Вчера около 19...20ч. колегата с мултиплата такси при стадиона.
Видях те още на Попа,оттам карах зад теб свирнах ,светках ,но ти си говореше и никакво внимание докато не те разминах на стадиона .Даже те щракнах като завихме по Гурко -ето те :D
Прикачени файлове
MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!! R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Днес на бул. Н. Вапцаров колежка със светло синьо Браво .688 ми свирна, и понеже бях малко изнервен заради задръстването на бул. Чени връхв първия момент може би я изгледах малко тъпо, докато не видях кръглия стикер на задния прозорец, и включих защо ми свирка.
Днес(т.е.вече вчера) се засякохме с един колега на Левски и Врабча,но не го познавам само се поздравихме,Да си каже кой е . :D .Малко по-късно към 20 часа на семинарията в лозенец бяло пунто с РА 4128 или нещо такова ,но го видях в последния момент че е със стикери -да си признава и той
MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!! R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Днес(т.е.вече вчера) се засякохме с един колега на Левски и Врабча,но не го познавам само се поздравихме,Да си каже кой е . :D .Малко по-късно към 20 часа на семинарията в лозенец бяло пунто с РА 4128 или нещо такова ,но го видях в последния момент че е със стикери -да си признава и той
Аз бях на Левски, връщах се към офиса, че ходих да зема колата от сервиз.
2 бързи въпроса да вметна 1-во откаде се купуват тея стикери ... щото в моя утепан от гъдел град никаде няма 2-ро някой интересува ли се за бартер за 2.0 20V щото вече искам да я сменям с JTD ili TDiТемата е за друго. Тук едва ли ще получиш отговори.Има специални теми в които пише как да се снабдиш със стикери и цял раздел в който можеш да си обявиш колата за продажба.Модераторски екип на fiat-bg.org
AUDI 1.8 20V TURBO
ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD
Би трябвало да е колегата dikanio Преди малко в Бургас срещу кафе "Капитолия" тъмно синьо Купе с номер А 2168 КМ. Ако колегата е видял, че някой се върти около колата му и подозрително я снима да знае, че съм аз (даже бях и с тениска на форума)
FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
вчера по обяд в Русе, в една пресечка до градската градина, близо до вазата тъмно зелено Враво Р 71... или Р 61... не запомних, със стикер голям и малък отзад и голям отстрани на задния страничен джам.колегата или там живее или е бил на разходка в градината ... като мен
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
вчера по обяд в Русе, в една пресечка до градската градина, близо до вазата тъмно зелено Враво Р 71... или Р 61... не запомних, със стикер голям и малък отзад и голям отстрани на задния страничен джам.колегата или там живее или е бил на разходка в градината ... като мен
Явно там живее, защото и аз го видях миналата седмица, ама не се обажда
Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Днес като се пребирах от село на магистралата от Шумен за Варна се засякох с едно светлосиньо русенско "Браво" със спойлери "Абарт" и ако не бъркам май беше с големия спойлер на задната врата. Даже имаше малка закачка между нас.
Вчера към 10 в Симеоново се поздравихме с колегата с таксито Мултипла Святкането и свиркането имаха ефект и той ме забеляза, че май беше задрямал на стоянката
Brava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар