София, Слатина, блок 5, отстрани - бяло пазарджишко браво 1.6 с големия форумски стикер. Веднага да си казва, за да не го причаквам! Не стига че толкова рядко виждам някой, ами сега и в квартала ми дошъл, и си мълчи.
колега с големия стикер на задното стъкло, браво софийско светло синьо в студентски град - СА 2926 (или 2629)присветнах му, ама май не ме разбра Поздрави...отдолу май пишеше Shicky или нещо такова май
Видях те... Ти ли беше пича със лупите и ксенона дето караше зад мен - посока околовръсното на студ. град... Видях те , ама много бързах.... пък и ти беше с някаква мадама, а мен мадама ме чакаше
Продавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D
Вчера някъде към 20:00ч видях на софииския едно оранжево браво със някакви черни ленти беше (много добре изглеждаше с яки джанти) обаче не можах да видя номера и дали има стикер.... Дали е от форума... много беше натокано бравото
Продавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D
Вчера някъде към 20:00ч видях на софииския едно оранжево браво със някакви черни ленти беше (много добре изглеждаше с яки джанти) обаче не можах да видя номера и дали има стикер.... Дали е от форума... много беше натокано бравото
Тoва сигурно на чичо Нено турбо барутарника ... ne0 от тук и още по-известен от Алфа Ромео форума, също така организатора на 1st Italian Track Day-a.btw така и така пиша ... Pecho днес дали си ходил на McDonalnds към 9 сутринта. За сигурно 15-ти път виждам Стило като твоето, се гледам като малоумник и немога да разпозная в крайна сметка.
'08 Alfa Romeo 147 Q2
ex. Modified '02 FIAT Stilo 1.9 JTD powered by Garrett GT2256V
днес в около 14:00 преди телевизионната кула и след заедно тръгхме към васил левски стадиона браво с малкия стикер с номер СА 3498 ВР,кой си ти колега?
В събота към 12:00, на автомагистрала Хемус, пред тунела до Правец, настигнах тъмно синя Мареа СА69.... с два от малките стикери на задното стъкло. Кой ли е колегата
FIAT Marea ex
FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
Alfa Romeo 147 1.9 JTDm
колега с големия стикер на задното стъкло, браво софийско светло синьо в студентски град - СА 2926 (или 2629)присветнах му, ама май не ме разбра Поздрави...отдолу май пишеше Shicky или нещо такова май
Видях те... Ти ли беше пича със лупите и ксенона дето караше зад мен - посока околовръсното на студ. град... Видях те , ама много бързах.... пък и ти беше с някаква мадама, а мен мадама ме чакаше
да, да, точно аз бях следващия път дано не бързаме, дам, ти наистина май бързаше за някъде
A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
да, да, точно аз бях следващия път дано не бързаме, дам, ти наистина май бързаше за някъде
Даже ако не се лъжа аз карах зад тебе по едно време.... Огледах те едно хубаво .... И после те изпреварих...
Колеги, незнам дали тук да пиша, но на ул. Лидице имаедно Браво синкаво JTD с рег. Н. Е 1001 ВС, няма стикери върху него. Но пиша тук защото стъклото му е разбито и няма касетофона вътре. Ако влиза във форума или някой го познава нека да му позвъни .
Коментар