абе тая вечер нещо среща на бояна да не е имало много Фиати ама не видях лепенки имаше и 3 много лачени Пунтака ГТ
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ? - част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
-
gamma написа:С червена Брава с КН регистрация и големия стикер пътувахме заедно от Бургас до Черноморец.Кой беше?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Днес към 16.40 в моят кв.Левски Г на светофара на магазин Домко фиат стило такси с малкия кръгъл стикер отзад. Кой беше колегата, направих всичко възможно и се измъкнах през две три коли за да стигна до него и му свирках и махах на джама ама незнам дали се сети защо.Fiat Bravo 1.8GT 16V 113hp '99
Коментар
-
Този красавец го видях тази вечер в 22.00/ч. в Сити Център София Красотааааааааааааа Благородно завиждам на собственика Аз бях с моя красавец (от подписа) ама ми беше неудобно да се обадя на момчето, само ми течаха лигите след него !Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар