Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Целогодишно на фарове...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Lane Staley написа:
    ...Ти винаги си писал смислено постове, затова се учудвам на поста ти. Не казвам, че няма смисъл, но е леко... анархистичен
    Приемаш написаното прекалено буквално и то в крайния му вариант а това изобщо не е така.Нито казвам, че западната цивилизация е съставена на 100% от дегенерати, нито че ние сме супер-хора.Изобщо истината както винаги е някъде по средата но една от малкото причини, поради която си харесвам България е, че мога да си позволя да не спазвам безумни закони и правила без да вляза в затвора.И това е до време но засега се опитвам да го използвам така, както мисля, че е добро за мен.
    I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Esper написа:
      ...но една от малкото причини, поради която си харесвам България е, че мога да си позволя да не спазвам безумни закони и правила без да вляза в затвора.
      И Стависки заради това я харесва България, ако ме разбираш... и много, много други...
      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Не знам защо се впускате в подобни безсмислени спорове - дали трябва или не не го решават в парламента - има си директива, която България трябва да спазва и от 7 февруари 2011 ще се наложи да караме и през деня. Лично мое мнение е, че климатичните условия в България не са предпоставка за каране на фарове - има в закона едни точици, където се казва кога да си включиш фаровете. Друг е въпросът, че като минеш на север и денят стане 3 часа, искаш, не искаш - си караш на фарове.
        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
          Не знам защо се впускате в подобни безсмислени спорове - дали трябва или не не го решават в парламента - има си директива, която България трябва да спазва и от 7 февруари 2011 ще се наложи да караме и през деня. ..
          Хм, че аз си карам и сега през деня...., ах вероятно искаш да кажеш, че ще се наложи да караме през деня със "дневни светлини"
          Steliyan's Life!
          FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Аз също карам постояно на фарове и немога да разбера тези които не го правят да не би да имат електромери в колите си. :D
            преди FIAT-BRAVO1.9JTD сега FIAT-MAREA1.8-16v

Коментар

просто е безмислено,затова казах,че си карам без фарове,ако изведат такъв закон,ще съм с фарове,но пак не съм на мнение,че не си струва!!!
              ex.Мареа ТД100

Коментар

..

Наистина е пълна безсмислица карането на фарове през деня.Откъдето и да го гледаш не може да се сравни по ,,спасени ,, човешки животи спревишената и безумно несъобразена скорост.Защото скоростта убива дори повече от алкохола ,но пък ,,фаровете,,и,,коланите,,дават повечко парички.А нали ,,каквото и да ти говорят става дума за пари,,.

Коментар

Все пак живеем в географски ширини в които не е съвсем нормално посред лято с това препекло Слънце да ти светят и фарове в очите но това си е Мое мнение.Но когато директивата влезе в сила няма да имаме голям избор така че ще се съобразяваме със закона.
                  Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                  Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Аз съм абсолютно сигурен, че ако забранят изрично употребата на къси светлини през слънчевите дни - всичко живо ще се надпреварва да ги "забравя" включени....
                    Steliyan's Life!
                    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
                      Аз съм абсолютно сигурен, че ако забранят изрично употребата на къси светлини през слънчевите дни - всичко живо ще се надпреварва да ги "забравя" включени....
                      Все пак всичко забранено е по сладко
                      Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

..

Едва ли нормалномислещ ще ги забрави.Тйй кото съм и моторист си спомних навремето като излезе същия к...р да се кара на къси че да те виждат.Ако ще го докараш от фар да те виждат...по-добре не си вади колата от гаража.

Коментар

..

И въпреки че е забранено не карам пил-Дали е само заради забраната?

Коментар

Аз съм абсолутно ЗА карането на фарове през деня.Когато изпреварваш даден автомобил,колата която идва отсреща се вижда много по-добре ако е с вклу4ени светлини и растоянието до нея се преценя по-правилно.А в тази ситуация са станали доста 4елни сблъсъци
                            FIAT BRAVO 1.6
                            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Всички говорите за челни сблъсаци и електромери данеби слепотата да е хронична .Доста години работя като шофьор и мода да ви кажа че много по трудно се реагира на стоповете на предния автомобил ако е с влючени габарити и слънцето пече яко с 35/40 градуса .А за другото колегата Snake най правино се е изразил:Основната причина за катастрофите и жертвите по пътищата е кретенията, а не това, дали караш с фарове или без. Кретените са прекалено много, пътищата са тесни за тях и просто се блъскат. Лошото е, че и невинни страдат. Другата причина са пътищата ни - престъпно лоши. Да караме цяла година на фарове е като на гол тумбак, чифте пищови. Всичко ни е наред, само за фаровете не бяхме помислили
                              FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

dani389 написа:
                                Всички говорите за челни сблъсаци и електромери данеби слепотата да е хронична .Доста години работя като шофьор и мода да ви кажа че много по трудно се реагира на стоповете на предния автомобил ако е с влючени габарити и слънцето пече яко с 35/40 градуса .
                                затова автомобилите с фабрични дневни светлини имат функция за спиране на задните габаритиза обикновените автомобили обаче си прав
                                2015 Renault Megane Expression GT
                                2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                                Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Working...
                                X