durex_a написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ? - част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
-
Joro написа:Малоне, от къде го копира този линк? http://forum.fiat-bg.org/files/garagephp_214.jpgТочно това търсех, а все ми излиза това което съм дал по горе за линк (без реален jpg накрая на линка)..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
deadairplane
-
ntodorov написа:Колега, Gamma. Гледайки снимката, която Краси постна и ако колата ти е тази...Днес към 14.00 часа да си спирал на колелото ( първото от София ). компания ти правеше някаква червена кола с вдигнат капак и стори ми се позагряла...Не съм предполагал, че може да е човек от форума.Мареа, като тази с такъв цвят в Бургас е рядкост чини ми се.Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
deadairplane написа:А защо не се обади?????А между другото това ти ли си? Ако се беше забавил няколко секунди можеше и да се запознаем..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
deadairplane
-
deadairplane
-
beast31 написа:Виновен!Аз бях,но в колата беше лудница(деца,жени )и не съм те чул.На 21.08 около 10.30 колега с бяло пунто ми свирна на светофара преди Деница в Младост,ма докато отреагирам ...Махнах,но дали ме е видял...Punto ELX, 75к.с., 1.2MPI, '94г.+газ
Коментар
-
maiska
wazmo написа:maiska написа:wazmo написа:maiska написа:Днес към 19:30 на Ботевградско точно преди ОМВ-то - сива Мареа С 9324 ** -- поздравихме се с колегата, но не разбрах кой е... да си каже
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар