Абе мене никой не ме вижда, а като излезна с колата и обикалям бая... ама сигурно е заради това че давам много газ и не се задържам дълго на едно място!! :D Забелязвам че откакто гърнето ми е на доизживяване и я настъпвам повече заради звука!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ? - част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
Executer написа:Абе мене никой не ме вижда, а като излезна с колата и обикалям бая... ама сигурно е заради това че давам много газ и не се задържам дълго на едно място!! :D Забелязвам че откакто гърнето ми е на доизживяване и я настъпвам повече заради звука!MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
maiska
Executer написа:Абе мене никой не ме вижда, а като излезна с колата и обикалям бая... ама сигурно е заради това че давам много газ и не се задържам дълго на едно място!! :D Забелязвам че откакто гърнето ми е на доизживяване и я настъпвам повече заради звука!
Коментар
-
kosta написа:svilens написа:Типо с регистрация С 0708 или С 0807 - преди малко на Цариградско. Светнах, ама май не ме видя.Браво 1.6 16v 1996
Рено Лагуна 2 1.9 dCI.
Коментар
-
Executer написа:Абе мене никой не ме вижда, а като излезна с колата и обикалям бая... ама сигурно е заради това че давам много газ и не се задържам дълго на едно място!! :D Забелязвам че откакто гърнето ми е на доизживяване и я настъпвам повече заради звука!Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Geraka написа:Executer написа:Абе мене никой не ме вижда, а като излезна с колата и обикалям бая... ама сигурно е заради това че давам много газ и не се задържам дълго на едно място!! :D Забелязвам че откакто гърнето ми е на доизживяване и я настъпвам повече заради звука!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
floks
колега с фиат мареа СА4231.. на полощат Недела с надпис на задното стъкло фиат форум- много бързо изчезна в посока жълтите павета
Коментар
-
Днес към 17:05-17:10 Geraka беше засечен на улица Каймакчалан посока бул. Ситняково. Беше натоварил няколко души и гледаше на някаде си ... но не и на ляво , аз излизах от паркинг-а и го изчаках да мине , не му свирнах защото в същото време минаваше едно бабе пред колата и рекох да ня я уплаша та и аз най-накрая да видя някой .
Коментар
-
Executer написа:Абе мене никой не ме вижда, а като излезна с колата и обикалям бая... ама сигурно е заради това че давам много газ и не се задържам дълго на едно място!! :D Забелязвам че откакто гърнето ми е на доизживяване и я настъпвам повече заради звука!Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
coko написа:Днес към 17:05-17:10 Geraka беше засечен на улица Каймакчалан посока бул. Ситняково. Беше натоварил няколко души и гледаше на някаде си ... но не и на ляво , аз излизах от паркинг-а и го изчаках да мине , не му свирнах защото в същото време минаваше едно бабе пред колата и рекох да ня я уплаша та и аз най-накрая да видя някой .Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
coko написа:Колега с браво цвят бордо с регистрация ЕН 99** **беше засечен днес от Младост посока Студентски град към 7 без нещо, беше с големия стикер . Кой е другия с браво цвят бордо с регистрация ЕН освен Geraka .Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар