Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Geraka написа:
    Днес към 21 часа светло синьо Браво паркирано до волейболното игрище на блок 33 в Студентски град....Номера беше СА 6389....с големият срикер.
    Колега НЕ съм аз (да започна с това :П). Ама щом си в студентски дай да пием по кафе някой ден. почти всеки ден съм там
    Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
    Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

bachev написа:
      Geraka написа:
      Днес към 21 часа светло синьо Браво паркирано до волейболното игрище на блок 33 в Студентски град....Номера беше СА 6389....с големият срикер.
      Колега НЕ съм аз (да започна с това :П). Ама щом си в студентски дай да пием по кафе някой ден. почти всеки ден съм там
      Къде учите бе, баровци. Аз съм в НСА ! Честно, най-якия университет. Имам си причина да го твърдя, ама айде да не влизаме в спорове. За мен е така. Аз не съм тъп, показва го и работата ми и специалността - Мениджмънт на спорта. Ама има и яко тъпи хора (оп, това не го казах аз). :D :D :D
      NOW: ???
      Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
      Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Ми давайте утре да правим тройна коалиция на Миленката примерно За предпочитане е 15-16ч. че съм нощна в момента. Аз завърших КТП сега съм в НБУ магистратура. Ама в студентски съм само по кафета, че ми е близо до Младост
        Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

bachev написа:
          Ми давайте утре да правим тройна коалиция на Миленката примерно За предпочитане е 15-16ч. че съм нощна в момента. Аз завърших КТП сега съм в НБУ магистратура. Ама в студентски съм само по кафета, че ми е близо до Младост
          И ти си намерил къде да караш магистратура. Добре, че не ме приеха. Да, на 1 км е от нас, ама добре, че не ме... Иначе аз няма как. Работя през деня, а и все още съм пешаходец. А и към Ст. град да ходя най-много за поправката в края на другия месец. Ама нямам нищо против да си чукнем среща и да си направим кефа.

Коментар

svetkos_ написа:
            bachev написа:
            И ти си намерил къде да караш магистратура. Добре, че не ме приеха. Да, на 1 км е от нас, ама добре, че не ме... Иначе аз няма как. Работя през деня, а и все още съм пешаходец. А и към Ст. град да ходя най-много за поправката в края на другия месец. Ама нямам нищо против да си чукнем среща и да си направим кефа.
            Вземи си утре новото зверче и ще се разберем нещо п.п. Оспамихме темата
            Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

bachev написа:
              svetkos_ написа:
              bachev написа:
              Вземи си утре новото зверче и ще се разберем нещо п.п. Оспамихме темата
              Утре КАТ не бачка, нямам транзитни номера (по-евтино е да се качи на камионче колата), пък съм и на... РАБОТА. Ако искаш вярвай, когато някой ме попита какво правя, отговорът е един - работя, а следващият въпрос е дали някога почивам... Отговор... няма. Хахаха

Коментар

А сега ! Колежка с тъмно синъо Браво преди малко (около 1:15) спря за малко на Кр. Връх (парка до банята) в ОК. Незнам дали е от форума, ама да не стане сакатлък. Може по чуждо да ходи момичето :П Тъмно е не видях номер или стикер, ама ми е интересно.
                Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Айде утре в 15 на миленката ако искате всички?
                  Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Geraka написа:
                    Който желае да заповяда днес 19.07. (неделя) 15ч. на паркинга където обръщат 94 и 280 до НСА (студ. град - София). Май сме 3-ма за сега ! След това евентуално към миленката.
                    Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Пунто 2688 никой ли не е виждал? :P
                      1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

Коментар

bachev написа:
                        Geraka написа:
                        Който желае да заповяда днес 19.07. (неделя) 15ч. на паркинга където обръщат 94 и 280 до НСА (студ. град - София). Май сме 3-ма за сега ! След това евентуално към миленката.
                        Ем айде ко имам време ще разходя пунтиака
                        Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ichkin написа:
                          bachev написа:
                          Geraka написа:
                          Ем айде ко имам време ще разходя пунтиака
                          Колега заповядай ! Ей тук има повече инфо http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=45325
                          Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Абе..снощи видях много Фиатки на Люляците? По именно ли да ви изброявам кола, цвят и никове?

Коментар

bachev написа:
                              Geraka написа:
                              Днес бях на работа по това време, иначе можеше и аз да дойда.... И аз живея в прословутия стундетски, така че може да се виждаме. Тук обаче съм вижлда само колегата с таксито и още едно пунто. Всички други ги виждам по центъра и другите квартали
                              Fiat Brava 1.4 12V

Коментар

Dandy написа:
                                bachev написа:
                                Geraka написа:
                                Днес бях на работа по това време, иначе можеше и аз да дойда.... И аз живея в прословутия стундетски, така че може да се виждаме. Тук обаче съм вижлда само колегата с таксито и още едно пунто. Всички други ги виждам по центъра и другите квартали
                                Е как бе колега, гледай колко мутри се събрахме http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=45325 Другия път - целия паркинг
                                Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Working...
                                X