Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

LORDAJAX написа:
    Много ти ходи Мареа-та
    Тя и още може, ама по тоя път ме е шубе, че като гледам какво става... Така че бавничко с 90 - 100 А, това че Бравата е на три цилиндъра изобщо не се разбра Ако не бързах да взема малкия щях да те последвам за да се запознаем
    Alfa 159 SW 2.4 Ti
    Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
    "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

gamma написа:
      LORDAJAX написа:
      Много ти ходи Мареа-та
      Тя и още може, ама по тоя път ме е шубе, че като гледам какво става... Така че бавничко с 90 - 100 А, това че Бравата е на три цилиндъра изобщо не се разбра Ако не бързах да взема малкия щях да те последвам за да се запознаем
      То на него и Ферари да му дадат - ще се оплаква, че му работи на 11 цилиндъра!
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Вчера по обяд сиво пунто 1 с ямболска регистрация У (големия стикер на задното стъкло) паркирано до магазина на Адидас в уличката към районното.
        Alfa Romeo Centocinquantasei

Коментар

От доста време гледам една синя Брава (номер 1810) спряна на паркинг в Бели Брези, София Колегата да се идентифицира да го питам защо едното око на бравата е деформирано))
          Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.

Коментар

Seicento Sporting Abarth написа:
            Вчера по обяд сиво пунто 1 с ямболска регистрация У (големия стикер на задното стъкло) паркирано до магазина на Адидас в уличката към районното.
            И аз го виждам доста често в уличките на центара,Пунтото е много готино.

Коментар

Днеска бях засечен от колега с софийска Мареа 6248 май беше. Към 6 часа преди Билата в Люлин ме подмина с клаксон и после момчето до него ми махаше за атракция за останалите около нас :D
              Brava 103HP
              ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

miro2177 написа:
                Днеска бях засечен от колега с софийска Мареа 6248 май беше. Към 6 часа преди Билата в Люлин ме подмина с клаксон и после момчето до него ми махаше за атракция за останалите около нас :D
                Колега ние бяхме с колегата 1115 ... отивахме към AXM да пазаруваме, аз ти махнах. Малко кат хабитюренти бяхме, но важното е да е весело.
                '08 Alfa Romeo 147 Q2
                ex. Modified '02 FIAT Stilo 1.9 JTD powered by Garrett GT2256V

Коментар

В Петък малко около 11:30 в Пещера на бензиностанция Лукойл Брава с големия стикер на задното стъкло.
                  like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

В неделя на хижа Приста до дунава край Русе видях един пич да разхожда едно светло-синьо браво и му подарих малко кръгло стикерче на форума. Ако е регистриран и случайно прочете темата да пише кой е за да се запознаем, че тогава много бързах и само му тикнах стикера в ръцете и той едва успя да разбере това какво е.
                    Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                    http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

преди около час на гара Пионер видях колегата с Мултипла - та такси, но бях в 94 и не успях да го поздравя поне
                      FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                      FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                      Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Днес по обяд видях едно сиво Типо 1.6 с големия стикер, залепен в долна част на прозореца. Колата беше паркирана до Бизнес Парка в Младост на излизане от тунела.

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

iceflame написа:
                          преди около час на гара Пионер видях колегата с Мултипла - та такси, но бях в 94 и не успях да го поздравя поне
                          Трябваше да удариш по джама Аз веднъж съм го правил, без да искам. После хората се чудеха дали съм луд... Ама беше отдавна.
                          NOW: ???
                          Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                          Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

тази сутрин около 6:30 едно браво сребристо ст 8995..на Патриарха и Хр.ботев една колежка беше да си казва коя е !!!!
                            Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                            FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Днес сутринта къ 8:10 на ул"Черковна" и бул"Мадрид" видя червена Мареа комби (КН....) с голям стикер на задното стъкло
                              FIAT Marea ex
                              FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                              Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

...

Благодаря на колежката с червен Фиат 500, която ме пропусна днес на "Коперник" в големия дъжд (бях с Поло-то на жената) - софийски номер 9383 или 8393!
                                Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
                                Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

Working...
                                X