Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

1115 написа:
    Вчера около 19...20ч. колегата с мултиплата такси при стадиона.
    Видях те още на Попа,оттам карах зад теб свирнах ,светках ,но ти си говореше и никакво внимание докато не те разминах на стадиона .Даже те щракнах като завихме по Гурко -ето те :D
    Прикачени файлове
    MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
    "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
    R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Днес на бул. Н. Вапцаров колежка със светло синьо Браво .688 ми свирна, и понеже бях малко изнервен заради задръстването на бул. Чени връхв първия момент може би я изгледах малко тъпо, докато не видях кръглия стикер на задния прозорец, и включих защо ми свирка.
      Фиат Типо 1.4 2017г.

Коментар

Днес(т.е.вече вчера) се засякохме с един колега на Левски и Врабча,но не го познавам само се поздравихме,Да си каже кой е . :D .Малко по-късно към 20 часа на семинарията в лозенец бяло пунто с РА 4128 или нещо такова ,но го видях в последния момент че е със стикери -да си признава и той
        MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
        "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
        R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

kik73bg написа:
          Днес(т.е.вече вчера) се засякохме с един колега на Левски и Врабча,но не го познавам само се поздравихме,Да си каже кой е . :D .Малко по-късно към 20 часа на семинарията в лозенец бяло пунто с РА 4128 или нещо такова ,но го видях в последния момент че е със стикери -да си признава и той
          Аз бях на Левски, връщах се към офиса, че ходих да зема колата от сервиз.
          Браво 1.6 16v 1996
          Рено Лагуна 2 1.9 dCI.

Коментар

durex_a написа:
            avvasilev написа:
            В събота съм във Варна.Черпя бира колегата,който ме забележи. :D
            пусни се и към Русе само кажи от предния ден и от кой вход ще влезеш и се нареждаме 10 чувека със апаратите да чакаме да минеш
            За него не знам ама ти вземи та се пусни към Варна че само обещаваш за кафе
            Alfa Romeo Centocinquantasei

Коментар

2 бързи въпроса да вметна 1-во откаде се купуват тея стикери ... щото в моя утепан от гъдел град никаде няма 2-ро някой интересува ли се за бартер за 2.0 20V щото вече искам да я сменям с JTD ili TDiТемата е за друго. Тук едва ли ще получиш отговори.Има специални теми в които пише как да се снабдиш със стикери и цял раздел в който можеш да си обявиш колата за продажба.Модераторски екип на fiat-bg.org
              AUDI 1.8 20V TURBO
              ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD

Коментар

Seicento Sporting Abarth написа:
                За него не знам ама ти вземи та се пусни към Варна че само обещаваш за кафе
                A ти къде се катериш по тротоара, ще се ядоса някой, ще те метне на гръб и ще те отнесе :D

Коментар

kik73bg написа:
                  Би трябвало да е колегата dikanio Преди малко в Бургас срещу кафе "Капитолия" тъмно синьо Купе с номер А 2168 КМ. Ако колегата е видял, че някой се върти около колата му и подозрително я снима да знае, че съм аз (даже бях и с тениска на форума)
                  FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                  FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                  Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Днес към 16.30ч. в Пещера видях синьо Пунто с големия стикер с пазарджишки номер,да признава кой беше? :D
                    Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V 97г.с АГУ
                    Fiat Bravo SX 80 16V 99г. с ГИ АС

Коментар

Днес към 19:40 видях на БКП палиото на bobti
                      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

вчера по обяд в Русе, в една пресечка до градската градина, близо до вазата тъмно зелено Враво Р 71... или Р 61... не запомних, със стикер голям и малък отзад и голям отстрани на задния страничен джам.колегата или там живее или е бил на разходка в градината ... като мен
                        Fiat Punto 1.1-Синята птица
                        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
                          вчера по обяд в Русе, в една пресечка до градската градина, близо до вазата тъмно зелено Враво Р 71... или Р 61... не запомних, със стикер голям и малък отзад и голям отстрани на задния страничен джам.колегата или там живее или е бил на разходка в градината ... като мен
                          Явно там живее, защото и аз го видях миналата седмица, ама не се обажда
                          Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
                          Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

зелена брава А 6034 КК днес съм 16.00 ч. на Трапезица, та чааааак до ОРБ-то - с малък стикер отзад долу в дясно
                            Fiat Punto 1.1-Синята птица
                            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Днес като се пребирах от село на магистралата от Шумен за Варна се засякох с едно светлосиньо русенско "Браво" със спойлери "Абарт" и ако не бъркам май беше с големия спойлер на задната врата. Даже имаше малка закачка между нас.
                              SEAT Leon Cupra 300
                              Triumph Street Triple 765 R

Коментар

Вчера към 10 в Симеоново се поздравихме с колегата с таксито Мултипла Святкането и свиркането имаха ефект и той ме забеляза, че май беше задрямал на стоянката
                                Brava 103HP
                                ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

Working...
                                X