Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kosta написа:
    coolboby написа:
    Някой мен не ме ли засече днес из София Оглеждах се като лалугер, но са ви малко фиатите
    не колега, голЕм ни е града !
    Да и аз се чудя защо и мен ме виждат толкова рядко... а не бягам много.. нищо че колата е с номера на вратите все още!!
    ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
    // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

В квартала (Орландовци) много редовно виждам двама колеги с Палио - един син weekend с номер СА8780МК редовно паркиран на Христо Станишев и един бял, който засичам чат-пат около пощата и бившия сервиз на хладилниците. Да се подвизават и тук случайно?

Коментар

синя брава с големия стике Р 0535 нещо такова пред барчето "Мадлен" до у-ч Йовков към 15 днес кой беше

Коментар

wazmo написа:
          maiska написа:
          wazmo написа:
          Е баш там де :D 410бл
          хихи аз съм в 414 оглеждай се другия път като минаваш, поне колата можеш да ми видиш
          В събота сутринта, както и днес следобяд видях Бравата паркирана отстрани на блока :D
          хаха браво на теб хванал си ме там си я паркирам обикновено...обаче от събота съм я оставила усърдно да си почива - контузих си доста крака (десния) и не че не мога да карам, ама ми е проблем спирането

Коментар

Преди половин час минах оттам и Бравата си беше паркирана на мястото И бързо оздравяване
            FIAT Marea ex
            FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
            Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

svilens написа:
              Junkey написа:
              svilens написа:
              Koлегата Junkey - преди малко в Суха река на светофара на пожарната
              Колега с теб се засичаме много често май . Добре че ти свирнах иначе няма да ме забележиш .
              M да - даже в първия момент се поучудих, ама после разбрах за к’во иде реч Случайно ли минаваше от там? Да не се окажем и съседи
              Мне колега не живея там, по случайност минах . А ти защо не идваш на срещите в Дружба и Слатина .
              Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Днес колегата с таксито мултипла се засякохме в уличките на квартал редута. Видях късно че е той (на задното огледало видях стикера)... и не успях да сигнализирам навреме

Коментар

wazmo написа:
                  В събота към 12:00, на автомагистрала Хемус, пред тунела до Правец, настигнах тъмно синя Мареа СА69.... с два от малките стикери на задното стъкло. Кой ли е колегата
                  признавам, аз бях, най накрая и аз да се засека с някой от колегите че се бях отчаял вече по едно време се усетих да те догоня поне номера да ти видя ама много върви твойта мареа, пък и като че ли беше пълна с народ
                  Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
                  182A4.000 IAW49F
                  LPG - Lovato EasyFast
                  ----------------------------
                  "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Вчера, малко след 18:00, колегата "умрял_самолет" на 4ти вход на бизнес парка. Аз бях спрял отсрани и разговарях с една Астра.
                    Fiat Bravo '98 1,6 16v - Jovani
                    www.dolni.org

Коментар

Днес към 18 и нещо сивкава брава с номер СА 9434 до ПЖИ-то в Слатина с малък стикер, светках 2 пъти но реакция никаква

Коментар

wazmo написа:
                        Преди половин час минах оттам и Бравата си беше паркирана на мястото И бързо оздравяване
                        тенк ю

Коментар

Бре, Краси/да, за теб става въпрос - krasio79bs/, вървиш и спиш, бре!!!! Ша са блъснем в Карфура, викам аз:"Краси, Краси...", ама нашият спи Или без отличителен стикер не отразяваш колегите :D
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                          Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                          Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

la squadra azzurra написа:
                            Бре, Краси/да, за теб става въпрос - krasio79bs/, вървиш и спиш, бре!!!! Ша са блъснем в Карфура, викам аз:"Краси, Краси...", ама нашият спи Или без отличителен стикер не отразяваш колегите :D
                            Малейй,ще ми вземат книжката за дет ме издаваш че съм кьорав кът картица
                            FIAT FORUM BULGARIA
                            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Здравейте днес около 19.00ч на ломското шосе се засекох и поздравих с колега със сиво браво с ксенонови фарчета и малък стикер отзад с регистрация ВН 7887 или ВН 8778 или нещо такова. Кой беше колегата за да му благодаря че ме пусна да се включа в движението на излизане от паркинга на релакса.
                              Fiat Bravo 1.8GT 16V 113hp '99

Коментар

абе да кажа, че съм го виждал, не съм ама hf_hpe живее или по-скоро май работи някъде до мен, даже всеки ден минавам покрай него...там фирмата за рент-а-кар пунтото, бравото и ланчата за части, постоянно ги виждам, ааа и онова красивото HPE интеграле, жълтото, ама напоследък изчезна нещо Поздрави, ако чете
                                A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                                e30 forever!

Коментар

Working...
                                X