http://www.dnes.bg/article.php?id=71190за или против... аз съм "за"... и тъй си карам - от зимата не съм ги спирал...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Целогодишно на фарове...
Collapse
X
-
Аз също съм "ЗА". Случвало ми се е на няколко пъти, ако колата в насрещното платно е тъмен цвят, от миража, който се образува, да не я виждам. Може да влезем в спор, но смятам, че включените фарове през деня биха предотвратили доста катастрофи в случай, в какъвто аз съм изпадал. Не говоря за непреценено изпреварване. Но, смятам, че ще има ефект това нещо.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
-
ЕЕ тия се насраха вече.Едно че е безсмислено да те заслепяват пък и сега и лятото в задръстванията пак на фарове.Ако се замислят само в едно задръстване през деня когато всички са на фарове колко гориво се изразходва общо и че допълнително се замърсява въздуха. Не че ми пречи да си пускам фаровете ама като с представя сега разни джипове с ксенони денонощно да ми блестят. Егати ужаса.Хем доказаха че пуснатите фарове точно по тая причина вредят тия не се отказват.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Аз на извънградско ги включвам! На магистрала и в града обаче не. Защо?Ами на типото му падат оборотине на празен ход доста и също така крушките по таблото и на ел стъклата и изобщо навсякъде се нагряват много!! С една дума тая кола не е направена за целогодишно каране на фарове!! Ако се въведе задължитено ще си направя или ще си купя модул!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Их, че са продуктивни нашите дупетати...Не хора а машини!След закона за тютюнопушенето изкован наскоро, този ще бъде следващия по значимост в държавата!Бравус момчета и момичета, така се работи!Да живей, живей труда!Идат избори - пак ще има:I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Основната причина за катастрофите и жертвите по пътищата е кретенията, а не това, дали караш с фарове или без. Кретените са прекалено много, пътищата са тесни за тях и просто се блъскат. Лошото е, че и невинни страдат. Другата причина са пътищата ни - престъпно лоши.Да караме цяла година на фарове е като на гол тумбак, чифте пищови. Всичко ни е наред, само за фаровете не бяхме помислили.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Основната причина за катастрофите и жертвите по пътищата е кретенията, а не това, дали караш с фарове или без. Кретените са прекалено много, пътищата са тесни за тях и просто се блъскат. Лошото е, че и невинни страдат. Другата причина са пътищата ни - престъпно лоши.Да караме цяла година на дарове е като на гол тумбак, чифте пищови. Всичко ни е наред, само за фаровете не бяхме помислили.Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
gari_brasna4a написа:карам си на фарове .сметки за ток не идват ,а крушките не са милиони левове.вярно е,че и тва не е гаранция ,че няма някой да ме нацели челно ама законите са си закони.гласуват с "да" палим фаровете и тва е :DTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар