Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

аз ви засичам къде ли не в софия но няма да ми стигне място да ви напиша всички - нали съм си скитня

Коментар

silversony написа:
      днес към 18.00 на светофара на бул. България и Гоце Делчев видях тъмно син бравок с номер 6440 беше в лентата за направо и 4-5 коли отпред .. и нямаше голям шанс да ме види ... кой беше /номера ми е изкл. познат.. дали не беше старото браво на Svetkos

Коментар

Fire 8V засечен в Горубляне около 19ч... с велосипеда
        M-Benz E 250 TD 150hp
        M-Benz 200d 75 hp
        Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

msotiroff написа:
          Fire 8V засечен в Горубляне около 19ч... с велосипеда
          Хвана ме :P А видя ли стикера на отпред на "байка" - fiat-bg.org...
          Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
          Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
          Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
          Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

https://www.fiat-uno.org/

Коментар

На ул. "Добромир Хриз" в центъра на София са забелязани Пунто МК 2 и Браво със стикери на форума. Моля, собствениците да се обадят на първи коловоз! Може да измислим нещо по комшийски... а Пунтото да знае, че в Пловдив в събота се събираме пунтаците
            Стояха зверчета
            Около плета
            В тях стреляха
            И те умираха

Коментар

fihi написа:
              silversony написа:
              днес към 18.00 на светофара на бул. България и Гоце Делчев видях тъмно син бравок с номер 6440 беше в лентата за направо и 4-5 коли отпред .. и нямаше голям шанс да ме види ... кой беше /номера ми е изкл. познат.. дали не беше старото браво на Svetkos
              Значи по едно и също време сме го видяли. Аз завих надясно по Гоце Делчев,трябва и мен да си ме видял
              MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
              "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
              R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Szandor написа:
                На ул. "Добромир Хриз" в центъра на София са забелязани Пунто МК 2 и Браво със стикери на форума. Моля, собствениците да се обадят на първи коловоз! Може да измислим нещо по комшийски... а Пунтото да знае, че в Пловдив в събота се събираме пунтаците
                Браво или Мареа?Ти наблизо ли живееш?

Коментар

kik73bg написа:
                  fihi написа:
                  silversony написа:
                  Значи по едно и също време сме го видяли. Аз завих надясно по Гоце Делчев,трябва и мен да си ме видял
                  ами... надявам се да ме извиниш , но не съм. просто повечето време гледах напред и назад.. / зад мен беше една красива колежка и .. /

Коментар

1115 написа:
                    Szandor написа:
                    Май Мареа, спира някъде между трафопоста-паркинг и гъзарския ресторант. Не съм минавал скоро, че пердаша направо по "Асеня"...Много съм близо, на "Крали Марко"
                    Стояха зверчета
                    Около плета
                    В тях стреляха
                    И те умираха

Коментар

Хм, ето и от мен един заловен. Днес, пред Jumbo на Бул. България най-спокойно си беше паркирал тоя Бравчо Кооой бееше?
                      Прикачени файлове
                      Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

днес към 18 без нещо се засякохме с 1 колега със Старозагорска мареа до хотел Космос.... ама пусто като не помня номера... не ми работи сфирката и като го задминах му мигнах с аварийките
                        Fiat Punto 1.1-Синята птица
                        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

колеги засякох Fiat marea с регистрационен номер ВН7002..... в една от уличките зад мак драйф
                          сяка кола на място и на думи много върви но истената е street racing!

Коментар

Днес около обяд на паркинга на Била в Младост 1 светло синьо Пунто СА 3173 със кръглия стикер над задната чистачка. Кой беше?
                            FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                            FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                            Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

donnna написа:
                              днес към 18 без нещо се засякохме с 1 колега със Старозагорска мареа до хотел Космос.... ама пусто като не помня номера... не ми работи сфирката и като го задминах му мигнах с аварийките
                              Споко колега. Веднага фиксирах, че имаш стикер. Даже се чудех дали ме забеляза и щях да те гоня да ти светкам аз, ама щом пусна аварийките разбрах,че си ме видял. Незнам дали забеляза, че ти пресветнах?
                              Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                              Ex.Opel Astra

Коментар

Szandor написа:
                                1115 написа:
                                Szandor написа:
                                Май Мареа, спира някъде между трафопоста-паркинг и гъзарския ресторант. Не съм минавал скоро, че пердаша направо по "Асеня"...Много съм близо, на "Крали Марко"
                                A сега разкрий и коя от колите там е твоя?Синьо браво с Т регистрация?Или кафявата Брава?

Коментар

Working...
                                X