style34 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Целогодишно на фарове...
Collapse
X
-
-
Мога да спомена какво ми се е случвало. Пътувам за Пловдив и сутринта беше светло но по закон си карат всички на фарове и на един завой влизам малко в насрешното заради един велосепедист и не виждам фарове но уви изведнаж се оказа че има кола срещу ми караща без фарове та когато си се настроил да виждаш фаровете и се появи някой без се получава кофти ситуация. Аз лично съм против фаровете защото много станаха гъзарите каращи със всичко дето свети включено а и на прави участъци се получава една зрителна измама и не се преценява добре разтоянието при изпреварване. Единствено съм за каране на фарове за мотоциклетите защото се движат много бързо и трябва да се открояват.Обичам си работата.
Коментар
-
Valentin_V написа:Единствено съм за каране на фарове за мотоциклетите защото се движат много бързо и трябва да се открояват.
Коментар
-
Immortal написа:Аз пък съм против точно това, защото по закон мотоциклетите трябва да карат с по-ниска скорост от тази на автомобилите - извън града 80, а на автомагистрала 100. Ако карат с по-високи скорости - да си трошат главите. Защо априори се приема, че мотоциклетите карат бързо? Те нарушават закона, и то не с 10-20 км отгоре, а в пъти по-висока скорост. Всички приемате, че това е нормално, а когато ние караме вместо 90 със 100-110 - скачате че сме големи нарушители.Между другото, те карат на фарове, не защото карат бързо, а защото са по-малки като габарити и се забелязват още по-трудно.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Не е правилно така да се говори за мотористите и аз карам мотор и знам колко трудно спира сравнение с автомобила а и много често ни се отнема предимството. Помислете че на мотора може да се вози и ваш близък или детето ви. Вярно е че много често превишават скороста но който не се е качил на пистарка тои не знае как не се усеща и увлича да се изреже. Аз карам вече кросарка но съм минал и пистовите и знам за какво ства дума.Обичам си работата.
Коментар
-
А ако теоритично аз карам на магистралата SLR и се изкуша да натисна количката повечко до към 280 км/ч, защото мога, а ти още по теоритично си караш мотора на магистралата, спазвайки ограничението от около 100 км/ч, не те видя/не мога да спра и те ударя, дали ще бъде невинен? Не.Нищо лично, колега, сигурно е готино да летиш с мотора, но всеки сам си носи отговорност за действията и не може да се обвиняват водачите на автомобили, че не са реагирали навреме и са засекли мотор движещ се с 100 км повече от тях. Нито пък да се оправдавате с усещане и увличане на скорост.Както и да е де, тва е доста страни от темата... всъщност май, не чак толкова, но няма значение.Умната с мотора!
Коментар
-
Мда, няма как при всяко изпреварване да си мисля "я по-добре да не изпреварвам, че някой малоумник може да е решил да кара с 300 и да ми се качи отгоре". Не мога аз да мисля за безопасността на някой такъв индивид след като той самия не мисли. Покрай всеки от нас са профучавали мотори, бутат се между колите, изпреварват на завои и то с бясна скорост.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:Мда, няма как при всяко изпреварване да си мисля "я по-добре да не изпреварвам, че някой малоумник може да е решил да кара с 300 и да ми се качи отгоре". Не мога аз да мисля за безопасността на някой такъв индивид след като той самия не мисли. Покрай всеки от нас са профучавали мотори, бутат се между колите, изпреварват на завои и то с бясна скорост.
Коментар
-
style34 написа:Не мога аз да мисля за безопасността на някой такъв индивид след като той самия не мисли.Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
-------------------------------------
1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!
Коментар
-
Sev написа:какво означава да мисля за безопасността на моторист каращ с 300 ??? така и за моятаче той за секунда минава по 85 метра...а ако случайно не е със светлини, мисията да го видя става 100% невъзможна
Коментар
-
LiGuru написа:style34 написа:Мда, няма как при всяко изпреварване да си мисля "я по-добре да не изпреварвам, че някой малоумник може да е решил да кара с 300 и да ми се качи отгоре". Не мога аз да мисля за безопасността на някой такъв индивид след като той самия не мисли. Покрай всеки от нас са профучавали мотори, бутат се между колите, изпреварват на завои и то с бясна скорост.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
infirm написа:style34 написа:Не мога аз да мисля за безопасността на някой такъв индивид след като той самия не мисли.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар