Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

тази вечер принко фиата на Симеон Велики свирнах му незнам дали ме видяха
    Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
    FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Днеска след обяд колегата с таксито Мултипла, остави клиент пред Интерпред. Аз минах с чадър покрай него и му махнах, видя ме но беше суматоха и едва ли е разбрал за какво идва реч
      Brava 103HP
      ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

Днес пред офиса, където работех преди видях това:Кой ли е?П.П. Регистрацията е от преди няколко дни, така че може човека да е купил колата със стикера? Някой познава ли си бравока?
        Прикачени файлове

Коментар

Днес в 16.32ч. на излизане от враждебна бе засечен един Умрял самолет с Велико Търновска регистрация. Светльо, сори, че не сигнализирах но бях с пасата на колегата.

Коментар

vaskoni_1980 написа:
            тази вечер принко фиата на Симеон Велики свирнах му незнам дали ме видяха
            Видях те.На всичкото отгоре 2 пъти :D Единия път като минавахме по Христо Ботев и ти чакаше на светофара в последния момент те скивах и после като свирна
            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

В събота съм във Варна.Черпя бира колегата,който ме забележи. :D
              I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

...Целия ден ми мина в гонене на Fiat (ове)и то за да видя има ли стикер отзад....А бе хора аз ли минавам по такива места, вие ли се изпокрихте ....
                ''Аз знам че нищо не знам, но има такива които и това не знаят.''

Коментар

Преди малко на телевизионната кула светлосиньо Браво **6389**
                  like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Вчера в 18:30 на бул България посока центьр на кръстовището с пазарчето на Иван Вазов вишневочервен Фиат Doblo,бях зад него но с друга кола ,светнах един пьт с фаровете
                    http://fokkerc.flugmodel.net/

Коментар

Коментар

Днес към 15:20 след Макдрайв посока автогарата Черно Типо с 4 врати и големия стикер отзад рег. ТХ ....... Свирнах няколко пъти :D надявам се да ме е видял.
                        Alfa Romeo Centocinquantasei

Коментар

Seicento Sporting Abarth написа:
                          Днес към 15:20 след Макдрайв посока автогарата Черно Типо с 4 врати и големия стикер отзад рег. ТХ ....... Свирнах няколко пъти :D надявам се да ме е видял.
                          )) Разбрах аз, че свирна на мен, ама малко по-късно...пушеше ми главата по това време Хем преди това те мярнах някъде напред и докато те настигна вече бях забравил
                          Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                          Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                          Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                          BMW X3 3.0D Aut

Коментар

avvasilev написа:
                            В събота съм във Варна.Черпя бира колегата,който ме забележи. :D
                            пусни се и към Русе само кажи от предния ден и от кой вход ще влезеш и се нареждаме 10 чувека със апаратите да чакаме да минеш

Коментар

miro2177 написа:
                              Днеска след обяд колегата с таксито Мултипла, остави клиент пред Интерпред. Аз минах с чадър покрай него и му махнах, видя ме но беше суматоха и едва ли е разбрал за какво идва реч
                              Ааааааааааа в началото се позачудих ,но след направения знак включих .Просто не се познаваме :D
                              MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                              "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                              R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

deadairplane написа:
                                fihi написа:
                                Днес в 16.32ч. на излизане от враждебна бе засечен един Умрял самолет с Велико Търновска регистрация. Светльо, сори, че не сигнализирах но бях с пасата на колегата.
                                Да аз бях Що се дегизираш така?
                                Той Ванката напоследък се разхожда неглиже .Няколко пъти се чудя кой се е разсвирил кат на сватба ,ама добре че се показва да го видя че е той
                                MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                                "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                                R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Working...
                                X