Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

durex_a написа:
    z_sutrov написа:
    И аз имам 2 стикера ама за 1 месец навъртях близо 3000км и никой не ме мерна. То небеше през София, през Пловдив, през Зарата и още купища градове.
    добре дошъл в клуба аз имам 4000 км почти за 3 месеца споко това говори добре за нас несе набиваме на очи
    В тази връзка на мисли - за 2 месеца навъртях 6 000 км. с ФИАТА ( разработвам новите буталца ). Обиколих БГ, Бургас - Банско - Боровец ми станаха махала и засякох ...само един съфорумник и то на връх Вихрен. Оня ден в сряда бях с друга марка кола и засякох Пенчев, а се оказа, че в същия този момент и СЕВ и Ичкин са били там, но аз...невидим.
    A17DTС/S
    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Joro написа:
      Малоне, от къде го копира този линк? http://forum.fiat-bg.org/files/garagephp_214.jpgТочно това търсех, а все ми излиза това което съм дал по горе за линк (без реален jpg накрая на линка).
      1. Скрипта ти отваря снимката.2. Десен бутон върху снимката и Save Image As ... еди какво си, така я запазих при мен.3. Написах ти отговор, където под поста си прикачих файл, в случая снимката. С коментар "Снимката на Joro".
      .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
      www.cyxap.com

Коментар

Коментар

ntodorov написа:
          Колега, Gamma. Гледайки снимката, която Краси постна и ако колата ти е тази...Днес към 14.00 часа да си спирал на колелото ( първото от София ). компания ти правеше някаква червена кола с вдигнат капак и стори ми се позагряла...Не съм предполагал, че може да е човек от форума.Мареа, като тази с такъв цвят в Бургас е рядкост чини ми се.
          Аз бях. Помислих, че колата се е запалила, защото пушеше много и изтърчах с пожарогасителя. Оказа се, че на някакъв човечец от Монтана му родил двигателя. Те с бебе на годинка... Опъвахме се по сервизи после
          Alfa 159 SW 2.4 Ti
          Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
          "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

deadairplane написа:
            А защо не се обади?????А между другото това ти ли си? Ако се беше забавил няколко секунди можеше и да се запознаем.
            Не, не съм аз, не знам на кого е този разградски Fiat.Това ... малко Kaufland-ско, Bricolage-ски пейзаж ми изглежда.
            .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
            www.cyxap.com

Коментар

Днес беше забелязано новото Браво, и почти съм сигурен че го караше Sev 19:45, Орлов мост, ляв завой...

Коментар

грешка Огидалеч съм...чакай все пак да видя дали колата е долу :D
                2015 Renault Megane Expression GT
                2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Кой беше с бялата Брава на "колелото" за София днес към 13:10? Колата беше с бургаска регистрация и замина в посока Славейков. Аз бях точно отзад. Свирнах, но той отпраши.
                  Alfa 159 SW 2.4 Ti
                  Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                  "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Коментар

Коментар

beast31 написа:
                        Виновен!Аз бях,но в колата беше лудница(деца,жени )и не съм те чул.На 21.08 около 10.30 колега с бяло пунто ми свирна на светофара преди Деница в Младост,ма докато отреагирам ...Махнах,но дали ме е видял...
                        Само дето съм колежка, а не колега (ако не бъркам де, сребристо-сиво ли ти е пунтото, колега ? )
                        Punto ELX, 75к.с., 1.2MPI, '94г.+газ

Коментар

Я да си признава кой е колегата с голям стикер и Сиво Браво СА7958 и беше в неделя в Созопол.
                          Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                          Ex.Opel Astra

Коментар

:P
                            FIAT BRAVA 1,9-TD-100
                            FIAT COUPE 2,0-16 - последно
                            SUZUKI SUIFT 1,0 - служебно
                            PEUGEOT PARTNER TEPEE

Коментар

Днес около 16 часа на входа на Бургас мярнах колегата с таксито Мултипла на една маса седяхме на Люляците,ама пусто като не мога да си спомня как се казваше Дано да се е запътил на почивка по черноморието.
                              Прикачени файлове
                              FIAT FORUM BULGARIA
                              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

wazmo написа:
                                maiska написа:
                                wazmo написа:
                                maiska написа:
                                Днес към 19:30 на Ботевградско точно преди ОМВ-то - сива Мареа С 9324 ** -- поздравихме се с колегата, но не разбрах кой е... да си каже
                                Аз бях. Извинявам се ,но докато зацепя вече завихте към ОМВ. Все пак радвам се че се видяхме
                                Колега, снощи към 19 ч. ми мина под прозореца - покрай моя блок в Надежда 4 Бях сигурна, че си ти, обаче нямаше как да свиркам Какво правиш по нашия квартал? Ако не е за казване - пиши на лични - да си изтрия поста
                                :D Майка ми и баща ми, живеят там. Ще се окаже, че сте съседи :D
                                може и да се окаже че се познаваме отпреди ама не помним Аз съм точно до 102-ро ОУ - блока е на улицата, по която ти мина...

Коментар

Working...
                                X