Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

гледам, че понавървяваше...
    A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
    e30 forever!

Коментар

...

Тази вечер около 22 часа на паркинга пред магазин Лайф в кв.Дружба на Плевен - синя Брава с богато изрисувана пета врата. За съжаления беше тъмно и не успях да видя добре това произведение на изкуството. Не видях стикери, но когато вече си тръгвах, забелязах, че шофьорката е приятна руса девойка За съжаление (отново) - не беше сама А и аз не бях
      Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
      Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

ReteR-a тази вечер май пак се подвизаваше на ОМВ-то до х-л "Мираж" ?
        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

batproho написа:
          пак ме надуши е
          Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
          Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

uBoy написа:
            днеска по пътя за бяла ( Русе - Бяла ) се разминах с едно купе синио , свирна ми и в огледала видях че има от големите стикери
            Аз бях в последния момент те видях ,че и бях дал на кумеца ми да кара ...
            fiat coupe 2.0 16V

Коментар

Вчера около 13.30 на Сточна гара посока Подуяне ми присвирка един колега,мисля че беше с номер8685 или нещо такова, после и аз му свирнах. Да си казва кой е.
              Фиат Типо 1.4 2017г.

Коментар

Видях колега посока кръговото на надлез надежда вчера с брава. Бях в друга кола и не му свирнах. Регистрационния му номер беше ТХ 6803 ТХ към 8:50 сутринта. Колата имаше две черни зарчета на предното огледало. Егн-то искате ли :DДа си признава кой е!
                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
                -------------------------------------
                1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!

Коментар

infirm написа:
                  Видях колега посока кръговото на надлез надежда вчера с брава. Бях в друга кола и не му свирнах. Регистрационния му номер беше ТХ 6803 ТХ към 8:50 сутринта. Колата имаше две черни зарчета на предното огледало. Егн-то искате ли :DДа си признава кой е!
                  мале и мен ме изловиха скоро ще ме виждате все по често тъй като се местя в София по месторабота за поне година та сега оглеждам и къде са срещите да ви навестя другия път свиркай аз постоянно се ослушвам и оглеждам за коли от форума та ще се усетя...за съжаление в София досега не съм видял никой...
                  Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                  BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                  BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Koлегата Junkey - преди малко в Суха река на светофара на пожарната
                    Браво 1.6 16v 1996
                    Рено Лагуна 2 1.9 dCI.

Коментар

Някой мен не ме ли засече днес из София Оглеждах се като лалугер, но са ви малко фиатите

Коментар

svilens написа:
                        Колега с теб се засичаме много често май . Добре че ти свирнах иначе няма да ме забележиш .
                        Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

reter написа:
                          batproho написа:
                          пак ме надуши е
                          И аз те излових към 8.30 първа кола на светофара за созопол
                          Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

хаха.. да.. ти къде беше. отивах за работа
                            Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                            Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Junkey написа:
                              svilens написа:
                              Колега с теб се засичаме много често май . Добре че ти свирнах иначе няма да ме забележиш .
                              M да - даже в първия момент се поучудих, ама после разбрах за к’во иде реч Случайно ли минаваше от там? Да не се окажем и съседи
                              Браво 1.6 16v 1996
                              Рено Лагуна 2 1.9 dCI.

Коментар

coolboby написа:
                                Някой мен не ме ли засече днес из София Оглеждах се като лалугер, но са ви малко фиатите
                                не колега, голЕм ни е града !
                                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                                Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Working...
                                X