Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Vladim написа:
    Днес около 18.20 по ул. Оборище, а после по бул. Левски посока СУ и зави към Парламента тъмно синьо Браво с голям форумски стикер СА3279 да си признава, кой беше! :D
    Здравей колега аз бях но не съм те забелязъл сори за което. А между другото малко по късно към 18.30 на ул.алабин засякох бежаво браво СА6520АВ с малкият кръгъл стикер, свирнах даже и присветнах, но нямаше ответна реакция. Кой беше отбелязаният :Д
    Прикачени файлове
    Fiat Bravo 1.8GT 16V 113hp '99

Коментар

Ново Браво, на светофара на кръстовището бул. България и пътя за пазара Иван Вазов. Беше зад мен, посока Бояна. Ама само по фаровете познах. Може да не е някой колега от форума. Но за номер не мога да кажа, резнах една 3-ка на БМВ. :D
      NOW: ???
      Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
      Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

svetkos_ написа:
        Ново Браво, на светофара на кръстовището бул. България и пътя за пазара Иван Вазов. Беше зад мен, посока Бояна. Ама само по фаровете познах. Може да не е някой колега от форума. Но за номер не мога да кажа, резнах една 3-ка на БМВ. :D
        искаш ли с мен (рофл) .. бъзикам се.. така и не можах да отида там където ти ми каза :s ...Иначе днес браво тъмно син цвят при светофара на бриколажа ми пусна 3-4 пъти къси дълги.. беше зад мен КОлега от форума :/

Коментар

Днес се видях с двама колеги. Единият - синьо Браво с малък странен стикер, който за сефте виждам / кола и под нея надписа на форума / паркираше в подземният паркинг в БПС - в дъното...паркирахме заедно, огледах го колегата и не видях стикер...после като си тръгвах, забелязах въпросният непознат за мен..Към 18 часа на караулката на околовръстното отново синьо Браво с малкия стикер отзад в ляво правеше ляв завой към...Горубляне май...бибитнах на колегата - бяха двама.Снимки имам в телефона, но незнайно защо са супер малки и е срамота да ги качвам. Явно "някой" се е ровил в настройките.

Коментар

Harzulov написа:
            Vladim написа:
            Днес около 18.20 по ул. Оборище, а после по бул. Левски посока СУ и зави към Парламента тъмно синьо Браво с голям форумски стикер СА3279 да си признава, кой беше! :D
            Здравей колега аз бях но не съм те забелязъл сори за което. А между другото малко по късно към 18.30 на ул.алабин засякох бежаво браво СА6520АВ с малкият кръгъл стикер, свирнах даже и присветнах, но нямаше ответна реакция. Кой беше отбелязаният :Д
            Здравей колега. Видях те дори когато снимаше и предположих... Бях обаче много замислен около един проблем. Sorry... А Браво-то всъщност е сиво по документи а в действителност сиво-виолетово.А както забелязвам маи и ти си с чистачки Alca?
            Fiat Bravo 1.4 12V SPI 1996

Коментар

deadairplane написа:
              lud_vaso написа:
              Днес сутринта към 9 на входа на Бизнес парка до 9та сграда. Колега с лъскаво, тъмно синьо браво със малък стикер на задното стъкло, регисртацията беше ВТ ако не се лъжа. Влезе на -2 или -3. Да си признава веднага.
              Аз бях, следващия път дай знак, че си от нашите :D на -3 отпраших Обади се някой път да се запознаем.
              Следващият път обезателно ще сигнализирам. Иситната е, че бях толкова заспал, че хванах на фокус 3те шарени петна на задното стъкло и установих, че са стикери, чак като застанахме на самата бариера.
              Fiat Bravo '98 1,6 16v - Jovani
              www.dolni.org

Коментар

колега с големия стикер на задното стъкло, браво софийско светло синьо в студентски град - СА 2926 (или 2629)присветнах му, ама май не ме разбра Поздрави...отдолу май пишеше Shicky или нещо такова май
                A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                e30 forever!

Коментар

mme написа:
                  Harzulov написа:
                  Vladim написа:
                  Здравей колега. Видях те дори когато снимаше и предположих... Бях обаче много замислен около един проблем. Sorry... А Браво-то всъщност е сиво по документи а в действителност сиво-виолетово.А както забелязвам маи и ти си с чистачки Alca?
                  Да със същите чистачки съм но не съм много доволен от тях макар че са на два дни малката предна е супер но голямата остава две три черти които ме дразнят. И ти ли с тях и доволен ли си ако е така?
                  Fiat Bravo 1.8GT 16V 113hp '99

Коментар

Утре който иска да ме гледа в Стара Загора и Пловдив - с Делтата. Има стикер отзад, а отпред пише Immortal.Който успее да ме фотографиса - една усмивка пред строя

Коментар

radoslavp написа:
                      Ясна е работата, еми дано някой път поне за едно здрасти се засечем. Моята кола обикновенно седи на две пресечки от мястото където беше спрял, само че е без стикери. Харесвам идеята много и се оглеждам за колеги, но настръхвам при мисълта за каквато и да било лепенка по колата си.
                      Какво да се засечете бе...колегата беше при нас, когато му правих дистанционното - ти що не му каза здасти а?Или се оплаши от униформата?

Коментар

Immortal написа:
                        Утре който иска да ме гледа в Стара Загора и Пловдив - с Делтата. Има стикер отзад, а отпред пише Immortal.Който успее да ме фотографиса - една усмивка пред строя
                        да ми купиш тениска от тия Старозагорските и те чакам на Бачо Киро !
                        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                        Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Harzulov написа:
                          Да със същите чистачки съм но не съм много доволен от тях макар че са на два дни малката предна е супер но голямата остава две три черти които ме дразнят. И ти ли с тях и доволен ли си ако е така?
                          Като цяло съм доволен. При връщането си голямата изхвърля няколко пръски но не е болка за умиране. Бях си взел от Бриколаж едни FLEXIBLE. Чистеха добре. След около месец обаче се прецака пластмасовото зъбно колело на редуктора. Може би си внуших, че те са причината и ги махнах.
                          Fiat Bravo 1.4 12V SPI 1996

Коментар

На 14-ти Август, петък, на път към морето видях Любо (lyubohar) Изпреварих го, помахах му и изчезнах.... съмнявам се, че ме е познал, защото бях с мотора

Коментар

Не те познах, а и махането беше малко двусмислено, та ако те е засърбяло около ушите - аз бях Хубава групичка бяхте, между другото. И карахте внимателно, браво! Че на такива неща се нагледах...Иначе мен ме глобиха за каране с 52 при ограничение 40, но това е за раздел "Куриози", ако има такъв

Коментар

Junkey написа:
                                Ти пък къде си минавал оттам??? Защо не звънна да пием по кола .
                                Разхождах се с байка и съвсем случайно се озовах там, докато криволичех по преките . Спрях, огледах се и като не те видях около Браво-то продължих.... P.S.: Нямам на какво да ти звънна, иначе нямаше проблем да пием по нещо.
                                Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
                                Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
                                Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
                                Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

https://www.fiat-uno.org/

Коментар

Working...
                                X