Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Засечено е светло синьо браво със софйски номер в град Плевен вчера(20.05) към 17 часа идваше от малкото колело мина през голямото колело на входа на града и се насочи към Първа поликлиника(по барата) и зави на светофара срещу автокомбината в посокоа 9-ти квартал.Беше с малкия стикер лепнат отзад Кой е тва бе?
    Прикачени файлове
    кола без турбо е като жена с малки цици, върши ти работа ама не ти праи кеф

Коментар

Dessy написа:
      Тази сутрин към 7.30ч светло синьо браво с голям стикер по Житница посока Овча купел...номера беше нещо 2629 или обратното
      Аз съм колега... :D.... даже и ника съм си лепнал над чистачката.... не съм те видял.. следващия път свирни... бипни нещо да се поздравим :D 2926 е номера
      Продавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D

Коментар

shikito написа:
        Dessy написа:
        Тази сутрин към 7.30ч светло синьо браво с голям стикер по Житница посока Овча купел...номера беше нещо 2629 или обратното
        Аз съм колега... :D.... даже и ника съм си лепнал над чистачката.... не съм те видял.. следващия път свирни... бипни нещо да се поздравим :D 2926 е номера
        Само ако започнеш да ми говориш в женски род обаче :D :P
        FIAT COUPE 1.8 16V - ex ---->FIAT BARCHETTA 1.8 16V-now

Коментар

Днес в абитюрентското задръстване по канала дадох път на колега със зелено Punto. На задното стъкло нямаше стикер но беше изписан линка на форума. Ако чете да е жив и здрав.
          '08 Alfa Romeo 147 Q2
          ex. Modified '02 FIAT Stilo 1.9 JTD powered by Garrett GT2256V

Коментар

Re: Видях те, ти ли беше ? - част 2

fokke написа:
            забелязана Брава сребьрен металик на паркинга на магазин явор в младост 4 София с номер нещо от сорта на Тх 68.. тх ,с голям и мальк стикер И нещо друго искам да попитам сьфорумците Ако човек (принципно) иска да крьшне НО бьде забелязан ,кво прайм ще замине и семейство и всичко ,че и колата може да му вземат накрая незнам до кьде ще стигнем с тоя шпионаж Yellow_Flash_Colorz_PDT_16Продължение на старата тема, ама нещо изтрих първия пост на килер4о без да искам.1115Линк към първа част на темата http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...942&start=1710
            аз съм аз съм ...Ха екстра на първия пост на новата тема е моята количка Там отваряме магазина сега после ще ме виждате на Перник, а после кой знае къде Ако на някой му трябват хубави мебели...насреща съм
            Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
            BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
            BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Dessy написа:
              shikito написа:
              Dessy написа:
              Само ако започнеш да ми говориш в женски род обаче :D :P
              ооооо съжалявам... Не обърнах внимание миличка... :D.... От къде по точно ме видя... в понеделник по същото време на същото място :Д
              Продавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D

Коментар

А кой е колегата от Хасково със зелена Брава в Студентски град? Много често го засичам, но все не мога да му се обадя. Дори веднъж наблюдавах от терасата как го спряха до 30 блок за пуснати фарове за мъгла

Fiat Brava SX 1.4 12V 1997

Коментар

Бяло браво с големия стикер отзад и огромна лепенка АБАРТ на предния капак вчера към 18:30 зад механотехникума в Б-с
                  FIAT uno 1.0Fire 45hp

Аск "Vromos"- Бургас

Коментар

Днес около 15:30 ч. по ул. Ивайло беше паркирана и изловена точно до Моя блок отсреща
                    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

за 2 дни в софия видях адски много колеги но за жалост те мене не тъй като бях с едно ауди не с Фифо единствената съфирумничка която разпознах беше Сок от Праскова и евала и прая и на колата и на нея самата
                      Fiat Bravo 1.6 16V Бебчето ))

Коментар

Случайна среща в Казанлък не сме се наговаряли.Познавате ги нали?
                        Прикачени файлове
                        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Всички ве знаем Известни сте.
                          >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

тази вечер на ОМВ бояна беше засечено едно пунто на колегата Ключар
                            Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                            Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                            Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                            Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Tornado написа:
                              ...гадни мръсни рокери... Yellow_Flash_Colorz_PDT_45 И аз щях да бъда там, но съм с контузено ранено коляно и едвам ходя. Иначе хубава срещичка щяхме да спретнем.

Коментар

Явор Митев написа:
                                Tornado написа:
                                ...гадни мръсни рокери... Yellow_Flash_Colorz_PDT_45 И аз щях да бъда там, но съм с контузено ранено коляно и едвам ходя. Иначе хубава срещичка щяхме да спретнем.
                                Какви рокери тази навалица е поради празника на розата и панаира около нас.
                                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Working...
                                X