Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ? - част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
deadairplane
-
maiska
deadairplane написа:maiska написа:Днес към 19:30 на Ботевградско точно преди ОМВ-то - сива Мареа С 9324 ** -- поздравихме се с колегата, но не разбрах кой е... да си кажеАйде сега интригата Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
Коментар
-
Вчера видях колега с червена Брава на светофарите на Мол-а, мисля, че имаше от кръглите стикери на задния прозорец в средата.А преди малко имаше едно Браво 3166 ( мисля.. ) на Омв-то на Мираж-а. Оглеждах се за колегата, но не успях да го видя.П.П.:la squadra azzurra написа:Охоо, на моренце в РавдаБяло пловдивско Браво 5044, май...
Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
-
noriaga написа:Днес следобяд към 17:30 по бул.Тодор Александров видях един колега с тъмно зелено Типо с номер С 4268 или нещо такова... По скоро той ме видя първи и махна, но веднага фиксирах стикера отзад. След това и двамата завихме по Константин Величков. Кой беше?Тасовете отзад са ти малко излезнали.. да не ги загубиш!!
||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Executer написа:noriaga написа:Днес следобяд към 17:30 по бул.Тодор Александров видях един колега с тъмно зелено Типо с номер С 4268 или нещо такова... По скоро той ме видя първи и махна, но веднага фиксирах стикера отзад. След това и двамата завихме по Константин Величков. Кой беше?Тасовете отзад са ти малко излезнали.. да не ги загубиш!!
Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
BUH написа:п.п. вчера за пореден път видях едно жлълто хгт с меню на вратата,ако собственика му е некаде тука да земе да доиде някоя неделя на срещатаДо сега не бях засичала жълто Пунто. Това ми приличаше на Спортинг обаче.
А пък Вие си правите там страхотни срещички... по-предната Неделя таман минавах покрай сборния Ви пункт и даже се поспрях, обаче нямах време да мина - бързах да се прибирам за София, а и бях с познат и не вървеше. Имаше едно много лаченко Пунто, черничко такова, май беше Спортинг, спряло беше така малко напреки по средата - поздравления за собственика!В прочем, кой беше колегата, дето ме питаше дали съм била аз в Плд? И къде, аджаба, ме видя?
Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
Ichkin написа:Абе днеска в една успоредна на Иван Асен 2ри май мернах Пунто 2ка ама не съм сигурен дали беше нашият стикер :D
Коментар
-
1115 написа:Ichkin написа:Абе днеска в една успоредна на Иван Асен 2ри май мернах Пунто 2ка ама не съм сигурен дали беше нашият стикер :DАз търсех един адрес и се бях съсредоточил в номерата на къщите .. мернах го съвсем бегло ... после като направих левия завой видях една мареа ама нямаше никви стикери ... простете ме ... другия път метнете нещо по мене да ви видя та белкем се запознаеме ... доста съм отвеян като цяло ...
А вие някаква сбирка ли сте били заформили ?П.С. Пунтото явно ми е фанало окото щот стикера беше доло и го видях точно кат го задминавах и даже не бях сигурен нашия стикер ли е :P
Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
SokOtPraskova написа:BUH написа:п.п. вчера за пореден път видях едно жлълто хгт с меню на вратата,ако собственика му е некаде тука да земе да доиде някоя неделя на срещатаДо сега не бях засичала жълто Пунто. Това ми приличаше на Спортинг обаче.
А пък Вие си правите там страхотни срещички... по-предната Неделя таман минавах покрай сборния Ви пункт и даже се поспрях, обаче нямах време да мина - бързах да се прибирам за София, а и бях с познат и не вървеше. Имаше едно много лаченко Пунто, черничко такова, май беше Спортинг, спряло беше така малко напреки по средата - поздравления за собственика!В прочем, кой беше колегата, дето ме питаше дали съм била аз в Плд? И къде, аджаба, ме видя?
А аз вчера гледам едно черно Punto HGT на кръстовището на Praktiker зави към КАТ около 19:10....?
MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
maiska написа:Днес към 19:30 на Ботевградско точно преди ОМВ-то - сива Мареа С 9324 ** -- поздравихме се с колегата, но не разбрах кой е... да си кажевече завихте към ОМВ. Все пак радвам се че се видяхме
FIAT Marea ex
FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
Alfa Romeo 147 1.9 JTDm
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар