V.Vencislavov засечен в Раднево.Сигурно на панаира ще да е ходил :P
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ? - част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Никито сикса на кръстовището на Бенковска и Кракра към 8 тая вечер.....или той или жена му.Не съм сигурен, че беше малко странично зад мен....Той не, че ще прочете......ама заслужава да го споменаваме от време на време!!!!!!!!!!Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
вчера на светофара пред кино Арена колега с браво с номер 0852...хубава си беше колицата аз си пушех отпред в очакване на прожекцията на Последен изход 4 Между другото филма не е никакъв ужас а по скоро евтина комедия...аз не видях нищо страшно в него...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
durex_a написа:Inessita написа:durex_a написа:синя брава с големия стикер ... пред барчето "Мадлен" до у-ч Йовков към 15 днес кой беше
Коментар
-
niko_ymn написа:durex_a написа:Inessita написа:durex_a написа:синя брава с големия стикер ... пред барчето "Мадлен" до у-ч Йовков към 15 днес кой беше
Коментар
-
niko_ymn написа:Много бързах щото бях обедна почивка за това не съм видял. Аз пък ви видях колите на доста хора в сряда 26-ти преди спирката до терасата, явно бяхте на срещата, но аз тъкмо се прибирах от моренцето и бях капнал, а то вече минаваше 21:30 и за това не се качих.
Коментар
-
bachev написа:lud_vaso написа:Явор Митев написа:Кой е колегата? Току що го заснех в подземния паркинг в БПС...Fiat Bravo '98 1,6 16v - Jovani
www.dolni.org
Коментар
-
Днес в Гео Милев на Шипченски проход бях спрял за престой и един колега с светло браво ме сканира поздравихме се. Малко бях отнесен де. Та да се издавай кой беше :PFiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
-------------------------------------
1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!
Коментар
-
infirm написа:Днес в Гео Милев на Шипченски проход бях спрял за престой и един колега с светло браво ме сканира поздравихме се. Малко бях отнесен де. Та да се издавай кой беше :PFiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
bachev написа:infirm написа:Днес в Гео Милев на Шипченски проход бях спрял за престой и един колега с светло браво ме сканира поздравихме се. Малко бях отнесен де. Та да се издавай кой беше :PFiat Bravo 1.8 16V
Fiat Bravo II 1.9 Multijet
Коментар
-
Вчера в края на работният ден, на излизане от Бизнес парка, колегата bachev ако не се лъжа, сиво браво с голям стикер на задното стъкло. Поздравихме се.Fiat Bravo '98 1,6 16v - Jovani
www.dolni.org
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар