Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

van_hellish написа:
    абе хора аз в Пловдив каде мога да си намеря стикер че сум нов във форума
    http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=43608

Коментар

Така, ето че продължавам да виждам колеги! Днес amadeos бе засечен на бул. Пушкин. Колега, защо не свирна нещо, със сигурност ме разпозна преди аз теб...
      Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Днес , .... т.е. вчера пред Вимес : http://picbg.net/u/5370/3055/325488.jpg , много бързах и я щракнах с тела набързо - красавица
        Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
        Citroen Berlingo 1.4/8v (04)

Коментар

Снищо в студентски град пред Миленката беше паркирано Пунто с номер СА3173.
          Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Geraka написа:
            Снищо в студентски град пред Миленката беше паркирано Пунто с номер СА3173.
            А ти, какво прави в Миленката? Да не беше захапал микрофона на караокето.
            NOW: ???
            Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
            Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Аз пък мернах Адито преди няколко дена май беше някъде в Борово ( вече забравих ), ама бях със служебното баниче. Бипнах, ама колежката май реши, че й давам зор и реши да покаже колко коне се крият под капака
              www.CarProfi-BG.com
              Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
              Зареждане и ремонт на автоклиматици.
              Най-атрактивните цени в София!

Коментар

Вчера паркирах до бравото на колегата PB 5976 BC...зад една бояджийница в кичука. Даже щракнах едно фото с телефона, но е много зле и се въздържам от публикуване.п.п. много добре са станали праговете колега, а самото закрепване за купето как става: с щипки или винтове ?
                Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                http://www.keepfighting.ms

Коментар

Черно или тъмно синьо Браво СТ1257 с големия стикер, на светофара на Ангел Кънчев и Цар Симеон ... бях зад него не знам дали ме видя колегата.
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Мареа на изхода от Казънлък преди 20-30 мин.
                    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Колегата gamma преди около 20-30мин, пред Дарс Ауто ( Мерцедес )...да си каже какво прави там
                      Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

Ще си вземам Mercedes. Харесах си един CLC 350 AMG кабрио Колегата gamma там работи т.е. в тази сграда ни са офисите
                        Alfa 159 SW 2.4 Ti
                        Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                        "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

crush написа:
                          Аз пък мернах Адито преди няколко дена май беше някъде в Борово ( вече забравих ), ама бях със служебното баниче. Бипнах, ама колежката май реши, че й давам зор и реши да покаже колко коне се крият под капака
                          Ха, кога е било това и къде точно? Вчера сутринта или вечерта? А иначе изобщо не съм чула някой да ми свири...
                          Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Princo написа:
                            Мареа на изхода от Казънлък преди 20-30 мин.
                            Това е моята хубавица :D на път от Габрово за Пещера!
                            Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V 97г.с АГУ
                            Fiat Bravo SX 80 16V 99г. с ГИ АС

Коментар

Така и предположих
                              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

SokOtPraskova написа:
                                crush написа:
                                Ха, кога е било това и къде точно? Вчера сутринта или вечерта? А иначе изобщо не съм чула някой да ми свири...
                                Май беше вчера, нямам конкретни спомени... Ама със сигурност беше ти, нямаше как да сбъркам... Колегата също те одобри
                                www.CarProfi-BG.com
                                Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
                                Зареждане и ремонт на автоклиматици.
                                Най-атрактивните цени в София!

Коментар

Working...
                                X