На coupe 2000, виж няколко поста по нагоре.Пък ти недей гледа строго, като ти свирят от Punto-та.
Хаха, нека позная златисто пунто , извинявай колега не съм такъв по принцип не ви познах а и чаках едни приятелчета и водех доста ожесточен разговор по телефона
Вчера в Ямбол, по бул.Европа, после Димитър Благоев, карах първо зад, после пред едно бяло Пунто, сливенска регистрация, нещо от сорта на CH 5087 или нещо подобно... не съм сигурен, по памет го възпроизвеждам. Имаше кръгъл стикер на задното стъкло, долу вляво.Поогледах шофера, но беше доста замислен нещо и не му свирнах да не го стресна
Вчера около 14:00 през тунела от Люлин за София мина синя Брава 1810, с 2 стикера, и зави към Западен парк. Аз докато се усетя какво става.... колегата замина. Нищо де, поне огласих тунела с клаксон и осветление. Ама май беше глас в пустиня.
С ударена предна лява врата ли е ? Ако е, ще ти кажа кой е :PA и като гледам къде е паркирано май си е точно то ... ако не си признае, ще го посоча с пръст :D
А кой беше колегата дето днес говорихме в студентски до семейните с бравото 1.6 с ВТ рег от Свищов Ще ме извинява, но пак му забравих ника, просто главата ми беше на друго място Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 Yellow_Flash_Colorz_PDT_14
А кой беше колегата дето днес говорихме в студентски до семейните с бравото 1.6 с ВТ рег от Свищов Ще ме извинява, но пак му забравих ника, просто главата ми беше на друго място Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 Yellow_Flash_Colorz_PDT_14
Днес на обяд на Семинарията на спирката видях паркирано червено пунто МК-2 с ВТ ..... ,беше с кръглия стикер по средата на задния прозорец.Бях с клиенти и нямах време да го снимам :P Бързо да казва кой е
MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!! R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар