Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Днес сутринта към 0900 часа сива варненска Алфа 156 свирна като завиваше към Аспарухов мост - с големия стикер.Минути по рано го видях паркиран до Типото на колега от форума също с големия стикер , ама говореше по телефона и затова не му свирнах . Типото е рег. ТХ 01....РХ ,редовно го засичам паркирано там- до бившата кебапчийница на Данчо под Колхозния пазар посока Циганската Махала.Ама сега като гледах подписа на колегата iee то май и двете са негови Типо 1.4i.e. Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!!
    Alfa Romeo Centocinquantasei

Коментар

Ichkin написа:
      Тегли му една свирка другия път поне да се огледам Ако знаеш на колко фиатки без стикери съм се плезил и свиркал
      Нямаш никакви грижи :P Плюс е, че имам стикер на задното стъкло, така че ще ме откриеш лесно на пътя
      Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
      Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
      Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
      Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

Търси се..

Коментар

Seicento Sporting Abarth написа:
        Днес сутринта към 0900 часа сива варненска Алфа 156 свирна като завиваше към Аспарухов мост - с големия стикер.Минути по рано го видях паркиран до Типото на колега от форума също с големия стикер , ама говореше по телефона и затова не му свирнах . Типото е рег. ТХ 01....РХ ,редовно го засичам паркирано там- до бившата кебапчийница на Данчо под Колхозния пазар посока Циганската Махала.Ама сега като гледах подписа на колегата iee то май и двете са негови Типо 1.4i.e. Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!!
        Дамм, така е и 2-те са мои. Кофтито е, че само аз в семейството имам книжка и едната от двете си почива там.....Запънал съм се нещо като теле и не искам да се разделям с типото....дано да удържа дълго
        Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
        Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
        Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
        BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Снощи един колега с тъмно синьо или черно Браво ми свирна (аз съм с регистрация ОВ 6070 АХ) на Тодор Александров и Константин Величков ама докато се усетя и беше късно вече да го поздравя, сори колега.
          И се чу рев във тъмнината ,заблестяха ксенонови светлини, огледах се, какво ли в мрака ще се приближи ?
          Попитах се откъде дойде ,от кой ли свят ,
          И за миг в мрака блесна емблема на ФИАТ . Сега въпроса просто бе , това Браво/Брава ли е или Купе ?

Коментар

Абе доста станахме хората във форума с ОВ

Коментар

Мисля, че снощи видях fihi на бул. Цар Борис 3, на светофара на кръстовището с Околовръстен път. Беше пуснал мигач да завива наляво, посока Младост, идвайки от Красно село. Или поне номерът беше EB 01?? ??. Мисля, че беше той. А защо не съм го поздравил - бях в 111.
              NOW: ???
              Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
              Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

coko написа:
                Абе доста станахме хората във форума с ОВ
                Колега ,като си от Ловеч случайно да знаеш там някой прави ли сбирки на ФИАТ-ки ?
                И се чу рев във тъмнината ,заблестяха ксенонови светлини, огледах се, какво ли в мрака ще се приближи ?
                Попитах се откъде дойде ,от кой ли свят ,
                И за миг в мрака блесна емблема на ФИАТ . Сега въпроса просто бе , това Браво/Брава ли е или Купе ?

Коментар

днес в София - забелязано пловдивско Браво, май е на Слави :D
                  2015 Renault Megane Expression GT
                  2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                  Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

svetkos_ написа:
                    Мисля, че снощи видях fihi на бул. Цар Борис 3, на светофара на кръстовището с Околовръстен път. Беше пуснал мигач да завива наляво, посока Младост, идвайки от Красно село. Или поне номерът беше EB 01?? ??. Мисля, че беше той. А защо не съм го поздравил - бях в 111.
                    Така така. Аз бях. Прибирах се към къщи и се отбих малко от маршрута, за да заредя, че газ-та ми свърши.Гадовете са затворили пътя на банята и сега трябва да обикалям през околоМръсното.

Коментар

fihi написа:
                      svetkos_ написа:
                      Така така. Аз бях. Прибирах се към къщи и се отбих малко от маршрута, за да заредя, че газ-та ми свърши.Гадовете са затворили пътя на банята и сега трябва да обикалям през околоМръсното.
                      Верно е, другият маршрут е по локалното и през 132 СОУ към ул. Житница. Днес се сетих за този маршрут, но ми е по-дълъг и днес минах по ОколоМръсното, но се изхитрих и избегнах задръстването на кръстовището с бул. Цар Борис 3. :DИначе аз тръгнах да ти звъня, ама - греда. Все още имам другия номер.
                      NOW: ???
                      Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                      Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

standox мисля че беше колегата,с който се засякахме на моста пред мола
                        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

bobti одеве до 1во ОУ ама късно го видях
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Princo написа:
                            Дам чудих се дали ме позна, понеже на Купето нямам стикери на този форум
                            Lancia Lybra 2,4JTD '03
                            Фиат Браво 1.9TD75 '97
                            Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
                            Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

standox_ написа:
                              Princo написа:
                              Дам чудих се дали ме позна, понеже на Купето нямам стикери на този форум
                              Абе още като те видях да завиваш си помислих че си ти.А бащата въобще не разбра че си от форума :D
                              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Преди около час, до Евангелската църква заснех кромата. Да си признава колегата.....
                                Прикачени файлове

Коментар

Working...
                                X