днес към 18.00 на светофара на бул. България и Гоце Делчев видях тъмно син бравок с номер 6440 беше в лентата за направо и 4-5 коли отпред .. и нямаше голям шанс да ме види ... кой беше /номера ми е изкл. познат.. дали не беше старото браво на Svetkos
Fire 8V засечен в Горубляне около 19ч... с велосипеда
Хвана ме :P А видя ли стикера на отпред на "байка" - fiat-bg.org...
Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza' Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"https://www.fiat-uno.org/
На ул. "Добромир Хриз" в центъра на София са забелязани Пунто МК 2 и Браво със стикери на форума. Моля, собствениците да се обадят на първи коловоз! Може да измислим нещо по комшийски... а Пунтото да знае, че в Пловдив в събота се събираме пунтаците
Стояха зверчета
Около плета
В тях стреляха
И те умираха
днес към 18.00 на светофара на бул. България и Гоце Делчев видях тъмно син бравок с номер 6440 беше в лентата за направо и 4-5 коли отпред .. и нямаше голям шанс да ме види ... кой беше /номера ми е изкл. познат.. дали не беше старото браво на Svetkos
Значи по едно и също време сме го видяли. Аз завих надясно по Гоце Делчев,трябва и мен да си ме видял
MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!! R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
На ул. "Добромир Хриз" в центъра на София са забелязани Пунто МК 2 и Браво със стикери на форума. Моля, собствениците да се обадят на първи коловоз! Може да измислим нещо по комшийски... а Пунтото да знае, че в Пловдив в събота се събираме пунтаците
Значи по едно и също време сме го видяли. Аз завих надясно по Гоце Делчев,трябва и мен да си ме видял
ами... надявам се да ме извиниш , но не съм. просто повечето време гледах напред и назад.. / зад мен беше една красива колежка и .. /
Браво или Мареа?Ти наблизо ли живееш?
Май Мареа, спира някъде между трафопоста-паркинг и гъзарския ресторант. Не съм минавал скоро, че пердаша направо по "Асеня"...Много съм близо, на "Крали Марко"
Стояха зверчета
Около плета
В тях стреляха
И те умираха
днес към 18 без нещо се засякохме с 1 колега със Старозагорска мареа до хотел Космос.... ама пусто като не помня номера... не ми работи сфирката и като го задминах му мигнах с аварийките
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
днес към 18 без нещо се засякохме с 1 колега със Старозагорска мареа до хотел Космос.... ама пусто като не помня номера... не ми работи сфирката и като го задминах му мигнах с аварийките
Споко колега. Веднага фиксирах, че имаш стикер. Даже се чудех дали ме забеляза и щях да те гоня да ти светкам аз, ама щом пусна аварийките разбрах,че си ме видял. Незнам дали забеляза, че ти пресветнах?
Браво или Мареа?Ти наблизо ли живееш?
Май Мареа, спира някъде между трафопоста-паркинг и гъзарския ресторант. Не съм минавал скоро, че пердаша направо по "Асеня"...Много съм близо, на "Крали Марко"
A сега разкрий и коя от колите там е твоя?Синьо браво с Т регистрация?Или кафявата Брава?
Коментар