И аз съм за ... балончетата по огледалата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Целогодишно на фарове...
Collapse
X
-
Аз съм за ,но само извън града и без магистралите ако могат да се нарекат такива.Защо не вземат да помислят малко за чистотата на България и приемат закони с драконовски глоби относно замърсяването.Пътищата ни са заприличали на бунища да не говорим местата за отдих с вода и отбивките.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
пак ли ше даваме задни части да ни оправят бе е няма край вече тъпотията човешка... лятото 40 градуса,слънцето пекнало насреща и чифт фарове на всичкото отгоре...да не говорим за разхода на фарове,климатик,с вечно включена перка в задръстванията,че то ние в Търново под 12 литра няма да паднем,да не говорим,за софиянци И на всичкото отгоре половината го одобрявате не разбирате ли,че това е ПРАХ В ОЧИТЕ,СИМУЛИРАТ ДЕЙНОСТ,ЗА ДА НЕ СЕ ЗАНИМАВАТ С ИСТИНСКИТЕ ПРОБЛЕМИ,КАКТО ВИНАГИ! А ЧЕ ВЧЕРА ЗАГИНА ПОРЕДНИЯ ЧОВЕК,СЛЕД СРЕщА С РЕМОНТ НА ПЪТЯ НЕОБОИЗНАЧЕН ПО НИКАКЪВ НАЧИН,ТОВА НЕ Е ВАЖНО,Е НЯМА ТАКАВА ДЕБИЛщИНАex.Мареа ТД100
Коментар
-
Тука в Габрово през зимата половината коли без фарове, камоли лятото.Пълна глупост е това.Някой беше писал за някакви миражи :D :D :D То цяла кола ако неможе да се види, някви умрели къси ли ше видиш???!?!?...ама к’вот решат мен ми е се тая, аз и без т’фа карам на къси.По-удобно ми е като давам ляв мигач и пак СУПЕР ИДИОТЩИНА е това.Вместо да си оправят пътищата те нови закони прилагат.Тука 1 кръстовище 1 година го правят и накрая кво??Новия асфалт по лош от стария, криви канавки стърчат 10-15 санта над асфалта-ти вари.Тря'а напиша нещо тука, нали
Коментар
-
Не знам как е при вас, но аз забелязах, че след като бучнах ксенона, джигитите повечко внимание ми обръщат и като че ли се пазят от мен... В смисъл намаляха случаите на "засечки", когато се изпреварват такива, които се движат срещу мен.По темата ще кажа, че от както съм взел колата фаровете не съм ги изключвал т.е. ВИНАГИ си карам на фаровеAlfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар