Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

fihi написа:
    Преди около половин час, Ключаря бе засечен в Овча Купел - на бул./ул."Монтевидео."
    А малко след това с Ванката си побъбрихме! А преди около 15 минути на светофара на бул. Каблешков, посока Автогарата, имаше един колега с Пунто, преди до ’99, с кръглия и стар стикер на задното стъкло, почти по средата. Случайно го видях, но вече бях хванал темпото, че закъснявах... Даже и цвета не си спомням на колата... Може да се познае... Беше с някаква мадама. Точка.
    NOW: ???
    Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
    Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Irka_fihi написа:
      la squadra azzurra написа:
      Търновска Мареа Викенд 8668 май беше, на светофара на Равда преди два-три дни. Колегата ме изгледа странно, все пак бях със Сузуки
      Съдейки по описанието, би трябвало да е другаря Славчев (Торнадо). Не за друго, ами щото се похвали, че ще ходи на море, има Мареа уикенд с търновска регистрация. А случайно да видя дали беше дизел? Ако е имал и ремарке - значи той е бил, мръсникът!
      Тц, не беше другаря Торнадо, друг младеж шофираше...
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
      Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
      Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Днес забелязах едно браво в небесносинята гама! Паркирано срещу Копирен център Дедал до БНБ на ул.Банкова. Имаше си знак, че е от "наште" ! п.п. много ми е смешно когато видя някво фиатче, каквото и да е ... почва се едно взиране ,оглеждане ... аз пък съм недоскив и се пуля накакси - странно може би и всеки път очаквам некой да ме тресне и да каже : кво зяпаш ве?!
        Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
        Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
        http://www.keepfighting.ms

Коментар

Днес, около 19.30 часа, на светофара на Околовръстен път и бул. Житница, посока бул. Цар Борис 3, мисля, че видях колегата Genchoo. Или поне колата беше тя. Нямаше как да огледам хубаво Бравото, защото го скивах в отражение на стъклото на 111. Но много яко белите джати няма как да не ти привлекат вниманието.

Коментар

опа опа , фиат на хоризонта - фиат брава в овча купел 1,блок 505 - цвят бордо в горния десен ъгъл тази вечер го видях,беше с регистрация ВР
            Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

coko написа:
              Колега с браво цвят бордо с регистрация ЕН 99** **беше засечен днес от Младост посока Студентски град към 7 без нещо, беше с големия стикер . Кой е другия с браво цвят бордо с регистрация ЕН освен Geraka .
              Аз сам с ЕH 9984 и точно по това време бях в младост, но бравото ми е черно
              Bravo TD100

Коментар

Около 12.30 часа на Цариградско шосе, на влизане от Пловдив, Браво с големия стикер и с номер нещо от сорта СО 09...

Коментар

Днес около 13.00 минах покрай жълт Абарт със стикер на задния прозорец и номер В 9092 или нещо такова в една от преките до централна гара Варна.
                  Фиат Типо 1.4 2017г.

Коментар

Днес в Радомир до болницата щях да си счупя лоста за светкавицата да святкам на едно зелено кюстендилско типо с големия стикер на задния прозорец, колегата се пулеше нещо в огледалото и незнам дали се усети... даже и подсвирнах няколко пъти а сега тези дни се оглеждайте за мен в овча купел ще се подвизавам малко там
                    Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                    BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                    BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Днес около 9:00 часа сутринта, мисля че зад мен кара колегата с FIAT таксито, това в една уличка при пазара на квартал Борово. Аз съм без стикери все още де, сиво Стило, ако е бил той да признава бързо коя арна кака е взимал от там.
                      '08 Alfa Romeo 147 Q2
                      ex. Modified '02 FIAT Stilo 1.9 JTD powered by Garrett GT2256V

Коментар

radoslavp написа:
                        Днес около 9:00 часа сутринта, мисля че зад мен кара колегата с FIAT таксито, това в една уличка при пазара на квартал Борово. Аз съм без стикери все още де, сиво Стило, ако е бил той да признава бързо коя арна кака е взимал от там.
                        Ако става въпрос за мен по това време съм от Обеля през Надежда към Враждебна,така че не съм бил аз.Да не си видял по стария модел на моята щото имам един колега с такава,но не е от форума.
                        MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                        "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                        R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

kik73bg написа:
                          radoslavp написа:
                          Ако става въпрос за мен по това време съм от Обеля през Надежда към Враждебна,така че не съм бил аз.Да не си видял по стария модел на моята щото имам един колега с такава,но не е от форума.
                          Вероятно така ще да е станал, бях отпред и нямаше как да сигнализирам като хората или да огледам хубаво.
                          '08 Alfa Romeo 147 Q2
                          ex. Modified '02 FIAT Stilo 1.9 JTD powered by Garrett GT2256V

Коментар

Абе гледам едно дебелогуместо браво викам ааааааааааа бате БуХи ама се оказа татю му :
                            MB 280 S W108 67' - pickUp
                            MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
                            ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
                            Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
                            office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

radoslavp написа:
                              kik73bg написа:
                              radoslavp написа:
                              Вероятно така ще да е станал, бях отпред и нямаше как да сигнализирам като хората или да огледам хубаво.
                              Другия, по-стар и по-грозен аквариум е. Той там кръжи, в тази зона. На Калин е по-тарикатски, пък е и с големия стикер на задното стъкло.

Коментар

Днес към 21 часа светло синьо Браво паркирано до волейболното игрище на блок 33 в Студентски град....Номера беше СА 6389....с големият срикер.
                                Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Working...
                                X