Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

VooDoo написа:
    Днес като се пребирах от село на магистралата от Шумен за Варна се засякох с едно светлосиньо русенско "Браво" със спойлери "Абарт" и ако не бъркам май беше с големия спойлер на задната врата. Даже имаше малка закачка между нас.
    колегата tyson

Коментар

durex_a написа:
      VooDoo написа:
      Днес като се пребирах от село на магистралата от Шумен за Варна се засякох с едно светлосиньо русенско "Браво" със спойлери "Абарт" и ако не бъркам май беше с големия спойлер на задната врата. Даже имаше малка закачка между нас.
      колегата tyson
      Ясно. Явно е решил да направи една разходка до Морската столица.
      SEAT Leon Cupra 300
      Triumph Street Triple 765 R

Коментар

Е той си каза колегата, че отива на моренце
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

valieta написа:
          A ти къде се катериш по тротоара, ще се ядоса някой, ще те метне на гръб и ще те отнесе :D
          Другия път се обадете за кафенце бе хора 0888 353433 Слави Колежката maiska ме засече на митницата и после се видяхме вечерта на маса заедно с Явор Митев
          Alfa Romeo Centocinquantasei

Коментар

Seicento Sporting Abarth написа:
            Колежката maiska ме засече на митницата и после се видяхме вечерта на маса заедно с Явор Митев
            мммда, признавам си само дето дори и след третото повтаряне на ника ти аз пак не успях да го запомня А на връщане от Варна, малко преди Ябланица се засякохме с колегата mapamop (май така се пишеше) и се прибрахме до София заедно

Коментар

05.07 - вечерта като отивах на работа минах покрай едно пунто 1:1 с мойто 1.2 16V и ме интересува на кой е,видях го в овча купел в една от улиците зад 525 блок-улицата която излиза на каруцата
              Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

Вчера окола 8ч. вечерта колегата kik73bg с Мултиплата такси остави клиент на Дондуков и ме изгледа страшно .Бях под прикритие - пеша.

Коментар

Днес към 7часа по бул Т. Александров почти при СИн Сити засякох колега с Браво с номер 29** ... поздравих го и отпраших .. в 1вия момент ме изгледа твърде странно .. та му показах задницата ми.. с малкия стикер на задното стъкло Кой беше

Коментар

Вчера към 18:30 ч. на К.Величков изгледах задницата на черно пунто СА 3957 ** - не можах да го догоня и да видя кой е докато на Щросмайер (до затвора) не го спря полицая с гневни викове и ръкомахания Беше станала някаква засечка с друга кола и колегата сигурно е бил смъмрен.... Минах покрай него, но реших че не е удачен момента да му подсвирквам Ако иска - да си признава кой е

Коментар

Днес сутринта около 9.00ч. на Раковски бях засечена и "освиркана" от колегата с червена брава, само че не помня целия ник...miro....? колега, оправи ми сутрешното настроение
                      Punto ELX, 75к.с., 1.2MPI, '94г.+газ

Коментар

heraldita написа:
                        Днес сутринта около 9.00ч. на Раковски бях засечена и "освиркана" от колегата с червена брава, само че не помня целия ник...miro....? колега, оправи ми сутрешното настроение
                        Даа :D е радвам се че съм те усмихнал рано сутрин :D фокусирах те от далеч и добре че светофара за на ляво те хвана иначе щях да те изпусна
                        Brava 103HP
                        ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

Типо с регистрация С 0708 или С 0807 - преди малко на Цариградско. Светнах, ама май не ме видя.
                          Браво 1.6 16v 1996
                          Рено Лагуна 2 1.9 dCI.

Коментар

Даниел Спасов написа:
                            Днес на бул. Н. Вапцаров колежка със светло синьо Браво .688 ми свирна, и понеже бях малко изнервен заради задръстването на бул. Чени връхв първия момент може би я изгледах малко тъпо, докато не видях кръглия стикер на задния прозорец, и включих защо ми свирка.
                            Аз, аз!
                            Fiat Bravo 1.9 JTD / Fiat Bravo II 2.0 Multijet
                            www.fiat-bg.org/forum

Коментар

svilens написа:
                              Типо с регистрация С 0708 или С 0807 - преди малко на Цариградско. Светнах, ама май не ме видя.
                              Аз колега и понеже бързах за среща със шефа предполагам сега ще проявиш разбиране защо не съм те видял ! П.П. Зад мен нямаше ли два броя Bravo тъмно сини ? По спомен мисля, че така май беше след като аз от локалното излезнах на Цариградско, но не съм видял да ми светкат по разбираеми причини !
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                              Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

1115 написа:
                                Вчера окола 8ч. вечерта колегата kik73bg с Мултиплата такси остави клиент на Дондуков и ме изгледа страшно .Бях под прикритие - пеша.
                                Не е било нарочно сигурно съм се зачудил откъде се познаваме :D Ти що не се обади.Днес колегата lyubohar ми се обади на стоянката на Черни връх при РУМ-а :P
                                MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                                "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                                R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Working...
                                X