Vladim написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ? - част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ново Браво, на светофара на кръстовището бул. България и пътя за пазара Иван Вазов. Беше зад мен, посока Бояна. Ама само по фаровете познах. Може да не е някой колега от форума. Но за номер не мога да кажа, резнах една 3-ка на БМВ. :DNOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
svetkos_ написа:Ново Браво, на светофара на кръстовището бул. България и пътя за пазара Иван Вазов. Беше зад мен, посока Бояна. Ама само по фаровете познах. Може да не е някой колега от форума. Но за номер не мога да кажа, резнах една 3-ка на БМВ. :D
Коментар
-
Явор Митев
Днес се видях с двама колеги. Единият - синьо Браво с малък странен стикер, който за сефте виждам / кола и под нея надписа на форума / паркираше в подземният паркинг в БПС - в дъното...паркирахме заедно, огледах го колегата и не видях стикер...после като си тръгвах, забелязах въпросният непознат за мен..Към 18 часа на караулката на околовръстното отново синьо Браво с малкия стикер отзад в ляво правеше ляв завой към...Горубляне май...бибитнах на колегата - бяха двама.Снимки имам в телефона, но незнайно защо са супер малки и е срамота да ги качвам. Явно "някой" се е ровил в настройките.
Коментар
-
Harzulov написа:Vladim написа:Днес около 18.20 по ул. Оборище, а после по бул. Левски посока СУ и зави към Парламента тъмно синьо Браво с голям форумски стикер СА3279 да си признава, кой беше! :DFiat Bravo 1.4 12V SPI 1996
Коментар
-
deadairplane написа:lud_vaso написа:Днес сутринта към 9 на входа на Бизнес парка до 9та сграда. Колега с лъскаво, тъмно синьо браво със малък стикер на задното стъкло, регисртацията беше ВТ ако не се лъжа. Влезе на -2 или -3. Да си признава веднага.Fiat Bravo '98 1,6 16v - Jovani
www.dolni.org
Коментар
-
mme написа:Harzulov написа:Vladim написа:Днес около 18.20 по ул. Оборище, а после по бул. Левски посока СУ и зави към Парламента тъмно синьо Браво с голям форумски стикер СА3279 да си признава, кой беше! :DFiat Bravo 1.8GT 16V 113hp '99
Коментар
-
radoslavp написа:Ясна е работата, еми дано някой път поне за едно здрасти се засечем. Моята кола обикновенно седи на две пресечки от мястото където беше спрял, само че е без стикери. Харесвам идеята много и се оглеждам за колеги, но настръхвам при мисълта за каквато и да било лепенка по колата си.
Коментар
-
Immortal написа:Утре който иска да ме гледа в Стара Загора и Пловдив - с Делтата. Има стикер отзад, а отпред пише Immortal.Който успее да ме фотографиса - една усмивка пред строяAlfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Harzulov написа:Да със същите чистачки съм но не съм много доволен от тях макар че са на два дни малката предна е супер но голямата остава две три черти които ме дразнят. И ти ли с тях и доволен ли си ако е така?Fiat Bravo 1.4 12V SPI 1996
Коментар
-
Не те познах, а и махането беше малко двусмислено, та ако те е засърбяло около ушите - аз бях Хубава групичка бяхте, между другото. И карахте внимателно, браво! Че на такива неща се нагледах...Иначе мен ме глобиха за каране с 52 при ограничение 40, но това е за раздел "Куриози", ако има такъв
Коментар
-
Junkey написа:Ти пък къде си минавал оттам??? Защо не звънна да пием по кола .Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
https://www.fiat-uno.org/
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар