Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

[quote="vencislav"][quote="deadairplane"]
    Malone написа:
    .... А съм с Разградска щото съм под прикритие.
    Или може би защото Русе е бил в състава на Разградска област Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
    Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.

Коментар

maiska написа:
      wazmo написа:
      maiska написа:
      wazmo написа:
      maiska написа:
      Днес към 19:30 на Ботевградско точно преди ОМВ-то - сива Мареа С 9324 ** -- поздравихме се с колегата, но не разбрах кой е... да си каже
      Аз бях. Извинявам се ,но докато зацепя вече завихте към ОМВ. Все пак радвам се че се видяхме
      Колега, снощи към 19 ч. ми мина под прозореца - покрай моя блок в Надежда 4 Бях сигурна, че си ти, обаче нямаше как да свиркам Какво правиш по нашия квартал? Ако не е за казване - пиши на лични - да си изтрия поста
      :D Майка ми и баща ми, живеят там. Ще се окаже, че сте съседи :D
      може и да се окаже че се познаваме отпреди ама не помним Аз съм точно до 102-ро ОУ - блока е на улицата, по която ти мина...
      Е баш там де :D 410бл
      FIAT Marea ex
      FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
      Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Така.. днеска на гости в магазина беше колега от форума с бяло пунто с номер СА6277 .. видях го на изхода на паркинга и даже леко подвикнах , но беше късно.. та кой беше

Коментар

[quote="yonkok"][quote="vencislav"]
          deadairplane написа:
          Malone написа:
          .... А съм с Разградска щото съм под прикритие.
          Или може би защото Русе е бил в състава на Разградска област Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
          vencislav цитираш, не мен, прегледай пак постовете, аз не съм под никакво прикритие.А и в коя област е бил Русе не е нещо, на което отдавам или съм отдавал някакво значение.
          .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
          www.cyxap.com

Коментар

днес на светофара на кино Арена в Западен Парк в 08.10/ч. колега с Bravo С 29 6....бях зад него свирках, светках и нищо минах пред него да ми види стикерите, пак нищо! но има основателна причина да не види своя колега т.е. мен - при него имаше жена !
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
            Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

На 21 в Петък, минавах през Бургас, през пътя за циганската махала (или поне така изглежда сори ма за пръв път минавам от там и незнам), та пред училището след махалата (или по-точно пред блока пред училището) имаше черно или някакъв друг тъмен цвят типо с глям стикер на задното стъкло. Видях само, че е с Бургаска регистрция и нищо друго, просто карах и ми бише трудно
              FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

wazmo написа:
                Е баш там де :D 410бл
                хихи аз съм в 414 оглеждай се другия път като минаваш, поне колата можеш да ми видиш

Коментар

ntodorov написа:
                  Sev написа:
                  mnpenchev написа:
                  Засякохме се с колегата ichkin на светофара за Меден Рудник, добре че жената го видя да ми каже че е кола от форума
                  бях до теб на светофара за Созополсвирках, но не ме видя :D ...май беше в сряда
                  Абе хора, и аз там видях Пенчев. Аз бях на срещуположния светофар - от Созопол. Беше към 11.30 часа. Там е "гъмжало" от съфорумници. Съжалявам, че не бях с ФИАТ -а. Деня беше сряда. Прибирах се от Черноморец - посока М.Рудник. И Ичкин е бил там. Били сме хора за едно каре.
                  Тогава бях толкова спрял, че ако не беше жената нямаше да видя никой, свиркайте повече другия път. Иначе за първи път някой ме вижда, аз не се спирам да хайманосвам и не засичам никой съфорумец.пп сега като чета ми става ясно,че сте ме видели като отивам към Черноморец, а с Ичкин се засякохме там на връщане.

Коментар

mnpenchev написа:
                    ntodorov написа:
                    Sev написа:
                    mnpenchev написа:
                    Засякохме се с колегата ichkin на светофара за Меден Рудник, добре че жената го видя да ми каже че е кола от форума
                    бях до теб на светофара за Созополсвирках, но не ме видя :D ...май беше в сряда
                    Абе хора, и аз там видях Пенчев. Аз бях на срещуположния светофар - от Созопол. Беше към 11.30 часа. Там е "гъмжало" от съфорумници. Съжалявам, че не бях с ФИАТ -а. Деня беше сряда. Прибирах се от Черноморец - посока М.Рудник. И Ичкин е бил там. Били сме хора за едно каре.
                    Тогава бях толкова спрял, че ако не беше жената нямаше да видя никой, свиркайте повече другия път. Иначе за първи път някой ме вижда, аз не се спирам да хайманосвам и не засичам никой съфорумец.пп сега като чета ми става ясно,че сте ме видели като отивам към Черноморец, а с Ичкин се засякохме там на връщане.
                    Айде недей лъга колегите,аз като ти свирих до свободния,забрави ли? Или като се почерпихте на сватбата забрави.И май не видях стикер на Стилото ти,я си лепни един голям стикер на задния джам да се познаваш от далече
                    FIAT FORUM BULGARIA
                    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Днес съвсем случайно мернах колега с тъмно синя Marea, регистрационен номер ЕВ9301АР с малкия стикер на задна лява врата. Колата беше спряна в Борово отстрани на първата спирка на рейс 204, да си казва дали сме съседи или инцидентно е бил там.
                      '08 Alfa Romeo 147 Q2
                      ex. Modified '02 FIAT Stilo 1.9 JTD powered by Garrett GT2256V

Коментар

С тази габровска регистрация само на колегата ФИХИ ми мяза, ама не си спомням номера. А мен няма ли кой да ме види. radoslavp, толкова ли нямаш път покрай на Хонда ШоуРума, почти всеки ден си спирам отпредм пешаходната. :D Е, сега известно време няма да спирам де, но принцино съм там. :D
                        NOW: ???
                        Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                        Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

svetkos_ написа:
                          С тази габровска регистрация само на колегата ФИХИ ми мяза, ама не си спомням номера. А мен няма ли кой да ме види. radoslavp, толкова ли нямаш път покрай на Хонда ШоуРума, почти всеки ден си спирам отпредм пешаходната. :D Е, сега известно време няма да спирам де, но принцино съм там. :D
                          не е ФИХИ неговия почва с ЕВ01 ....
                          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                          Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Bravo-то на "Junkey"в Петък(21.08.) на ул."Марагидик"
                            Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
                            Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
                            Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
                            Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

https://www.fiat-uno.org/

Коментар

svetkos_ написа:
                              Колега не е нужно да имам път за по бира ако нещо. Къде го тоя шоурум на Хонда ?
                              '08 Alfa Romeo 147 Q2
                              ex. Modified '02 FIAT Stilo 1.9 JTD powered by Garrett GT2256V

Коментар

radoslavp написа:
                                Днес съвсем случайно мернах колега с тъмно синя Marea, регистрационен номер ЕВ9301АР с малкия стикер на задна лява врата. Колата беше спряна в Борово отстрани на първата спирка на рейс 204, да си казва дали сме съседи или инцидентно е бил там.
                                Там живее моя шеф. Сутрин отивам там, оставям колата и изчезваме по обекти с пасата на шефа. Но да отбележа, там можеш да ме видиш или през уикендите или когато съм отпуска от основната ми работа.P.S. Между другото, ти си първият видял Мареата. До сега са ме засичали само с Бравата на Жена ми.

Коментар

Working...
                                X