Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Целогодишно на фарове...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Целогодишно на фарове...

http://www.dnes.bg/article.php?id=71190за или против... аз съм "за"... и тъй си карам - от зимата не съм ги спирал...
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Аз също съм "ЗА". Случвало ми се е на няколко пъти, ако колата в насрещното платно е тъмен цвят, от миража, който се образува, да не я виждам. Може да влезем в спор, но смятам, че включените фарове през деня биха предотвратили доста катастрофи в случай, в какъвто аз съм изпадал. Не говоря за непреценено изпреварване. Но, смятам, че ще има ефект това нещо.
    NOW: ???
    Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
    Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

ЕЕ тия се насраха вече.Едно че е безсмислено да те заслепяват пък и сега и лятото в задръстванията пак на фарове.Ако се замислят само в едно задръстване през деня когато всички са на фарове колко гориво се изразходва общо и че допълнително се замърсява въздуха. Не че ми пречи да си пускам фаровете ама като с представя сега разни джипове с ксенони денонощно да ми блестят. Егати ужаса.Хем доказаха че пуснатите фарове точно по тая причина вредят тия не се отказват.
      http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
      Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
      FIAT БРАВО 1.2 16v
      ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
      FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Аз на извънградско ги включвам! На магистрала и в града обаче не. Защо?Ами на типото му падат оборотине на празен ход доста и също така крушките по таблото и на ел стъклата и изобщо навсякъде се нагряват много!! С една дума тая кола не е направена за целогодишно каране на фарове!! Ако се въведе задължитено ще си направя или ще си купя модул!
        ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
        // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

На мен попринцип не ми пречи. Сега тамън слушах за това по новините-коментираха, че разходът се качвал при включени фарове... пф.Иначе сигурно е безмислено по жегата лятото с фарове...
          Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Ако дори по този начин се предотврати даже и едно птп съм за, не ми пречи.
            Fiat Punto, 1,2 cc, 1997, но нищо не разбирам от автомобили

Коментар

Их, че са продуктивни нашите дупетати...Не хора а машини!След закона за тютюнопушенето изкован наскоро, този ще бъде следващия по значимост в държавата!Бравус момчета и момичета, така се работи!Да живей, живей труда!Идат избори - пак ще има:
              I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Основната причина за катастрофите и жертвите по пътищата е кретенията, а не това, дали караш с фарове или без. Кретените са прекалено много, пътищата са тесни за тях и просто се блъскат. Лошото е, че и невинни страдат. Другата причина са пътищата ни - престъпно лоши.Да караме цяла година на фарове е като на гол тумбак, чифте пищови. Всичко ни е наред, само за фаровете не бяхме помислили.
                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
                  Основната причина за катастрофите и жертвите по пътищата е кретенията, а не това, дали караш с фарове или без. Кретените са прекалено много, пътищата са тесни за тях и просто се блъскат. Лошото е, че и невинни страдат. Другата причина са пътищата ни - престъпно лоши.Да караме цяла година на дарове е като на гол тумбак, чифте пищови. Всичко ни е наред, само за фаровете не бяхме помислили.
                  Съгласен съм ,но въпреки това си карам на фарове!!!
                  Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                  Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                  EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Не съм вярвал, че ще го кажа някога, но по-добре темата да се заключи от сега... всички знаем какво юе последва за пореден път...

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

карам си на фарове .сметки за ток не идват ,а крушките не са милиони левове.вярно е,че и тва не е гаранция ,че няма някой да ме нацели челно ама законите са си закони.гласуват с "да" палим фаровете и тва е :D

Коментар

gari_brasna4a написа:
                        карам си на фарове .сметки за ток не идват ,а крушките не са милиони левове.вярно е,че и тва не е гаранция ,че няма някой да ме нацели челно ама законите са си закони.гласуват с "да" палим фаровете и тва е :D
                        Напълно прав си, гласува ли се-ще го спазвам. Ако гласуват и да връзваме балончета на огледалата за още по-добра сигнализация, също :D .
                        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Аз също съм "ЗА". :D

Коментар

За !
                            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Ако дебилните ни депутати гласуват за въвеждане на "prima nocta" пак ли ще си траете?
                              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Working...
                              X