Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Целогодишно на фарове...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И аз съм за ... балончетата по огледалата
    Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

Аз съм за ,но само извън града и без магистралите ако могат да се нарекат такива.Защо не вземат да помислят малко за чистотата на България и приемат закони с драконовски глоби относно замърсяването.Пътищата ни са заприличали на бунища да не говорим местата за отдих с вода и отбивките.
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

kiro_of_the_day написа:
        Ако дебилните ни депутати гласуват за въвеждане на "prima nocta" пак ли ще си траете?
        Има малка разлика ми се струва. А и е важно в чия полза ще е. Може фиатаджиите да сме от печелившите
        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

пак ли ше даваме задни части да ни оправят бе е няма край вече тъпотията човешка... лятото 40 градуса,слънцето пекнало насреща и чифт фарове на всичкото отгоре...да не говорим за разхода на фарове,климатик,с вечно включена перка в задръстванията,че то ние в Търново под 12 литра няма да паднем,да не говорим,за софиянци И на всичкото отгоре половината го одобрявате не разбирате ли,че това е ПРАХ В ОЧИТЕ,СИМУЛИРАТ ДЕЙНОСТ,ЗА ДА НЕ СЕ ЗАНИМАВАТ С ИСТИНСКИТЕ ПРОБЛЕМИ,КАКТО ВИНАГИ! А ЧЕ ВЧЕРА ЗАГИНА ПОРЕДНИЯ ЧОВЕК,СЛЕД СРЕщА С РЕМОНТ НА ПЪТЯ НЕОБОИЗНАЧЕН ПО НИКАКЪВ НАЧИН,ТОВА НЕ Е ВАЖНО,Е НЯМА ТАКАВА ДЕБИЛщИНА
          ex.Мареа ТД100

Коментар

Е стига глупости бе хора, с колко толкова ще ви се вдигне разхода и каква е връзката с температурата на въздуха?

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

И аз съм ЗА, но тази тема сме я дъвкали и накрая не сигнахме до общо мнение... :D
              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Тука в Габрово през зимата половината коли без фарове, камоли лятото.Пълна глупост е това.Някой беше писал за някакви миражи :D :D :D То цяла кола ако неможе да се види, някви умрели къси ли ше видиш???!?!?...ама к’вот решат мен ми е се тая, аз и без т’фа карам на къси.По-удобно ми е като давам ляв мигач и пак СУПЕР ИДИОТЩИНА е това.Вместо да си оправят пътищата те нови закони прилагат.Тука 1 кръстовище 1 година го правят и накрая кво??Новия асфалт по лош от стария, криви канавки стърчат 10-15 санта над асфалта-ти вари.
                Тря'а напиша нещо тука, нали

Коментар

На мен пък сметка за ток ми идва всеки месец между 200 и 400 лв. Незнам при вас как е. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Викам да я заключим, щото е дъвкано дъвкано, повърнато и пак дъвкано дъвкано * 3,14

Коментар

Airfan написа:
                    На мен пък сметка за ток ми идва всеки месец между 200 и 400 лв. Незнам при вас как е. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Викам да я заключим, щото е дъвкано дъвкано, повърнато и пак дъвкано дъвкано * 3,14
                    И аз така предлагам. Един ключ и готово!
                    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Ами да правят каквото си искат.Аз от 8г. карам целогодишно на фарове. Смятам, че така е редно.Може би вече съм изгорил 10л. бензин в повече, но предполагам съм си спестил някоя неприятност.

Коментар

Нищо не струва да се кара на фарове, но пък и няма никакъв смисъл от това. Ако се спазват (тоест някой следи за спазването им) останалите правила по пътищата няма да опрем до тая безсмислица. На ФИАТ-ите поне няма как да ги забравиш включени, за разлика от немските недоразумения.
                        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Не знам как е при вас, но аз забелязах, че след като бучнах ксенона, джигитите повечко внимание ми обръщат и като че ли се пазят от мен... В смисъл намаляха случаите на "засечки", когато се изпреварват такива, които се движат срещу мен.По темата ще кажа, че от както съм взел колата фаровете не съм ги изключвал т.е. ВИНАГИ си карам на фарове
                          Alfa 159 SW 2.4 Ti
                          Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                          "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Голямо марморене за тия фарове и тоя разход - ако живота вие е колкото две крушки или литър гориво повече - ОК не си включвайте фаровете,но понякога наистина спасяват живот.Все пак всеки сам си решава как ще кара.
                            Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

Аз предлагам и когато се движим по път с предимство вече никой да не спира и да пуска някой от малките улички, спирането на пешеходци също. Ще ми убиват инерцийката, че после пак да катеря обороти... и с тва каране на фарове... то къде му излиза края?

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Защо е този спор бе хора? След като няма закон всеки ще си кара както прецени.
                                The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Working...
                                X