аз ви засичам къде ли не в софия но няма да ми стигне място да ви напиша всички - нали съм си скитня
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ? - част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
floks
-
fihi
silversony написа:днес към 18.00 на светофара на бул. България и Гоце Делчев видях тъмно син бравок с номер 6440 беше в лентата за направо и 4-5 коли отпред .. и нямаше голям шанс да ме види ... кой беше /номера ми е изкл. познат.. дали не беше старото браво на Svetkos
Коментар
-
msotiroff написа:Fire 8V засечен в Горубляне около 19ч... с велосипедаFiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
https://www.fiat-uno.org/
Коментар
-
На ул. "Добромир Хриз" в центъра на София са забелязани Пунто МК 2 и Браво със стикери на форума. Моля, собствениците да се обадят на първи коловоз! Може да измислим нещо по комшийски... а Пунтото да знае, че в Пловдив в събота се събираме пунтацитеСтояха зверчета
Около плета
В тях стреляха
И те умираха
Коментар
-
fihi написа:silversony написа:днес към 18.00 на светофара на бул. България и Гоце Делчев видях тъмно син бравок с номер 6440 беше в лентата за направо и 4-5 коли отпред .. и нямаше голям шанс да ме види ... кой беше /номера ми е изкл. познат.. дали не беше старото браво на SvetkosMULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
Szandor написа:На ул. "Добромир Хриз" в центъра на София са забелязани Пунто МК 2 и Браво със стикери на форума. Моля, собствениците да се обадят на първи коловоз! Може да измислим нещо по комшийски... а Пунтото да знае, че в Пловдив в събота се събираме пунтаците
Коментар
-
kik73bg написа:fihi написа:silversony написа:днес към 18.00 на светофара на бул. България и Гоце Делчев видях тъмно син бравок с номер 6440 беше в лентата за направо и 4-5 коли отпред .. и нямаше голям шанс да ме види ... кой беше /номера ми е изкл. познат.. дали не беше старото браво на Svetkos
Коментар
-
1115 написа:Szandor написа:На ул. "Добромир Хриз" в центъра на София са забелязани Пунто МК 2 и Браво със стикери на форума. Моля, собствениците да се обадят на първи коловоз! Може да измислим нещо по комшийски... а Пунтото да знае, че в Пловдив в събота се събираме пунтацитеСтояха зверчета
Около плета
В тях стреляха
И те умираха
Коментар
-
днес към 18 без нещо се засякохме с 1 колега със Старозагорска мареа до хотел Космос.... ама пусто като не помня номера... не ми работи сфирката и като го задминах му мигнах с аварийкитеFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:днес към 18 без нещо се засякохме с 1 колега със Старозагорска мареа до хотел Космос.... ама пусто като не помня номера... не ми работи сфирката и като го задминах му мигнах с аварийкитеEx. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
Szandor написа:1115 написа:Szandor написа:На ул. "Добромир Хриз" в центъра на София са забелязани Пунто МК 2 и Браво със стикери на форума. Моля, собствениците да се обадят на първи коловоз! Може да измислим нещо по комшийски... а Пунтото да знае, че в Пловдив в събота се събираме пунтаците
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар