Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

днеска по пътя за бяла ( Русе - Бяла ) се разминах с едно купе синио , свирна ми и в огледала видях че има от големите стикери
    Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

uBoy написа:
      днеска по пътя за бяла ( Русе - Бяла ) се разминах с едно купе синио , свирна ми и в огледала видях че има от големите стикери
      coupe 2000

Коментар

99% е той
        Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

София, Слатина, блок 5, отстрани - бяло пазарджишко браво 1.6 с големия форумски стикер. Веднага да си казва, за да не го причаквам! Не стига че толкова рядко виждам някой, ами сега и в квартала ми дошъл, и си мълчи.
          Прикачени файлове

Коментар

BEX---GT написа:
            колега с големия стикер на задното стъкло, браво софийско светло синьо в студентски град - СА 2926 (или 2629)присветнах му, ама май не ме разбра Поздрави...отдолу май пишеше Shicky или нещо такова май
            Видях те... Ти ли беше пича със лупите и ксенона дето караше зад мен - посока околовръсното на студ. град... Видях те , ама много бързах.... пък и ти беше с някаква мадама, а мен мадама ме чакаше
            Продавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D

Коментар

Вчера някъде към 20:00ч видях на софииския едно оранжево браво със някакви черни ленти беше (много добре изглеждаше с яки джанти) обаче не можах да видя номера и дали има стикер.... Дали е от форума... много беше натокано бравото
              Продавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D

Коментар

shikito написа:
                Вчера някъде към 20:00ч видях на софииския едно оранжево браво със някакви черни ленти беше (много добре изглеждаше с яки джанти) обаче не можах да видя номера и дали има стикер.... Дали е от форума... много беше натокано бравото
                Тoва сигурно на чичо Нено турбо барутарника ... ne0 от тук и още по-известен от Алфа Ромео форума, също така организатора на 1st Italian Track Day-a.btw така и така пиша ... Pecho днес дали си ходил на McDonalnds към 9 сутринта. За сигурно 15-ти път виждам Стило като твоето, се гледам като малоумник и немога да разпозная в крайна сметка.
                '08 Alfa Romeo 147 Q2
                ex. Modified '02 FIAT Stilo 1.9 JTD powered by Garrett GT2256V

Коментар

днес в около 14:00 преди телевизионната кула и след заедно тръгхме към васил левски стадиона браво с малкия стикер с номер СА 3498 ВР,кой си ти колега?
                  Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

maiska написа:
                    wazmo написа:
                    Е баш там де :D 410бл
                    хихи аз съм в 414 оглеждай се другия път като минаваш, поне колата можеш да ми видиш
                    В събота сутринта, както и днес следобяд видях Бравата паркирана отстрани на блока :D
                    Прикачени файлове
                    FIAT Marea ex
                    FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                    Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

В събота към 12:00, на автомагистрала Хемус, пред тунела до Правец, настигнах тъмно синя Мареа СА69.... с два от малките стикери на задното стъкло. Кой ли е колегата
                      FIAT Marea ex
                      FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                      Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

shikito написа:
                        BEX---GT написа:
                        колега с големия стикер на задното стъкло, браво софийско светло синьо в студентски град - СА 2926 (или 2629)присветнах му, ама май не ме разбра Поздрави...отдолу май пишеше Shicky или нещо такова май
                        Видях те... Ти ли беше пича със лупите и ксенона дето караше зад мен - посока околовръсното на студ. град... Видях те , ама много бързах.... пък и ти беше с някаква мадама, а мен мадама ме чакаше
                        да, да, точно аз бях следващия път дано не бързаме, дам, ти наистина май бързаше за някъде
                        A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                        e30 forever!

Коментар

BEX---GT написа:
                          shikito написа:
                          BEX---GT написа:
                          да, да, точно аз бях следващия път дано не бързаме, дам, ти наистина май бързаше за някъде
                          Даже ако не се лъжа аз карах зад тебе по едно време.... Огледах те едно хубаво .... И после те изпреварих...

Коментар

Колеги, незнам дали тук да пиша, но на ул. Лидице имаедно Браво синкаво JTD с рег. Н. Е 1001 ВС, няма стикери върху него. Но пиша тук защото стъклото му е разбито и няма касетофона вътре. Ако влиза във форума или някой го познава нека да му позвъни .
                            Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

към Shikitoдам, не се лъжеш, така стана аз присветнах като видях стикера, ама автобуса помисли, че светкам на него ти си 1.8, нали
                              A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                              e30 forever!

Коментар

Да- 1.8... защо питаш?

Коментар

Working...
                                X