SokOtPraskova написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ? - част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
fihi
-
silversony написа:fihi написа:SokOtPraskova написа:Хм, ето и от мен един заловен. Днес, пред Jumbo на Бул. България най-спокойно си беше паркирал тоя БравчоКооой бееше?
Аз си помислих по едно време, че собственика ще ме нахули за дето му оглеждам колата
Впрочем, какво правеше паркиран там?
Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
SokOtPraskova написа:silversony написа:fihi написа:SokOtPraskova написа:Хм, ето и от мен един заловен. Днес, пред Jumbo на Бул. България най-спокойно си беше паркирал тоя БравчоКооой бееше?
Аз си помислих по едно време, че собственика ще ме нахули за дето му оглеждам колата
Впрочем, какво правеше паркиран там?
Коментар
-
Днес около 18:30 naskobg на светофара до НТСAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
1115 написа:Szandor написа:1115 написа:Szandor написа:На ул. "Добромир Хриз" в центъра на София са забелязани Пунто МК 2 и Браво със стикери на форума. Моля, собствениците да се обадят на първи коловоз! Може да измислим нещо по комшийски... а Пунтото да знае, че в Пловдив в събота се събираме пунтацитеСтояха зверчета
Около плета
В тях стреляха
И те умираха
Коментар
-
ура)) от 6 месеца съм в Перник и днес за първи път видях кола със стикера
много симпатично браво цвят бордо с номер РК9275
дори бипнах на колегата и му махнах та и се видяхме
остава да си признае кой е във форума
вече сме трима (има още един ама засега само той ме е виждал) ...Колеги мисля че е време да направим среща в Перник какво ще кажете
дори знам къде да я направим та хем да има място да направим някоя магария
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Днес под кооперацията където живея мина черно натокано пунто с бургаска регистрация А 9321 -- и стикер на задния прозорец. Кой е - кажете ? Живея в кооперацията ( синьо - бялата) над ПИБанка и Еврофутбола малко след кметството в "Манхатън" по новия околовръстен към парка и битака.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
kiselo написа:ура)) от 6 месеца съм в Перник и днес за първи път видях кола със стикера
много симпатично браво цвят бордо с номер РК9275
дори бипнах на колегата и му махнах та и се видяхме
остава да си признае кой е във форума
вече сме трима (има още един ама засега само той ме е виждал) ...Колеги мисля че е време да направим среща в Перник какво ще кажете
дори знам къде да я направим та хем да има място да направим някоя магария
Fiat Bravo SX 1.4 12V
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар