Колегата с таксито Мултипла и големия стикер днес по обят в Младост 1А зави на светофара към студентски. Свирнах за поздрав, но май бях изгледан странно
Може би края на свптември-началото на октомври някъде. Реших да сменя целия двигател, а не само главата. Новия двигател е наистина перфектен и не ми се иска да го отварям.
Днес към 19:30 на Ботевградско точно преди ОМВ-то - сива Мареа С 9324 ** -- поздравихме се с колегата, но не разбрах кой е... да си каже
Аз бях. Извинявам се ,но докато зацепя вече завихте към ОМВ. Все пак радвам се че се видяхме
Колега, снощи към 19 ч. ми мина под прозореца - покрай моя блок в Надежда 4 Бях сигурна, че си ти, обаче нямаше как да свиркам Какво правиш по нашия квартал? Ако не е за казване - пиши на лични - да си изтрия поста
добре де последните два дена ходих до банкя 2 дена , а никой не можа да ме види , а съм с големия и малкия стикер , шегата на страна ама и аз никой не можах да видя
днеска усвирках колега със ветло синьо браво в уличката към кея до дървото със голям стикер беше спрял в ляво на тротоара незнам дали ме видя и неможах да му запомня регистрацията
Колегата с таксито Мултипла и големия стикер днес по обят в Младост 1А зави на светофара към студентски. Свирнах за поздрав, но май бях изгледан странно
Ааааааааа не така! Ослушвай се повече защото аз също ти свирнах за поздрав,но бързах за адрес.Предния ден колата ти беше паркирана пред Главпроект и ти направих снимка , но в момента ми е прецакан телафона и не можах да я кача .
MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!! R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Ааааааааа не така! Ослушвай се повече защото аз също ти свирнах за поздрав,но бързах за адрес.Предния ден колата ти беше паркирана пред Главпроект и ти направих снимка , но в момента ми е прецакан телафона и не можах да я кача .
Вероятно не съм бил аз :П понеже, когато се видяхме точно влязох в София. Бях в летен отпуск по морето 15-тина дни.
Я да си признае кой си паркира черното Браво с номер А3166 с голям стикер на задния джам в паркинга м/у автогарата и гарата. Беше засечено там вчера и днеска.
Я да си признае кой си паркира черното Браво с номер А3166 с голям стикер на задния джам в паркинга м/у автогарата и гарата. Беше засечено там вчера и днеска.
Сега малко по-нагоре видях кой си: колегата reter. Да не работиш нещо в района.
Коментар