетя да отворя темата ...
                бях седнал на барчето а колата ми беше пред него и неси я видял тцтц ... то ще ти извади очите моя стикер на този тъмен фон от перденцето вътре

Коментар

Много бързах щото бях обедна почивка за това не съм видял. Аз пък ви видях колите на доста хора в сряда 26-ти преди спирката до терасата, явно бяхте на срещата, но аз тъкмо се прибирах от моренцето и бях капнал, а то вече минаваше 21:30 и за това не се качих.
                  Прикачени файлове
                  Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                  http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

niko_ymn написа:
                    Много бързах щото бях обедна почивка за това не съм видял. Аз пък ви видях колите на доста хора в сряда 26-ти преди спирката до терасата, явно бяхте на срещата, но аз тъкмо се прибирах от моренцето и бях капнал, а то вече минаваше 21:30 и за това не се качих.
                    е спокойно на повечето брави километража им е до 220

Коментар

bachev написа:
                      lud_vaso написа:
                      Явор Митев написа:
                      Кой е колегата? Току що го заснех в подземния паркинг в БПС...
                      Аз съм, признавам си.
                      И аз съм те засичал колега, ама май нямаш стикери
                      Е как да нямам, това под стопа какво е?
                      Fiat Bravo '98 1,6 16v - Jovani
                      www.dolni.org

Коментар

Днес в Гео Милев на Шипченски проход бях спрял за престой и един колега с светло браво ме сканира поздравихме се. Малко бях отнесен де. Та да се издавай кой беше :P
                        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
                        -------------------------------------
                        1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!

Коментар

infirm написа:
                          Днес в Гео Милев на Шипченски проход бях спрял за престой и един колега с светло браво ме сканира поздравихме се. Малко бях отнесен де. Та да се издавай кой беше :P
                          Аз колега Още на влизане в скай сити ти видях големия стикер, но те нямаше. А когато те видях тъкмо излизах от там Наистина беше отвеян малко Махна доста колебливо :P Кой знае кво си викаш : тоа на мен ли свири
                          Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
                          Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

3 дена бях по Равда и Несебър, срещнах 1000 Фиат-а сигурно и нито един със стикер
                            Fiat Bravo 1.4 12v

Коментар

bachev написа:
                              infirm написа:
                              Аз колега Още на влизане в скай сити ти видях големия стикер, но те нямаше. А когато те видях тъкмо излизах от там Наистина беше отвеян малко Махна доста колебливо :P Кой знае кво си викаш : тоа на мен ли свири
                              Засечени и двамата колеги като си пибиткаха - чаках точно отсреща да си взема ядене @infirm : Колега, аз ли нещо не видях правилно, или наистина си с различни джанти ?
                              Fiat Bravo 1.8 16V
                              Fiat Bravo II 1.9 Multijet

Коментар

Вчера в края на работният ден, на излизане от Бизнес парка, колегата bachev ако не се лъжа, сиво браво с голям стикер на задното стъкло. Поздравихме се.
                                Fiat Bravo '98 1,6 16v - Jovani
                                www.dolni.org

Коментар

Working...
                                X